Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Van Besien wil volksraadplegingen invoeren - De Standaard
De StandaardVan Besien wil volksraadplegingen invoerenDe StandaardMaar de jongste staatshervorming heeft daar verandering in gebracht, onder meer op aandringen van toenmalig Groen-voorzitter Wouter Van Besien. Die doet nu in het Vlaams Parlement ook de volgende stap. Hij dient een voorstel van bijzonder decreet in ...Groen wil meer inspraak van burgers en pleit voor volksraadplegingenKnack.beGroen wil referenda in Vlaanderen mogelijk makenVRT NieuwsGroen vraagt invoering gewestelijke volksraadplegingHet Nieuwsbladvšech 11 zpravodajských článků »
Wouter Van Besien: 'Belangrijkste opdracht uit mijn politieke carrière' - Knack.be
Knack.beWouter Van Besien: 'Belangrijkste opdracht uit mijn politieke carrière'Knack.beGroen-politica Meyrem Almaci geeft de fakkel in Antwerpen door aan voormalig voorzitter Wouter Van Besien. 'Dit is de belangrijkste opdracht die ik in mijn politieke carrière heb gekregen', getuigt hij daarover. Of hij de grote uitdager van Bart De ...Van Besien maakt zich klaar voor strijd met De WeverVRT NieuwsMeyrem Almaci stapt uit Antwerpse gemeenteraadGazet van Antwerpenvšech 15 zpravodajských článků »
Herlees: vragenuurtje in het Vlaams Parlement: Wouter Van Besien: 'U zegt ... - Knack.be
Knack.beHerlees: vragenuurtje in het Vlaams Parlement: Wouter Van Besien: 'U zegt ...Knack.beRingland, het plan om de Antwerpse Ring te overkappen, komt vandaag ook aan bod in het vragenuurtje in het Vlaams Parlement. Het burgerinitatief heeft de wind in de zeilen, maar zijn de plannen wel te verzoenen met de beslissing van de vorige Vlaamse ...a další »
'Ze hielden rekening met ons protest' - De Standaard
De Standaard'Ze hielden rekening met ons protest'De StandaardAls je opgroeide in Haacht, zoals Groen-politicus Wouter Van Besien, dan was naar de plaatselijke Don Bosco-school gaan evident 'Mijn broers gingen er ook. Een echte keuze was het dus niet. Wat niet wegneemt dat ik heel goede herinneringen .a další » 
wouter van besien leeftijd, wouter van besien levensloop, wouter vanbesien bonheiden, wouter van besien email, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, Wouter van besien biografie, e-mail wouter van besien, bio van besien and more...
load menu