Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Wouter Van Besien

> Belgium > Politicians > Groen > Wouter Van Besien
Wouter Van Besien is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Groen!
 
photo Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - for

Een Belgisch politicus van de partij Groen. | Un homme politique belge flamand. | A Belgian Green politician.
 NO! Wouter Van Besien

Wouter Van Besien - against

Klik, als u niet ondersteunen Wouter Van Besien. Zeggen waarom. | Click, if you do not support Wouter Van Besien. Say why.

Online election results for "Wouter Van Besien" in graph.

graph
Graph online : Wouter Van Besien
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Wouter Van Besien >

News

Stopt Wouter Van Besien als voorzitter? - Het Belang van Limburg
Zita.beStopt Wouter Van Besien als voorzitter?Het Belang van LimburgHet mandaat van de in Bonheiden geboren maar al jaren in Antwerpen wonende Van Besien loopt in oktober af. Hij is Groen-voorzitter sinds 2009. Van Besien was ook al districtsburgemeester van Borgerhout en zetelt nu in de Antwerpse gemeenteraad.Wouter Van Besien stopt als voorzitter van GroenPoliticsWouter Van Besien is “fier op waar we nu staan”MetroDe subtiele bespeler van de machtGazet van AntwerpenZita.be -Knack.bevšech 35 zpravodajských článků »
'N-VA streeft naar einde van ons land en van ons maatschappijmodel' (Wouter ... - Knack.be
Knack.be'N-VA streeft naar einde van ons land en van ons maatschappijmodel' (Wouter ...Knack.beAftredend Groen-voorzitter Wouter Van Besien waarschuwde in zijn laatste speech voor de rechts-conservatieve regering die Vlaams gevormd is en federaal in de steigers staat. 'We moeten niet alleen een strijd voeren tegen de maatregelen van de ..."Regeringen steken facturen van de crisis in onze brievenbus"VRT NieuwsDe zonden van Sint-Wouternieuws.bevšech 11 zpravodajských článků »
Wouter Van Besien loopt op wolken: "Ik ben nog nooit zo populair geweest" - Het Laatste Nieuws
Het Laatste NieuwsWouter Van Besien loopt op wolken: "Ik ben nog nooit zo populair geweest"Het Laatste NieuwsIn gesprek met De Standaard Weekblad geeft Groen-kopstuk Wouter Van Besien meer duiding omtrent zijn beslissing om zijn voorzittersmandaat neer te leggen. "Ik ben nog nooit zo populair geweest. Eén goede raad: als je ooit problemen hebt met je ...'Ik ben nog nooit zo populair geweest'De Standaardvšech 3 zpravodajských článků »
Opvolger Wouter Van Besien wordt een vrouw - Gazet van Antwerpen
Gazet van AntwerpenOpvolger Wouter Van Besien wordt een vrouwGazet van AntwerpenVan den Brandt (34) en Almaci (38) zijn de enige kandidaten om Wouter Van Besien op te volgen als voorzitter van de Vlaamse groenen. Ze kiezen op 15 november hun nieuwe voorzitter, maar de kandidaturen moesten om middernacht al binnen zijn.'De mislukking van Groen: alweer'Knack.beStrijd om Groen-voorzitterschap wordt duel tussen Elke Van den Brandt en ...MetroGroen kiest nieuwe voorzitter: verontwaardiging versus positief verhaalDeWereldMorgen.bevšech 26 zpravodajských článků » 
wouter van besien levensloop, wouter van besien leeftijd, wouter van besien, wouter vanbesien bonheiden, Wouter van besien biografie, sondage sur, wouter van besien, wouter van besien e mail, e-mail wouter van besien, wouter van besien email, wouter van besien biography and more...
load menu