Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Vlado Bučkovski

> Macedonia > политичар > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Vlado Bučkovski
Vlado Bučkovski сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
СДСМ
 
photo Владо Бучковски

Владо Бучковски - гласаат за

Македонски политичар, правник и професор. | A Macedonian politician, lawyer and professor.
 NO! Владо Бучковски

Владо Бучковски - гласаат против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Vlado Bučkovski. Say why.

Online election results for "Владо Бучковски" in graph.

graph
MAC: Владо Бучковски (роден на 2 декември 1962 во Скопје) е поранешен премиер на Република Македонија и поранешен претседател на СДСМ. Бучковски по професија е правник и професор по римско право на Правниот факултет во Скопје. Политичка кариера Во периодот од 1998 до 2000 година Бучковски е член на Државната изборна комисија, а од 2000 до 2001 година е претседавач на Советот на град Скопје. Во периодот од 13 мај до 26 ноември 2001 година тој е ...
гласаат за33гласаат против   Во моето мислење Владо Бучковски (Vlado Bučkovski) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
гласаат за33гласаат против   Јас не се согласувам. Владо Бучковски (Vlado Bučkovski) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Current preference ratio
гласаат за Владо Бучковски

ВМРО-ДПМНЕ ја прозива Антикорупциска за Бучковски


ВМРО-ДПМНЕ вчера ја повика Антикорупциската комисија што поскоро да се произнесе по доставената документација во врска со наводен криминал направен од поранешниот министер за одбрана, Владо Бучковски. Според документацијата што ја поседува ВМРО-ДПМНЕ и ја има доставено пред три месеци до комисијата, Бучковски додека бил ...


Vlado Buckovski Proclaimed Honorable Doctor at BITC


Sofia-based College of Information Technology awarded honorable title Doctor Honoris Causa to Macedonian Prime Minister Vlado Buckovski. Macedonian Agency of information announced that Sofia-based College of Information Technology awarded honorable title Doctor Honoris Causa to Macedonian Prime Minister Vlado Buckovski. Prime Minister Buckovski will receive the honorable title together with the Bulgarian Prime Minister Simeon Saxe-Coburg. Prof. Dr. Stojan Dencev, Rector at the Information Technology College will award the honorable title to Buckovski and ...


Бучковски му се извини на ВМРО-ДПМНЕ, но не и на Ѓорчев


Пратеникот на СДСМ Владо Бучковски денеска се извини за навредите кон членови на ВМРО-ДПМНЕ на вчерашната седница на собраниската Комисија за здравство. Претходно, извинување од него побара координаторката на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Силвана Бонева. „Жалам за нивото на вчерашната дискусија и за атмосферата ...


[TOP 4]

> Vlado Bučkovski > News
 
vlado buckovski sliki, ВЛАДО БУЧКОВСКИ, vlado buckovski, владо бучковски, buchkovski, www. vlado buckovski com mk, владо бучковски, profesor vlado buckovski, Vlado Buckovski Владо Бучковски, buckovski marketing, Vlado Buckovski images and more...
load menu