Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vona Gábor

> Hungary > Politicians > Jobbik Magyarországért Mozgalom > Vona Gábor
Vona Gábor is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Jobbik
 
photo Gábor Vona

Gábor Vona - for

Magyar politikus, a jelenlegi vezetője a Jobbik politikai párt. | A Hungarian politician and the leader of the Hungarian nationalist political party Jobbik.
 NO! Gábor Vona

Gábor Vona - against

Kattintson, ha nem támogatják Vona Gábor. Mondd, miért. | Click, if you do not support Gábor Vona. Say why.

Online election results for "Gábor Vona" in graph.

graph
Graph online : Vona Gábor
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vona Gábor >

News

Csizmadia Ervin (MNO): 2015 kulcsév volt Orbánnak
A Jobbik új arculatát csakis a nemzetközi elismerés legitimálhatja; ha ez nem következik be, a párt a külföld szemében megmarad militáns szektának, hiába érzi úgy a vezetés, hogy a saját múltját rég meghaladta – véli Csizmadia Ervin. A Méltányosság Politikaelemző Központ vezetője az MNO-nak adott interjújában elmondta: a kormánypárt konfliktusai abból fakadnak, hogy a Fidesz a saját ellenzékének szerepét is betölti. [...] Bővebben!
NB II-es csapat az MSZP – Tóbiás József a Mandinernek
Ritka nehéz évet zár az MSZP: a szocialisták 25 éve nem voltak olyan népszerűtlenek mint ma. Tóbiás József szerint ez belső csatározásaik következménye. A pártelnök a Mandinernek elmondja: nem örül Kovács László nyilatkozatainak, sem Szanyi Tibor sületlenségeinek. Az év elején a migrációs válság kapcsán álproblémát emlegető Kunhalmi Ágnest ugyanakkor megvédi a pártelnök, aki szerint Vona Gábor maga a Fidesz, az embereknek meg fizuemelés kell. Ő a saját fizetésével egyébként elégedett. Évzáró nagy politikusinterjúnk következik, amelyben szóba kerül „Tóbi” családi háttere és az is, miért lakik Hagyó Miklós házában. [...] Bővebben!
Vona: 2016 a felkészülés éve lesz (videó)
A Hír TV-nek nyilatkozó Vona Gábor szerint a Fidesz és a Jobbik közötti különbség csökkenésének megtorpanása kizárólag a migrációs válságnak tudható be, de ennek hatása nem fog örökké tartani. [...] Bővebben!
Parlamenti válaszlépést sürget a Jobbik az erdélyi történések miatt
Vona Gábor szerint már rendszeressé váltak Romániában a magyarellenesnek tekinthető intézkedések. A Jobbik elnöke ezért azt szeretné, ha parlamenti bizottságok meghallgatnák az ügyben a budapesti román nagykövetet. [...] Bővebben! 
Gabor párty, vona gabor, vona gábor testvére, vona gábor eredeti neve, vona gábor és felesége, piarista vona gábor, gabor vona, vona gabor testvere, vona gábor testvér, vona gábor felesége, vona gábor gyöngyös, vona gabor nagyapja and more...
load menu