Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Herlees: vragenuurtje in het Vlaams Parlement: Wouter Van Besien: 'U zegt ... - Knack.be
Knack.beHerlees: vragenuurtje in het Vlaams Parlement: Wouter Van Besien: 'U zegt ...Knack.beRingland, het plan om de Antwerpse Ring te overkappen, komt vandaag ook aan bod in het vragenuurtje in het Vlaams Parlement. Het burgerinitatief heeft de wind in de zeilen, maar zijn de plannen wel te verzoenen met de beslissing van de vorige Vlaamse ...Ben Weyts hoopt op samenwerking tussen Vlaamse regering en RinglandDe Standaardvšech 7 zpravodajských článků »
BAM weigert inzage in mails - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenBAM weigert inzage in mailsGazet van AntwerpenWouter Van Besien (Groen) krijgt als Vlaams Parlementslid geen inzage in het mailverkeer tussen de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM) en de studiegroep Antea. “Het controlerecht als Vlaams Parlementslid werd in het verleden bijna nooit ...
Van Besien roept op tot korte pauze in dossier Oosterweel - Het Nieuwsblad
MetroVan Besien roept op tot korte pauze in dossier OosterweelHet Nieuwsblad'Deze studies mogen niet worden genegeerd', vindt Wouter Van Besien (Groen). 'De regering moet nu de pauzeknop indrukken in het dossier van Oosterweel en de nieuwe gegevens grondig bestuderen.' Volgens Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts ...Van Besien: “Zet werken rond Oosterweel on hold tot studies onderzocht zijn”Metro"Leg werken rond Oosterweel stil tot Ringlandstudies onderzocht zijn"VRT NieuwsRingland brengt 1,5 miljard euro opHet Laatste Nieuwsvšech 48 zpravodajských článků »
Voor Kathleen Van Brempt (sp.a) is een kartel met Groen mogelijk en "Wouter ... - newsmonkey
Gazet van AntwerpenVoor Kathleen Van Brempt (sp.a) is een kartel met Groen mogelijk en "Wouter ...newsmonkeyEen links kartel tussen sp.a en Groen is volgens Europarlementslid Kathleen Van Brempt (sp.a) niet uitgesloten. "En Wouter Van Besien (Groen) is een optie als lijsttrekker," voegt ze daaraan toe. De Vlaamse socialisten zitten duidelijk te popelen om ...Oud-burgemeester Bob Cools schiet voorstel van kartel met Groen afGazet van AntwerpenOok Kathleen Van Brempt pleit voor linkse frontvormingVRT Nieuwsvšech 7 zpravodajských článků » 
Wouter van besien biografie, wouter vanbesien bonheiden, e-mail wouter van besien, wouter van besien levensloop, wouter van besien email, wouter van besien leeftijd, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, wouter van besien biography and more...
load menu