Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Vandeurzen over schietincident met 14-jarig meisje: "Situatie is niet ... - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsVandeurzen over schietincident met 14-jarig meisje: "Situatie is niet ...Het Laatste NieuwsSnelle Respons Team Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) benadrukte vanmiddag in het Vlaams parlement dat het Antwerpse Snelle Respons Team de situatie waarbij een 14-jarige meisje werd neergeschoten met een plastic kogel, heeft ...a další »
Groen is niet meer irritant - De Morgen
Groen is niet meer irritantDe MorgenDe tijd van de bloemetjes en de bijtjes is voorbij. En wel sinds 2009, toen Wouter Van Besien de voorzittersscepter overnam van Mieke Vogels. Een kiesonderzoek deed bij de partijtop alle alarmbellen afgaan. 0 shares. DM. U kan dit DM+ artikel GRATIS ...
Van Besien: “Snelle Respons Team mag niet iedereen als terrorist beschouwen” - Het Belang van Limburg
Het Belang van LimburgVan Besien: “Snelle Respons Team mag niet iedereen als terrorist beschouwen”Het Belang van LimburgVlaams parlementslid en fractieleider van Groen in de Antwerpse gemeenteraad Wouter Van Besien vindt dat Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) moet ingrijpen na het incident waarbij het Snelle Respons Team (SRT) van de Antwerpse lokale ...Politie schakelt 14-jarig meisje uit met plastic kogelVRT NieuwsDe 'law and order'-aanpak van De Wever: inzet voor Antwerpen in 2018newsmonkeySchietincident SRT Crombez: "Op kinderen schieten en dat normaliseren, is ...De MorgenHet Laatste Nieuws -Knack.bevšech 51 zpravodajských článků »
Wouter Van Besien mag Nederlandse premier Rutte niks vragen, maar probeert ... - De Morgen
De MorgenWouter Van Besien mag Nederlandse premier Rutte niks vragen, maar probeert ...De MorgenDat de parlementsleden donderdag bij het bezoek van de Nederlandse premier Mark Rutte aan het Vlaams Parlement geen vragen kunnen stellen, is helemaal niet naar de zin van Groen-parlementslid Wouter Van Besien. Volgens Van Besien heeft het ...Van Besien wil zich niet laten 'muilkorven' bij bezoek RutteDe Standaardvšech 3 zpravodajských článků » 
wouter van besien leeftijd, wouter van besien levensloop, wouter vanbesien bonheiden, wouter van besien email, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, Wouter van besien biografie, e-mail wouter van besien, bio van besien and more...
load menu