Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vona Gábor

> Hungary > Politicians > Jobbik Magyarországért Mozgalom > Vona Gábor
Vona Gábor is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Jobbik
 
photo Gábor Vona

Gábor Vona - for

Magyar politikus, a jelenlegi vezetője a Jobbik politikai párt. | A Hungarian politician and the leader of the Hungarian nationalist political party Jobbik.
 NO! Gábor Vona

Gábor Vona - against

Kattintson, ha nem támogatják Vona Gábor. Mondd, miért. | Click, if you do not support Gábor Vona. Say why.

Online election results for "Gábor Vona" in graph.

graph
Graph online : Vona Gábor
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vona Gábor >

News

Lakner Dávid (Alternatíva): Jobbikos fordulat a Nemzetnél? Ugyan már!
Persze, biztos van olyan kormánypárti politikus, aki szerint már az ellenzékiségnek számít, hogy nem tolják majd nagy erővel az összes aktuális kormányzati bullshitet. [...] Bővebben!
Vona: Nem náci és nem is nyilas a Jobbik
A néppárti Jobbik visszautasítja, hogy politikai karanténba akarják zárni a politikai ellenfelei, Tapolca pedig a 2018-as választások főpróbája is volt egyben – nyilatkozta Vona Gábor, a Jobbik elnöke Gyöngyösön. Azt is elmondta: előfordultak vállalhatatlan vadhajtások a Jobbik környékén, de ezeket ők fogják lenyesni. [...] Bővebben!
Jámbor András (Kettős mérce): Áttörte a Jobbik az üvegplafont?
A tapolcai választás után az az elemzők kórusban zengték: a Jobbik feletti üvegplafon ledőlt, a pártra nem hatnak az antiszemita, rasszista vádak. Pedig ez nem teljesen igaz, vagyis nem tudhatjuk még, hogy valójában igaz-e. [...] Bővebben!
Horovitz Tamás: Petíció Vona Gábornak
Zsidó vezetőként azt üzenem Önnek: a magyar zsidóság nem hajlandó félelemben élni, nem fogunk meghátrálni, megvédjük a halottaink emlékét, és megvédjük az élőket is. Azt üzenem: elég volt! [...] Bővebben! 
vona gábor testvére, vona gábor eredeti neve, gabor vona, vona gábor felesége, vona gabor testvere, vona gábor gyöngyös, Gabor párty, vona gábor testvér, vona gabor, piarista vona gábor, vona gábor és felesége, vona gábor anyai nagyapja and more...
load menu