Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum

ElectionsMeter Sitemap & Bookmarks

Albania
Edi Rama në sondazh - Në linjë opinionit publik. , Prime minister

Edi Rama është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Sali Berisha në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Sali Berisha është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Bamir Topi në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Bamir Topi është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Partia Socialiste e Shqipërisë në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Partia Socialiste e Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Partia Demokratike e Shqipërisë në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Partia Demokratike e Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Fatos Nano në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Fatos Nano është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Partitë e Shqipërisë në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Partitë e Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Ilir Meta në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Ilir Meta është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Partia Demokristiane e Shqipërisë në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Partia Demokristiane e Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Nard Ndoka në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Nard Ndoka është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Ramiz Alia në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Ramiz Alia është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Lëvizja Socialiste për Integrim në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Lëvizja Socialiste për Integrim është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Gazmend Oketa në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Gazmend Oketa është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Majlinda Bregu në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Majlinda Bregu është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Partia Republikane e Shqipërisë në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Partia Republikane e Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Vangjel Dule në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Vangjel Dule është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Arben Imami në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Arben Imami është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Neritan Ceka në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Neritan Ceka është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Petro Koçi në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Petro Koçi është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Tahir Muhedini në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Tahir Muhedini është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Partia për Drejtësi dhe Integrim në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Partia për Drejtësi dhe Integrim është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Kastriot Islami në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Kastriot Islami është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Fatmir Mediu në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Fatmir Mediu është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Popullariteti i Shqipërisë në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Popullariteti i Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Situata politike në Shqipëri në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Situata politike në Shqipëri është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Jozefina Topalli në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Jozefina Topalli është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Shpëtim Idrizi në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Shpëtim Idrizi është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Astrit Patozi në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Astrit Patozi është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Presidenti i Shqipërisë në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Presidenti i Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Fryma e Re Demokratike në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Fryma e Re Demokratike është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Bujar Nishani në sondazh - Në linjë opinionit publik. , President

Bujar Nishani është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet në sondazh - Në linjë opinionit publik.

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!


Records: 1 - 33 from end 33 | << | previous | next | >> |

 
load menu