Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Zoran Zaev

> Macedonia > Politicians > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Zoran Zaev
Zoran Zaev is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
СДСМ
 
photo Зоран Заев

Зоран Заев - for

Mакедонски политичар и актуелен градоначалник на Општина Струмица. | A Macedonian politician and the current leader of the Opposition.
 NO! Зоран Заев

Зоран Заев - against

Кликнете ако не го поддржуваат Zoran Zaev. Кажете зошто. / Click, if you do not support Zoran Zaev. Say why.

Online election results for "Зоран Заев " in graph.

graph
MAC: Зоран Заев (роден на 8 октомври 1974 во Струмица) е македонски политичар од редовите на СДСМ и актуелен градоначалник на Општина Струмица. Политичка активност Зоран Заев e член на СДСМ од 1996 година. Во два мандата бил член на Претседателството на ОО СДСМ во Струмица. Од ноември 2002 година станал член на ЦО СДСМ. На 17 јули 2008 година, поради можност за злоупотреба на службената положба во врска со изградбата на трговскиот центар Глобал ...
for33against   Од мојата перспектива, Zoran Zaev е многу добар политичар. Јас го поддржувам / неа!, positive
for33against   Јас сум против Zoran Zaev! Јас не се согласувам со неговите политички ставови. Сакам тој да си замине далеку од политиката!, negative
Current preference ratio
for Зоран Заев

Агим Мехмети: Заев пушта патка


Меѓу Албанците - членови на Kомисијата за верификација на фактите треба да се бара „кодошот“ кај лустраторите. Ова е неофицијална информација од најголемата опозициска партија, по неодамнешната изјава на лидерот на СДСМ Зоран Заев дека ќе ја делегитимира Kомисијата бидејќи во нејзе еден член имал поткажувачко досие. ...


[TOP 4]

> Zoran Zaev > News
 
load menu