This is a dashboard of searches users were googling.
NOTE: ElectionsMeter is not responsible for the content of user searches.Users searched and found


AlbaniaPartia Demokratike e Shqipërisë

Partia Demokratike është parti politike e qendrës së djathtë në Shqipëri. | The Democratic Party of Albania (PD) is a conservative political party in Albania.

partia demokratike

,

PARTIA DEMOKRATIKE LOGO

,

Partia Demokratike Shqiperi

,

partia demokristiane e shqiperise

,

www partia socialiste org.politik.albania

,

partia demokratike ne shqiperi

,

foto e sali berishes

,

prtia demokratike ne shaiperi

,

partia a djatht ne shqiperi

,

partia demokratike e shqiperis

,

e djathta ne shqiperi

, >all searches for Partia Demokratike e Shqipërisë<

Partia Socialiste e Shqipërisë

Partia Socialiste e Shqipërisë është aktualisht forca më e madhe opozitare në Shqipëri. | The Socialist Party of Albania (PS) is a political party in Albania.

nano socialism

,

eleksyon shqiperia

,

partia socialiste

,

partia socialiste e shqiperise

,

partia socialiste logo

,

partia republikane ne shqiperi

,

foto partia socialiste e shqiperise

,

partia socialiste e shqiperise website

,

Partia .so cialiste

,

pattija socialiste

,

www partia socialiste al

,

partia socialiste al

,

partia socialiste e shqiperise.png

,

partia socialiste shqiperi

, >all searches for Partia Socialiste e Shqipërisë<

Lëvizja Socialiste për Integrim

Lëvizja Socialiste për Integrim është parti politike në Shqipëri. | The Socialist Movement for Integration (LSI) is a political party in Albania.

levizja socialiste per integrim

,

partia levizja socialiste per integrim

,

levizja socjaliste per integrim

,

lsi shqiperi

,

levizja socialiste integrim

, >all searches for Lëvizja Socialiste për Integrim<

Partia Demokristiane e Shqipërisë

Partia Demokristiane është parti politike në Shqipëri. | The Christian Democratic Party of Albania (PDK) is a small political party in Albania.

partija demokristiane shqiperise

,

si te mendoj pozitivisht

,

mentaliteti demokristian

,

partia demokristiane e shqiperise pdk

,

pdk drejt qenders

,

lista partia demokristiane shqipri

,

pdk shqiperi

,

pdk shqiperise

, >all searches for Partia Demokristiane e Shqipërisë<

Bamir Topi

Politikan shqiptar dhe ish-president i Shqipërisë. | An Albanian politician and leader of the New Democratic Spirit (FRD).

bamir topi familja

,

jeta politike e bamir topit

,

e-mail i bamir topit

,

mandatet e bamir topit

,

nga eshte bamir topi

,

sivia e bamir topit presidentit te shqiperise

,

Bamir Topi ...

,

vendlidja e bamir topit

,

komunikimi politik i bamir topit

,

Ditelindja e bamir topit

,

ditlindja e bamir topit

,

bamir topi me familje

,

bamir topi dhe familja

,

famijla e bamirtopi

,

inauguration of bamir topi

,

familja topi

,

topi familja

,

foto familja topi

,

www ditelindja e ish presidentit bamir topi albania

,

topi icons

,

skandalet e bamir topit

,

bamir topi jeta

,

president i shqiperise ne vitin2007

,

biografia e Bamir topit

,

bamir topi autobiografia

,

autobiografia e bamir topit

,

biografija e bmair topit

,

vendlindja e bamir topit

,

biografia e presidentit topi

,

jeta universitare e bamir topit

,

origjina e bamir topit

,

biografia e bamir topit president

,

Bamir Topi Biografia

,

biografia e presidentit bamir topi

,

biografia bamir topi

,

iografia e bamir topit

,

sa vje eshte bamir topi

,

jeta dhe vepra e bamir topit

,

biografia e bamir topit

,

familja e bamir topit

,

ditelindja e bamir topit

,

bamir topi origjina

,

www.biografija.bamir.topit

,

Ditlindja dhe aktiviteti i bamir topit

,

Bamir Topi biografija

,

biography.com bamir topi

,

bamir topi etida topi

, >all searches for Bamir Topi<

Sali Berisha

Politikan shqiptar. | An Albanian cardiologist and politician.

dr tahir berisha

,

barack obama with sali berisha

,

highway agency

,

sali berisha kryeminister

,

jeta e sali berishes

,

kryeministri sali berisha

,

gjatesia e sali berishes

,

albania berisha

,

sali berisha ditelindja

,

sali berisha jeta

,

kryeministri i shqiperis sali berisha

,

jeta e vajzes sali berisha

,

sali berisha poll

,

Sali berisha gjatesia

,

email ankesave sali berisha

,

kur lindi sali berisha

,

sali berisha kur lindi

,

biblografia e sali berishes

,

sali berisha and liria berisha

,

Sali Berisha Biografia

,

kryeministri i shqiperise sali berisha

,

me ke eshte martuar chupe e sali berishes

,

salih berisha kryeminister i shqiperise autobiografija

,

ditlindja e saliberishes

,

niografija e sali berishes

,

sali berisha jeta private

,

auto biografia e sali berishes

,

ku lindi sali berisha

,

kryeministri sali berisha biografija

,

sali berisha biografi

,

bijografija liri berishes

,

si eshte zgjedhur sali berisha

,

sali berisha aotobiografi

,

sali berisha kryeministri i shqiperise

,

de sali berisha biografa

,

SALI BERISHA BIGRAFIA

,

eshte i martzar sali berisha

,

biografija e sali berisha

,

sali berisha kryeminister biografija

,

biografja sali berisha

,

biografija per sali berishen

,

Sali berisha-biografija

,

Sali Berisha Biography

,

biografija e sali berishes

,

biografia sali berisha

,

sali berisha biografie

,

biografia e ardhmes sali berisha

,

datelindja e sali berishes

,

partia demokratike e shqiperise prof dr sali berisha biography

, >all searches for Sali Berisha<

Gazmend Oketa

Politikan shqiptar. | An Albanian politician.

a eshte i pasur gazmend oketa

,

gazmend oketa website

,

www.gazmed oketa

,

gazmend oketa. email

,

gazmend oketa fakulteti inxhinierise se ndertimit

,

gazmend oketa biografi

,

gazmend oketa biografia

, >all searches for Gazmend Oketa<

Fatos Nano

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and statesman.

fatos nano flet

,

flet fatos nano

,

"site web Fatos Nano"

,

prof dr fatos nano

,

majlinda bregu fatos nano

,

"pictures fatos nano"

,

icon fatos

,

ekonomise Fatos Nanos

,

partia e fatos nano

,

partia socialiste e shqiperise fatos nano

,

fatos nano e berlusconi

,

fatos icoone

,

fatos nano biografia

,

fatosnano biografia

,

biografia e fatos nanos

,

fastos nano biografia

,

biografia e fatos nano

,

biografia fatos nano

,

Fakulteti Ekonomise tirane fatos nano

,

biografi fatos nano

,

studimet e larta nanos

,

fatos nano ditelindja

,

fatos nano vendlindja

,

fatos nano, biografi

,

fatos nano-biografia

,

fatos nano,biografia

,

fatos nano datelindja

,

fatos nano biografija

,

fatos nano biografia ne shqiperi

,

bigrafia e fatos nanos

,

fatos nano biogra

,

"fatos nano" biography -wikipedia -Twitter -Amazon

,

fatos nano president biografia

,

fatos nano biografi

,

wwwfatos.nano.biografia.

,

biografi nano.s

,

universiteti i Tiranes ekonomise Fatos Nanos

,

нано фатос биография

,

Universiteti i Tiranes i jep titullin "Doktor i Shkencave" ne fushen e ekonomise Fatos Nanos

,

Universiteti i Tiranes i jep titullin "Doktor i Shkencave" fatos nanos

,

fatos nano biographie

,

biografija e fatos nono

,

φατος νανο ιστορια βιογραφια

,

bjografia e fatos nanos

,

φατοσ νανο βιογραφια

,

fatos nano biography

, >all searches for Fatos Nano<

Ramiz Alia

Ishte një politikan shqiptar dhe burrë shteti. Vdiq në vitin 2011. | Was an Albanian politician and statesman. Died in 2011.

ramiz alia jeta ime

,

jeta e ramiz alia

,

marketing ramiz

,

veprimtaria e ramiz alia

,

marketingramiz

,

ramiz alia premio nobel

,

ramiz alia biografia

,

biografia e ramiz aliut

,

biografia e ramiz alia

,

ramiz alia biography

,

biografia e ramiz alis

,

biografia Ramiz Alia

,

ramiz alia akuzohet per shperdorim pushteti

,

biografija e ramiz alis

,

ramiz alia autobiografi

,

www.ramizaliabiografia.com

,

ramiz alijja biografia

,

ramiz alia vendlindja

,

ditelindja e ramiz alia

,

ramiz alia biografi

,

ramiz alia biografija

,

ramiz alia-biografia

,

nexhmije hoxha biografija

,

ramiz alia biografi.com

,

ramiz alia autobiografia

,

vendlindja e ramiz alia

,

Ramiz Alia Biografia

,

ramiz alia veprimtaria

,

ramiz alia biografia e tij

,

WWW.RAMIZ ALIA BIOGRAFIA.COM

,

biografia de Ramiz Alia

,

ramiz aliabiografija

,

biografia ramiz alia

,

RAMIZ ALIA BIGRAFIA

,

biografia e familjes se ramiz alise

,

biogeafi ramiz alia

, >all searches for Ramiz Alia<

Kastriot Islami

Politikan shqiptar, deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë. | An Albanian politician.

kastriot islami mail

,

kastriot islami minister i financave

,

kastriot islami biografia

,

biografia e kastriot islami

,

kastriot islami biografi

,

islami deputet albanie

,

kastriot islami,biografia

,

kastriot islami bigrafia

,

kastriot islami biografija

,

kastriot islami vendlindja

,

ditelindja e kastriot islami

,

kastriot islami biogragia

,

biografia kastriot islami

,

kastriot islami biografia\

,

kastriot islami ditelindja

, >all searches for Kastriot Islami<

Edi Rama

Politikan, publicist dhe piktor shqiptar. Kryeministër i Shqipërisë dhe kryetar i Partisë Socialiste. | The current Prime Minister of Albania.

edi kristaq rama

,

video e edi rames kur

,

prejardhja e edi rames

,

edi rama eshte

,

a eshte edi Rama grek?

,

spot elektoral edi rama

,

prejardhja e edvin rames

,

sa esht i gjt edi rama

,

sa eshte i gjat edi rama

,

KANDITATURAT E PARTISE SOCIALISTE PER VITIN 2009

,

sondage edi rama

,

foto edi rama dhe linda basha

,

WWW.KUSH ESHTE EDI RAMA

,

edi rama komunist

,

kush eshte edi rama

,

ku ka lindur ina rama

,

kush eshte icmenduri edi rama

,

edi rama ne qytetin e burrelit

,

Edi rama biografia

,

biografia di edi rama

,

edvin rama wiki

,

edvin rama eshte i gjate

,

origjina e edi

,

edi rama jeta dhe cv e tij

,

Edvin Rama Biografia

,

edvin rama wikipedia

,

ditelindja e Edvin Rames

,

historia i edi rames

,

istoria rames

,

ditelindja e Edi Rames

,

dadelindja e edi rames

,

biografia e ina rames

,

edi rama biografia jeta personale

,

edi rama biografia e tij

,

datlindja e edi rama

,

Edi Rama bjografia

,

edi rama cv

,

hostori e edi rames

,

edi rama karriera politike

,

istoria e edi rames

,

edi rama biografi

,

BIOGRAFIJA E EDI RAMES

,

Bjografia e Edi Rames

,

biografia e edi rames

,

dajat e edi rames

,

biografia e Edi rames

,

edvin kristaq rama religion

,

datlindja e edi rames

, >all searches for Edi Rama<

Petro Koçi

Politikan shqiptar. | An Albanian politician.

rei petro koci

,

petro koci

,

petro koci biografia

, >all searches for Petro Koçi<

Ilir Meta

Politikan shqiptar si dhe kryetari i Kuvendit të Shqipërisë. | An Albanian politician. The Speaker of the Albanian Parliament since 2013.

ilir meta kryetar i LSI

,

ilir meta datelindja

,

ilir meta kryetar lsi

,

www jeta politike e Ilir Metes

,

ilir email

,

ilir meta mosha aktuale

,

origjina e ilir metes

,

ilir meta levizja studentore me ramiz aline

,

email i ilir metes

,

ilir meta deputet e-mail

,

jeta dhe aktiviteti i ilir metes

,

JETA POLITIKE E ILIR METES

,

ilir meta 1990

,

ilir meta minister i jashtem i shqiperise

,

mosha e ilir metes

,

datlindja e ilir metes

,

Me Ke eshte i martuar Ilir Meta??

,

Me Ke eshte i martuar Ilir Meta

,

qeveria e ilir metes 1999-2002

,

Ilir meta ditelindja

,

karriera e ilir metes

,

ilir meta Biografia

,

datelindja e ilir metes

,

Datelindja ilir metes

,

familja e ilir Metes

,

ilir meta biography

,

ilir meta origjina

,

ilir meta karriera politike

,

DATELINDJA ILLIR META

,

ilir meta vendlindja

,

ilir meta biografija

,

prejardhja e ilir meta.

,

biografija ilir metes

,

ilir metà biografia

,

ilir meta biografia a eshte musliman

,

karriera politike ilir meta

,

karriera politike e ilir metes

,

origjina e ilir meta

,

biografia e Ilir metes Ne a1report

,

biografija ilir meta

,

biografija e ili metes

,

ilir meta ditlindja

,

ditlindja ilir metes

,

ditlindja e ilir metes

,

ditlindja e ilir metes

,

ilir meta cv

,

biografia ilir metes

, >all searches for Ilir Meta<

Fatmir Mediu

Politikan shqiptar, kryetar i Partisë Republikane dhe Ministër i Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave. | An Albanian politician.

mediu icon

,

partia republikane fatmir

,

fatmir mediu biografia

,

fATMIR mEDIU BIOGRAFIA

, >all searches for Fatmir Mediu<

Partia për Drejtësi dhe Integrim

Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI) | The Party for Justice and Integration was an Albanian political party. Dissolved in 2010.

partia per drejtesi integrim e unitet

,

partia pêr drejtesi dhe integrim

,

partia ligne de drejtesi

,

pdi shqiperi

, >all searches for Partia për Drejtësi dhe Integrim<

Partia Republikane e Shqipërisë

Partia Republikane e Shqipërisë është partia politike në Shqipëri. | The Republican Party of Albania (PR) is a national conservative political party in Albania.

partia republikane e shqiperise

,

partia repuplikane

,

Voto partia Republikane

,

www.partia repuplikane.com

,

partia republikane e shqiperise logo

, >all searches for Partia Republikane e Shqipërisë<

Tahir Muhedini

Politikan shqiptar. | An Albanian politician, the honorary presient of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU).

tahirmuhedini

,

tahir muhedini mosha

,

tahir muhedini now

,

tahir muhedini biografi

,

tahir muhedini kryetar i pdiu

, >all searches for Tahir Muhedini<

Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut

Partia Bashkimi i të Drejtave të Njeriut është parti politike në Shqipëri. | Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων | The Unity for Human Rights Party

partia republikane

,

partia e te drejtat e njeriut

,

partia pbdnj e shqiperis

,

pbdnj shqiperi

,

PBDNJ (Shqipëri)

,

partia pbdnj

,

partia per te dreitat e njeriut albania

, >all searches for Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut<

Vangjel Dule

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and leader of the Unity for Human Rights Party (PBDNJ).

Vangjel neli

,

"vangjel dule"

,

vangjel dule email

,

vangjel dule ditelindja

,

vangjel dule i lindur

,

dule vangjel albania

,

vangjel dule

,

dule albanian parliament

,

vangjei dule

,

Partia vangjel dule omonias

,

www.duleelection.org

,

kontakt vangjel dule

,

vangjel dule biografi

,

Vangjel Dule biografia

,

biografia e Vangjel Dule

,

biografija e vangjel dules

,

vangjel dule biografika

,

biografia e vangjel dule

,

vangjel dule wikipedia

,

biografia e vangjel dule

,

biografi e vangjel dules

,

vangjel dule bio

,

vangjel dule vikipedia

,

vangjel dule cv

,

vangjel dule autobiografia

,

biografias e vangjel dule

,

cv vangjel dule

,

vangjel bio

, >all searches for Vangjel Dule<

Arben Imami

Politikan shqiptar, deputet i PD në Kuvendin e Shqipërisë. | An Albanian politician and statesman.

kristaq skrami

,

арбен имами

,

vendlindja e arben imamit

,

jeta e arben imamit

,

biografia e arben imamit

,

arben imami,biografia

,

arben imami biografi

,

arben imami biografia

,

bjografia e arben imamit

,

Biografia e Arben Imamit

,

arben imami biography

,

arben imami biografia

,

requisitos para importar de albania

, >all searches for Arben Imami<

Neritan Ceka

Politikan shqiptar, president i Aleancës Demokratike. | An Albanian archaeologist and politician.

arkeologjia-neritan ceka

,

neritan ceka politika

,

what neritan ceka use to do in albania

,

neritan ceka biografia

, >all searches for Neritan Ceka<

Majlinda Bregu

Politikane shqiptare dhe deputete e Partisë Demokratike. | An Albanian politician.

vietve.vui.com

,

majlinda breg

,

majlinda bregu femijet

,

majlinda bregu biography

,

Istituti për politika sociale

,

majlinda bregu albania biography

,

majlinda bregu biografia

,

biografia e majlinda bregu

, >all searches for Majlinda Bregu<

Nard Ndoka

Politikan shqiptar. | An Albanian politician and leader of the Christian Democratic Party of Albania (PDK).

nard ndoka news

,

nard ndoka SITO

,

albanian newspapers online nard ndoka

,

mendo pozitivisht

,

mendime per nard ndoka

,

nard ndoka, kreu i pdk

,

nard ndoka zgjedhjet e 2005

,

jeta e nard ndokes

,

biogeafia e nard ndoka

,

nard ndoka-biografia

,

nard ndoka biografia

,

biografia e nard ndoka

,

origjina nard ndokes

,

biografia nard ndoka

,

nard ndoka biogrfia

,

nard ndoka vendlindja

,

nard ndoka origjina

,

origjina e nard ndokes

,

ditelindja e nard ndokes

, >all searches for Nard Ndoka<

Popullariteti i Shqipërisë

Më pëlqen Shqipëria. Thuaj pse! / I like this country - Albania. Say why!

me pelqen shqiperia

,

flamuri dhe kqyeqyteti i albanis

,

aulon greek

,

shqiperise map

, >all searches for Popullariteti i Shqipërisë<

Situata politike në Shqipëri

Kliko, nëse ju jeni të kënaqur me situatën politike në Shqipëri. Thuaj pse! / Satisfied with the political situation in the Albania. Say why!

situata ne shqiperi

,

shqiperia politike

,

marketingu ne politike

,

situata politike ne botë

,

sondage ne shqiperi

,

sondagepolitike ne shqiperi

,

www situata aktuele ne shqiperi

, >all searches for Situata politike në Shqipëri<

Bujar Nishani

Politikan shqiptar dhe Presidenti aktual i Shqipërisë. | An Albanian politician and the current President of Albania.

Bujar Nishani ...

, >all searches for Bujar Nishani<

Jozefina Topalli

Politikane shqiptare. | An Albanian politician.

jozefina coba topalli fb

,

jozefina topalli biografia

,

jozefina topalli biografia viti 2001

,

biografiajozefinatopalli

,

Jozefina Topalli bjografia

,

Bjografia e Jozefina Topallit

,

jozefina topalli biografie

,

Jozefina (Çoba) Topalli kreu studimet

,

Jozefina Topalli Biografia

, >all searches for Jozefina Topalli<

Fryma e Re Demokratike

Fryma e Re Demokratike (FRD) | The New Democratic Spirit is a center-right conservative political party in Albania.

frd shqiperi

, >all searches for Fryma e Re Demokratike<

Shpëtim Idrizi

Politikan shqiptar, kryetari i Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet. | An Albanian leader of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU).

shpetim idrizi

,

shpetim idrizi biografia

,

shpetim idrizi bigrafia

,

shpetim idrizi ditlindja

,

shpetim idrizi biografi

, all searches for Shpëtim Idrizi