Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Glimlachende gezichten en bolletjes geitenkaas op de nieuwjaarsreceptie van ... - De Morgen
De MorgenGlimlachende gezichten en bolletjes geitenkaas op de nieuwjaarsreceptie van ...De MorgenDe overdekte markthallen van de stad zijn een prachtige locatie, zonder twijfel. Al was niet iedereen tevreden. Dieter Van Besien, gemeenteraadslid in Haacht en de broer van: "Door die pilaar in het midden heb ik amper iets gezien van Meyrems speech.Tax shift prioriteit voor GroenHet Laatste Nieuwsvšech 19 zpravodajských článků »
Dieter Van Besien, broer ex-voorzitter Groen, covoorzitter Groen Vlaams-Brabant - Metro
MetroDieter Van Besien, broer ex-voorzitter Groen, covoorzitter Groen Vlaams-BrabantMetroDieter Van Besien (45), de broer van Wouter, die van 2009 tot 2014 nationaal voorzitter was van Groen, is zaterdag verkozen tot covoorzitter van het provinciaal bestuur van Groen in Vlaams-Brabant. Leticia Sere (28) werd aangeduid als de tweede ...Leticia Sere en Dieter Van Besien leiden GroenVlaams-BrabantHet NieuwsbladNieuw voorzittersduo voor Groen in Vlaams-BrabantPersinfo.orgvšech 6 zpravodajských článků »
Wouter Van Besien stopt als voorzitter van Groen - De Standaard
De StandaardWouter Van Besien stopt als voorzitter van GroenDe StandaardGroen-voorzitter Wouter Van Besien gaf vandaag een persconferentie over zijn 'politieke toekomst'. Hij kondigde aan dat hij geen kandidaat meer is bij de volgende voorzittersverkiezingen, op 15 november. De statuten van de partij bepalen dat die ...Van Besien stopt als voorzitter van Groen: "Genoeg van politieke manoeuvres"Het Laatste NieuwsStopt Wouter Van Besien als voorzitter?Het NieuwsbladVan Besien stopt als voorzitter van GroenVRT NieuwsVTM NIEUWS -newsmonkeyvšech 35 zpravodajských článků »
De eindejaarsvragen: Wouter Van Besien - Humo The Wild Site
Humo The Wild SiteDe eindejaarsvragen: Wouter Van BesienHumo The Wild SiteOorlog in Europa. Positief: de toenemende strijd tegen ongelijkheid, zelfs de economen zien nu de gevaren van ongelijkheid. Opmerkelijk: de olieproducerende landen laten hun prijzen zakken, uit angst voor de hernieuwbare energie. Wat vindt u het beste ... 
Wouter van besien biografie, wouter vanbesien bonheiden, e-mail wouter van besien, wouter van besien levensloop, wouter van besien email, wouter van besien leeftijd, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien, wouter van besien e mail, wouter van besien biography and more...
load menu