Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vona Gábor

> Hungary > Politicians > Jobbik Magyarországért Mozgalom > Vona Gábor
Vona Gábor is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Jobbik
 
photo Gábor Vona

Gábor Vona - for

Magyar politikus, a jelenlegi vezetője a Jobbik politikai párt. | A Hungarian politician and the leader of the Hungarian nationalist political party Jobbik.
 NO! Gábor Vona

Gábor Vona - against

Kattintson, ha nem támogatják Vona Gábor. Mondd, miért. | Click, if you do not support Gábor Vona. Say why.

Online election results for "Gábor Vona" in graph.

graph
Graph online : Vona Gábor
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vona Gábor >

News

Vona: Kerüljön az Alaptörvénybe a betelepítési kvóták elutasítása!
Az emberek félelmével való aljas játéknak nevezte Vona Gábor, a Jobbik elnöke a kvótaellenes népszavazást pénteki sajtótájékoztatóján. A pártelnök szerint a költséges és bizonytalan népszavazás helyett az Alaptörvényben kellene rögzíteni a migránskvóta elutasítását. [...] Bővebben!
Vona: Nem vagyunk korruptak!
Míg a Fideszt és az MSZP-t ellenzékben és kormányon is meg lehetett vásárolni, a Jobbik nem korrupt – jelentette ki Vona Gábor Kocsordon. [...] Bővebben!
Nézőpont: Nem vált kormányváltó erővé a Jobbik
A Nézőpont Intézet elemzése szerint nem sikerült kormányváltó erővé válnia a Jobbiknak 2014 óta, Vona Gábor pedig „előremenekült és ahelyett, hogy a tisztújító kongresszuson saját politikájának sikertelensége miatt kellene magyarázkodnia, bűnbakokat jelölt meg a leváltandó alelnökök személyében, elterelve ezzel a figyelmet politikai kudarcairól”. [...] Bővebben!
Fidesz: Vona mindenre képes a pénzért és a hatalomért
A Fidesz szerint a Jobbik az, ami tele van korrupciós ügyekkel – így reagált a kormánypárt arra, hogy Vona Gábor egy lakossági fórumon arról beszélt: a Fidesz és az MSZP megvásárolható, a Jobbik viszont nem korrupt. [...] Bővebben! 
piarista vona gábor, gabor vona, vona gabor testvere, Gabor párty, vona gábor testvére, vona gábor eredeti neve, vona gábor és felesége, vona gabor, vona gábor felesége, vona gábor gyöngyös, vona gábor testvér, vona gábor nagyszülei and more...
load menu