Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Van Besien: 'Vlaamse regering is niet transparant over Oosterweel' - Knack.be
Knack.beVan Besien: 'Vlaamse regering is niet transparant over Oosterweel'Knack.beNaarmate er meer details bekendraken over de Antwerpse Oosterweelverbinding, ziet Wouter Van Besien (Groen) enkel meer redenen om ertegen te protesteren. 'De Vlaamse regering is hier helemaal niet transparant over, je moet de informatie zelf bij ...Van Besien: "Situatie rond Hollandse Knoop nog erger dan gevreesd"De MorgenVan Besien maant regering aan te luisteren naar actiegroepenGazet van Antwerpen'Hollandse Knoop verminkt stad'Het Nieuwsbladvšech 11 zpravodajských článků »
Van Besien: “Vlaanderen plaatst enkel medestanders in Raad van Bestuur BAM” - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenVan Besien: “Vlaanderen plaatst enkel medestanders in Raad van Bestuur BAM”Gazet van Antwerpen“Maar daar gaat het niet om”, vindt Van Besien. “Het decreet legt heel duidelijk vast hoe er naar onafhankelijke bestuurders dient te worden gezocht. Er moet een open oproep zijn, waarop iedereen zich kandidaat kan stellen.” De regering heeft in dit ...BAM wordt vrijgesteld van 'deugdelijk bestuur'De MorgenOosterweel: 'Groen vertelt dingen die niet kloppen'Knack.beBAM: “Conclusies Groen kloppen niet”Metrovšech 7 zpravodajských článků »
Herlees: vragenuurtje in het Vlaams Parlement: Wouter Van Besien: 'U zegt ... - Knack.be
Knack.beHerlees: vragenuurtje in het Vlaams Parlement: Wouter Van Besien: 'U zegt ...Knack.beRingland, het plan om de Antwerpse Ring te overkappen, komt vandaag ook aan bod in het vragenuurtje in het Vlaams Parlement. Het burgerinitatief heeft de wind in de zeilen, maar zijn de plannen wel te verzoenen met de beslissing van de vorige Vlaamse ...Ben Weyts hoopt op samenwerking tussen Vlaamse regering en RinglandDe Standaardvšech 7 zpravodajských článků »
BAM weigert inzage in mails - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenBAM weigert inzage in mailsGazet van AntwerpenWouter Van Besien (Groen) krijgt als Vlaams Parlementslid geen inzage in het mailverkeer tussen de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) en de studiegroep Antea. “Het controlerecht als Vlaams Parlementslid werd in het verleden bijna nooit ... 
wouter van besien leeftijd, wouter van besien levensloop, wouter vanbesien bonheiden, wouter van besien email, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, Wouter van besien biografie, e-mail wouter van besien, bio van besien and more...
load menu