Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Een nieuw plan voor Antwerpen - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenEen nieuw plan voor AntwerpenGazet van AntwerpenWouter Van Besien heeft een plan met twee speerpunten. Eén: hij wil in de gemeenteraad dé woordvoerder van de oppositie worden. En twee: hij wil alle positieve krachten in de Antwerpse samenleving samenbrengen rond een nieuw toekomstproject voor ...
Wouter Van Besien: 'Belangrijkste opdracht uit mijn politieke carrière' - Knack.be
Knack.beWouter Van Besien: 'Belangrijkste opdracht uit mijn politieke carrière'Knack.beGroen-politica Meyrem Almaci geeft de fakkel in Antwerpen door aan voormalig voorzitter Wouter Van Besien. 'Dit is de belangrijkste opdracht die ik in mijn politieke carrière heb gekregen', getuigt hij daarover. Of hij de grote uitdager van Bart De ...Van Besien maakt zich klaar voor strijd met De WeverVRT NieuwsVan Besien wordt uitdager De Wever in AntwerpenDe MorgenVan Besien nieuwe fractieleider GroenVTM NIEUWSnewsmonkey -De Standaardvšech 15 zpravodajských článků »
Den John of den Bruno? - Marc Van de Looverbosch - VRT Nieuws
VRT NieuwsDen John of den Bruno? - Marc Van de LooverboschVRT NieuwsAlthans voor Wouter Van Besien die tot dé uitdager van Bart De Wever is gekroond. Groen voorzitster Almaçi trekt zich terug in de salons van Brussel en de Wouter zet de aanval in op 't Schoon Verdiep. Of dat een cadeau is voor Van Besien valt nog te ...a další »
Anvers: Almaci passe le flambeau à Wouter Van Besien - lavenir.net
lavenir.netAnvers: Almaci passe le flambeau à Wouter Van Besienlavenir.netM. Van Besien demeurera député au parlement flamand mais renoncera à son mandat de sénateur. A Anvers, il veillera à mettre en avant les compétences qui touchent directement la Région flamande, comme le recouvrement du ring d'Anvers, la diversité, ...a další » 
Wouter van besien biografie, wouter vanbesien bonheiden, e-mail wouter van besien, wouter van besien levensloop, wouter van besien email, wouter van besien leeftijd, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, wouter van besien biography and more...
load menu