Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vona Gábor

> Hungary > Politicians > Jobbik Magyarországért Mozgalom > Vona Gábor
Vona Gábor is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Jobbik
 
photo Gábor Vona

Gábor Vona - for

Magyar politikus, a jelenlegi vezetője a Jobbik politikai párt. | A Hungarian politician and the leader of the Hungarian nationalist political party Jobbik.
 NO! Gábor Vona

Gábor Vona - against

Kattintson, ha nem támogatják Vona Gábor. Mondd, miért. | Click, if you do not support Gábor Vona. Say why.

Online election results for "Gábor Vona" in graph.

graph
Graph online : Vona Gábor
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vona Gábor >

News

Szlazsánszky Ferenc (atv.hu): Öt kérdés Vona Gábornak
Miért fogadjuk el, hogy a Jobbik szalonképes, ha az önmagát nemzetiszocialistaként meghatározó Tyirityán Zsolttal stratégiai szövetséget köt [...] Bővebben!
"Munkahely, munkahely, munkahely"
Vona Gábor szavai szerint a Jobbik-kormány üléstermében egyetlen felirat lesz a falon: “munkahely, munkahely, munkahely”, hogy a kormánytagok mindig szembesüljenek a legfontosabb feladatukkal. A Jobbik elnöke pénteken a hajdú-bihari Balmazújvárosban tartott “kitelepülésen” mintegy 250 hallgatója előtt a munkahelyteremtést nevezte a következő kormány legfontosabb feladatának. “Ha van munka, minden van, ha nincs munka, semmi nincs” – jelentette ki. Bár a Fidesznek lejt a pálya, ha mindenki elvisz magával öt embert, “győzni fogunk, s szeretném látni, ahogy április 6-án ráfagy a mosoly a Fidesz arcára” – hangoztatta Vona Gábor, hallgatósága tapsától kísérve. A Jobbiknak ugyanis nem elég a második vagy a harmadik hely, “az a politikában nem ér semmit, mi választást akarunk nyerni”. “A végén van a csattanó” – jegyezte meg Vona Gábor annak kapcsán, hogy 18 pártból a Jobbik a 18. helyen szerepel a szavazólapon.
"A Jobbik is megérdemel egy esélyt a kormányzásra"
Békés megye több településén folytatott kampányt, tartott lakossági fórumokat vasárnap a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje. Vona Gábor a megyeszékhelyi sajtótájékoztatón kiemelte, hogy az általuk megfogalmazott program három fő elemet fogalmazott meg, mint részletezte, megélhetést, rendet és elszámoltatást akarnak. Elmondta, hogy a megélhetésen belül többek között tisztességes fizetésekre, bérekre gondolnak, illetve biztos lábakon álló nyugdíjrendszerre. A rend hatékony közrendet takar, az elszámoltatás pedig elszámoltatást. Hangsúlyozta, hogy egyenes, őszinte, tisztességes kampányt folytatnak, és nyílt lapokkal játszanak. - Egy hónappal ezelőtt nyilvános lett a részletes programunk, elérhető, bárki véleményt formálhat, alkothat róla, hozzáfűzheti saját gondolatait – tette hozzá. Mint kifejtette, nehéz úgy választási kampányt folytatni, hogy pontosan nem tudni, milyen terve van a balolda
Vona: Nem vagyunk szabadok (videó)
A Jobbik vezetője, Vona Gábor szerint a magyar nép nem szabad, és ezt példákkal támasztja alá. [...] Bővebben! 
vona gábor testvér, piarista vona gábor, vona gábor eredeti neve, vona gábor testvére, Gabor párty, vona gábor és felesége, vona gabor testvere, vona gábor felesége, vona gabor, vona gábor gyöngyös, gabor vona, vona gabor nagyapja and more...
load menu