Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Wouter Van Besien: 'Belangrijkste opdracht uit mijn politieke carrière' - Knack.be
Knack.beWouter Van Besien: 'Belangrijkste opdracht uit mijn politieke carrière'Knack.beGroen-politica Meyrem Almaci geeft de fakkel in Antwerpen door aan voormalig voorzitter Wouter Van Besien. 'Dit is de belangrijkste opdracht die ik in mijn politieke carrière heb gekregen', getuigt hij daarover. Of hij de grote uitdager van Bart De ...Van Besien maakt zich klaar voor strijd met De WeverVRT NieuwsVan Besien nieuwe fractieleider GroenVTM NIEUWSAlmaci geeft Antwerpse fakkel door aan Van Besien "uit liefde voor Antwerpen"newsmonkeyDe Standaard -De Morgenvšech 15 zpravodajských článků »
Wouter Van Besien ontdekt ernstige fout van minister in Oosterweeldossier - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenWouter Van Besien ontdekt ernstige fout van minister in OosterweeldossierGazet van Antwerpen“Het kabinet van toenmalig minister van Ruimtelijke Ordening Muyters heeft in de zomer van 2014 heel bewust de eigen regels van het decreet over het milieubeleid overtreden”, zegt Wouter Van Besien. “In het openbaar onderzoek naar het ruimtelijk ...Bourgeois na kritiek Van Besien: "Groen gaat populistische toer op"Het Laatste Nieuws'Fouten die Van Besien aankaart zijn topje van ijsberg'De StandaardNieuwe bom onder Oosterweel door fout Muyters: 'Stop de arrogantie'Knack.beVRT Nieuwsvšech 42 zpravodajských článků »
Herlees: Van Besien: 'Wanneer gaat regering fetisj Oosterweel loslaten?' - Knack.be
Knack.beHerlees: Van Besien: 'Wanneer gaat regering fetisj Oosterweel loslaten?'Knack.bePhilippe Muyters (N-VA), Vlaams minister van Werk, over de impact van het nieuwe sociaal akkoord betreffende het stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT) op de werking van de VDAB: 'Ik denk dat we de groep van 55-plussers duidelijk hebben ...a další »
Nog niet duidelijk of er vijf bouwvergunningen en project-MER's komen voor ... - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenNog niet duidelijk of er vijf bouwvergunningen en project-MER's komen voor ...Gazet van AntwerpenGroen-parlementslid Wouter Van Besien wilde van minister Schauvliege weten wat de impact van die beslissing op de vergunning zou zijn. Zal er gewerkt worden met één vergunning en project-MER of wordt ook dat in vijf delen opgesplitst? Volgens minister ...Nog niet duidelijk of er vijf bouwvergunningen en project-MER's voor ...MetroOok vijf bouwvergunningen en MER's voor Oosterweel? "Niet noodzakelijk"De Morgenvšech 6 zpravodajských článků »



 
Wouter van besien biografie, wouter vanbesien bonheiden, e-mail wouter van besien, wouter van besien levensloop, wouter van besien email, wouter van besien leeftijd, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, wouter van besien biography and more...
load menu