Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vona Gábor

> Hungary > Politicians > Jobbik Magyarországért Mozgalom > Vona Gábor
Vona Gábor is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Jobbik
 
photo Gábor Vona

Gábor Vona - for

Magyar politikus, a jelenlegi vezetője a Jobbik politikai párt. | A Hungarian politician and the leader of the Hungarian nationalist political party Jobbik.
 NO! Gábor Vona

Gábor Vona - against

Kattintson, ha nem támogatják Vona Gábor. Mondd, miért. | Click, if you do not support Gábor Vona. Say why.

Online election results for "Gábor Vona" in graph.

graph
Graph online : Vona Gábor
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vona Gábor >

News

Vona: Magyarország számára sikertelen év volt 2016
Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint a kormány 2016-ban az ország egyetlen nagyobb problémáját sem tudta orvosolni: sem az egészségügyet, sem az oktatást nem sikerült jobb állapotba hozni, sem a korrupciót megszüntetni, illetve az elvándorlás folyamatát megfordítani. Szerinte nem kell hátast dobni a minimálbér emelésétől. [...] Bővebben!
Fidesz (MTI OS): Vona Gábor egy platformon Gyurcsányékkal
Vona Gábornak inkább önértékelést kellene tartania és a saját szavazóinak a szemébe nézni azután, hogy mára kiderült, hogy a pénzért és a hatalomért mindenre képes és sorozatosan hátat fordít nemcsak a Jobbik korábbi politikájának, hanem a nemzeti ügyeknek is. [...] Bővebben!
Gulyás Gergely (Pesti Srácok): Kerülni kell az urizálást, de nem a helikopterezés a magyar közélet legfelháborítóbb eseménye
Edmund Stoiber úgy volt 14 évig bajor tartományi miniszterelnök, hogy heti rendszerességgel közlekedett helikopterrel, amelyet a bajor tartomány biztosított számára. Interjú. [...] Bővebben!
Vona Gábor (Facebook): A médiában is rendet teremtünk
A Jobbik 2018-ban kormányra kerül, majd tisztességes, szabad és demokratikus viszonyokat teremt a médiában is. [...] Bővebben! 
vona gábor és felesége, Gabor párty, vona gábor felesége, vona gábor testvére, vona gabor, vona gábor eredeti neve, piarista vona gábor, vona gábor testvér, gabor vona, vona gábor gyöngyös, vona gabor testvere, vona gábor nagyszülei and more...
load menu