Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Dieter Van Besien neemt op 1 januari het schepenambt op - Het Nieuwsblad
Het NieuwsbladDieter Van Besien neemt op 1 januari het schepenambt opHet NieuwsbladHaacht - Dieter Van Besien, broer van voormalig Groen-voorzitter Wouter Van Besien, zal vanaf 1 januari 2016 het ambt van schepen verantwoordelijk voor senioren, sport, milieu en ICT op zich nemen. Dieter werd drie jaar geleden, bij de ...a další »
Wouter Van Besien mag Nederlandse premier Rutte niks vragen, maar probeert ... - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsWouter Van Besien mag Nederlandse premier Rutte niks vragen, maar probeert ...Het Laatste NieuwsPolitiek Dat de parlementsleden donderdag bij het bezoek van de Nederlandse premier Mark Rutte aan het Vlaams Parlement geen vragen kunnen stellen, is helemaal niet naar de zin van Groen-parlementslid Wouter Van Besien. Volgens Van Besien heeft ...a další »
EU-commissaris Malmström wil Vlaams Parlement sussen over TTIP - De Morgen
De MorgenEU-commissaris Malmström wil Vlaams Parlement sussen over TTIPDe MorgenWouter Van Besien (Groen) vraagt zich af of een geschillenrechtbank überhaupt nodig is. "Zijn er in Europa dan landen waar de bestaande rechtssystemen de rechten van investeerders onvoldoende beschermen?", vroeg hij aan Malmström. "En over de ...a další »
Antwerpse verkozenen van àlle partijen moeten tegen verlenging Doel stemmen - Metro België
Metro BelgiëAntwerpse verkozenen van àlle partijen moeten tegen verlenging Doel stemmenMetro BelgiëDe Antwerpse parlementsleden over alle partijen heen moeten uit bezorgdheid voor de veiligheid in de regio tegen de levensduurverlenging met tien jaar van kerncentrales Doel 1 en Doel 2 stemmen. Die oproep heeft Wouter Van Besien gedaan op de ...Groen roept Antwerpse parlementsleden op om krachten te bundelen tegen ...Politicsvšech 2 zpravodajských článků » 
wouter van besien leeftijd, wouter van besien levensloop, wouter vanbesien bonheiden, wouter van besien email, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, Wouter van besien biografie, e-mail wouter van besien, bio van besien and more...
load menu