Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Wouter Van Besien mag Nederlandse premier Rutte niks vragen, maar probeert ... - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsWouter Van Besien mag Nederlandse premier Rutte niks vragen, maar probeert ...Het Laatste NieuwsPolitiek Dat de parlementsleden donderdag bij het bezoek van de Nederlandse premier Mark Rutte aan het Vlaams Parlement geen vragen kunnen stellen, is helemaal niet naar de zin van Groen-parlementslid Wouter Van Besien. Volgens Van Besien heeft ...a další »
Waarom heb ik ja gezegd - Doorbraak.be
Doorbraak.beWaarom heb ik ja gezegdDoorbraak.beNa enkele jaren in de cultuur- en erfgoedsector vroeg Wouter Van Besien me in 2009 om ondervoorzitter van Groen te worden. Vijf boeiende jaren, met de door heel wat Vlaams-nationalisten verguisde zesde staatshervorming. Op dit laatste zal ik uiteraard ...
Marianne Thyssen in Vlaams Parlement: 'Europa investeert in mensen' - Knack.be
Knack.beMarianne Thyssen in Vlaams Parlement: 'Europa investeert in mensen'Knack.beWouter Van Besien (Groen): 'Vlaanderen heeft de Europese Unie nodig zoals een mens zuurstof nodig heeft. Maar het gaat niet goed met de Unie.' 'Laat het niet zover komen dat Europa verzwakt, maar help mee om de Unie te versterken.' Van Besien ...a další »
Wouter Van Besien (Groen) reageert: "Oppositie tegen N-VA blijft stevig" - DeWereldMorgen.be
DeWereldMorgen.beWouter Van Besien (Groen) reageert: "Oppositie tegen N-VA blijft stevig"DeWereldMorgen.beJan Blommaert stelde kritische vragen bij de beslissing van Groen om in het district Deurne de onderhandelingen te starten met N-VA. Wouter Van Besien reageert: "Deurne is Deurne, punt. Het zal onze duidelijke en terechte oppositie tegen de N-VA op ...a další » 
wouter van besien leeftijd, wouter van besien levensloop, wouter vanbesien bonheiden, wouter van besien email, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, Wouter van besien biografie, e-mail wouter van besien, bio van besien and more...
load menu