left right

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU)

Kryetari i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, z. Shpëtim Idrizi., positive 7 years ago

icon polls Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet
icon polls Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU)
Have you voted for or against Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ?

Source: www.pdiu.al

Back to Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet - Pictureslogo ElectionsMeter.com