Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vlado Bučkovski

> Macedonia > Politicians > Socijaldemokratski sojuz na Makedonija > Vlado Bučkovski
Vlado Bučkovski is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
СДСМ
 
photo Владо Бучковски

Владо Бучковски - for

Македонски политичар, правник и професор. | A Macedonian politician, lawyer and professor.
 NO! Владо Бучковски

Владо Бучковски - against

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Vlado Bučkovski. Say why.

Online election results for "Владо Бучковски" in graph.

graph
> Vlado Bučkovski >

Arguments

[+] ADD

ВМРО-ДПМНЕ ја прозива Антикорупциска за Бучковски


ВМРО-ДПМНЕ вчера ја повика Антикорупциската комисија што поскоро да се произнесе по доставената документација во врска со наводен криминал направен од поранешниот министер за одбрана, Владо Бучковски. Според документацијата што ја поседува ВМРО-ДПМНЕ и ја има доставено пред три месеци до комисијата, Бучковски додека бил ...


Vlado Buckovski Proclaimed Honorable Doctor at BITC


Sofia-based College of Information Technology awarded honorable title Doctor Honoris Causa to Macedonian Prime Minister Vlado Buckovski. Macedonian Agency of information announced that Sofia-based College of Information Technology awarded honorable title Doctor Honoris Causa to Macedonian Prime Minister Vlado Buckovski. Prime Minister Buckovski will receive the honorable title together with the Bulgarian Prime Minister Simeon Saxe-Coburg. Prof. Dr. Stojan Dencev, Rector at the Information Technology College will award the honorable title to Buckovski and ...


Бучковски му се извини на ВМРО-ДПМНЕ, но не и на Ѓорчев


Пратеникот на СДСМ Владо Бучковски денеска се извини за навредите кон членови на ВМРО-ДПМНЕ на вчерашната седница на собраниската Комисија за здравство. Претходно, извинување од него побара координаторката на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Силвана Бонева. „Жалам за нивото на вчерашната дискусија и за атмосферата ... 
vlado buckovski sliki, ВЛАДО БУЧКОВСКИ, vlado buckovski, владо бучковски, buchkovski, www. vlado buckovski com mk, владо бучковски, profesor vlado buckovski, Vlado Buckovski Владо Бучковски, buckovski marketing, Vlado Buckovski images and more...
load menu