Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vänsterpartiet

> Sweden > Parties > Vänsterpartiet
Vänsterpartiet is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Vänsterpartiet

Vänsterpartiet - for

Vänsterpartiet, förkortat V, är ett svenskt politiskt parti. | The Left Party is a socialist and feminist political party in Sweden.
 NO! Vänsterpartiet

Vänsterpartiet - against

Klicka på, om du inte stödjer Vänsterpartiet (V). Säg varför. | Click, if you do not support the Left Party. Say why.

Online election results for "Vänsterpartiet" in graph.

graph
Graph online : Vänsterpartiet
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vänsterpartiet >

News

Ewa Stenberg: Vänsterpartiet är störst vinnare - Dagens Nyheter
Ewa Stenberg: Vänsterpartiet är störst vinnareDagens NyheterRegeringen och Vänsterpartiet är överens om att tillsätta en utredning med direktiv om att ta fram ett förslag till kraftig vinstbegränsning. De är också överens om att regeringen ska lägga en sådan proposition 2016. Men de har ingen majoritet i ...and more »
Vänsterpartiet sparkar sitt kommunalråd - Göteborgs-Posten
Göteborgs-PostenVänsterpartiet sparkar sitt kommunalrådGöteborgs-PostenMats Pilhem sparkas av sina partikamrater. Han får inte fortsätta som kommunalråd. Vid årsskiftet tar Daniel Bernmar över som kommunalråd för Vänsterpartiet i Göteborg. Relaterat. Artikelbilder. Artikelserie. Nya kommunalråd i Göteborg. Bild: Lisa ...and more »
Vänsterpartiet är ideologiskt bankrutt - Svenska Dagbladet
Svenska DagbladetVänsterpartiet är ideologiskt bankruttSvenska DagbladetVänsterpartiet är ideologiskt bankrutt. Vänsterpartiets intellektuella verktygslåda har fallit samman för längesen. Därför bör Jonas Sjöstedts paroll med ”Nej till vinster i välfärden” genomskådas, och partiet ses som ett renodlat populistiskt parti ...and more »
Undersökning: Fel att nobba Vänsterpartiet - Expressen
Undersökning: Fel att nobba VänsterpartietExpressen1 I Demoskops undersökning vill 21 procent av de tillfrågade se en regering som består av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Bland rödgröna väljare stöttar 38 procent ett sådant regeringsalternativ - som är dock uteslutet, efter att S ... 
vänsterpartiet argument kultur, Vänsterpartiet,, Vansterpartiet, argument till att rösta på vänsterpartiet, vänsterpartiets svaga punkt, vänsterpartiet skatter argument, VÄNSTERPARTIET, argument för vänsterpartiet, vänsterpartiet kalix and more...
load menu