Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Zoran Jolevski

> Macedonia > политичар > VMRO–DPMNE > Zoran Jolevski
Zoran Jolevski сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
ВМРО-ДПМНЕ
 
photo Зоран Јолевски

Зоран Јолевски - гласаат за

Македонски дипломат и амбасадор во Соединетите Американски Држави. | A Macedonian diplomat and the ambassador to the USA.
 NO! Зоран Јолевски

Зоран Јолевски - гласаат против

Click, if you do not support Zoran Jolevski. Say why. / Зоран Јолевски

Online election results for "Зоран Јолевски" in graph.

graph
> Zoran Jolevski >

Pictures

[+] ADD


 
meter zoran, трајковски/зоран јолевски, зоран јолевски, зоран јолевски, Зоран Јолевски нов амбасадор во САД, зоран јолевски нов амбасадор во сад, амбасадорот на сад вотерс, images of zoran jolevski and more...
load menu