Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vona Gábor

> Hungary > Politicians > Jobbik Magyarországért Mozgalom > Vona Gábor
Vona Gábor is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Jobbik
 
photo Gábor Vona

Gábor Vona - for

Magyar politikus, a jelenlegi vezetője a Jobbik politikai párt. | A Hungarian politician and the leader of the Hungarian nationalist political party Jobbik.
 NO! Gábor Vona

Gábor Vona - against

Kattintson, ha nem támogatják Vona Gábor. Mondd, miért. | Click, if you do not support Gábor Vona. Say why.

Online election results for "Gábor Vona" in graph.

graph
Graph online : Vona Gábor
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vona Gábor >

News

Fidesz: A Jobbik báránybőrbe bújt farkas
A Fidesz szerint Vona Gábor és „a szélsőséges nézeteiről ismert Jobbik” a kiemelt ügyekben mindig lelepleződött, és kiderült, hogy „csak a levegőbe beszélnek”, hiszen a parlamenti szavazás során ezekben az esetekben vagy tartózkodtak, vagy nem szavazták meg azokat. [...] Bővebben!
Vona: Viccnek jó, de nem megyek ki a Pride-ra (videó)
A Jobbik elnöke szokásos heti videóinterjújában következetesnek és bátornak minősítette a kommunista Sziriza-kormányt, és elmondta, nem fog kimenni rózsaszín pólóban a melegfelvonulásra. [...] Bővebben!
Vona: Orbán a sunyi (videó)
Orbán szerint a Jobbik sunyi, Vona szerint viszont Orbán az, legfőképp azért, mert el akarja fedni a brókerbotrányt. A bevándorlással kapcsolatban elismételte: a Jobbik évek óta foglalkozik a kérdéssel. [...] Bővebben!
Vona szerint csak a Jobbik a Fidesz alternatívája
Félévet értékelt a Jobbik elnöke, aki nem csak arról beszélt, hogy a következő választáson két alternatívája lesz az embereknek: a Fidesz, illetve a Jobbik, hanem arról is: 2010 előtt úgy vélték, hogy az MSZP-t lehetetlen felülmúlni a korrupcióban, ezt megcáfolta az élet. [...] Bővebben! 
vona gábor felesége, vona gábor eredeti neve, piarista vona gábor, vona gábor gyöngyös, vona gabor, gabor vona, Gabor párty, vona gábor testvére, vona gábor és felesége, vona gábor testvér, vona gabor testvere, magyar nemzetért and more...
load menu