Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Herlees: vragenuurtje in het Vlaams Parlement: Wouter Van Besien: 'U zegt ... - Knack.be
Knack.beHerlees: vragenuurtje in het Vlaams Parlement: Wouter Van Besien: 'U zegt ...Knack.beRingland, het plan om de Antwerpse Ring te overkappen, komt vandaag ook aan bod in het vragenuurtje in het Vlaams Parlement. Het burgerinitatief heeft de wind in de zeilen, maar zijn de plannen wel te verzoenen met de beslissing van de vorige Vlaamse ...a další »
De Vlaamse politiek is nog altijd minder sexy dan de Belgische - De Tijd
De Vlaamse politiek is nog altijd minder sexy dan de BelgischeDe TijdDe begindagen van de regering Bourgeois (N-VA) deden nochtans het beste vermoeden. Zo verkozen heel wat toppers het Vlaamse halfrond boven de federale arena. Gwendolyn Rutten, Bart Somers, Bruno Tobback, John Crombez en Wouter Van Besien ...
Van Besien wil volksraadplegingen invoeren - De Standaard
De StandaardVan Besien wil volksraadplegingen invoerenDe StandaardMaar de jongste staatshervorming heeft daar verandering in gebracht, onder meer op aandringen van toenmalig Groen-voorzitter Wouter Van Besien. Die doet nu in het Vlaams Parlement ook de volgende stap. Hij dient een voorstel van bijzonder decreet in ...Groen wil referenda in Vlaanderen mogelijk makenVRT NieuwsGroen wil meer inspraak van burgers en pleit voor volksraadplegingenKnack.beGroen vraagt invoering gewestelijke volksraadplegingHet Nieuwsbladvšech 11 zpravodajských článků »
Van Besien: "Het is of Ringland, of de Oosterweelverbinding" - De Morgen
De MorgenVan Besien: "Het is of Ringland, of de Oosterweelverbinding"De MorgenVlaams parlementslid Wouter Van Besien (Groen) ziet in de conclusie van actiegroep Ringland dat de Oosterweelverbinding niet combineerbaar is met het Ringlandconcept het einde van het "én-én verhaal" van de Vlaamse regering en BAM ...a další » 
wouter van besien leeftijd, wouter van besien levensloop, wouter vanbesien bonheiden, wouter van besien email, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, Wouter van besien biografie, e-mail wouter van besien, bio van besien and more...
load menu