Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vänsterpartiet

> Sweden > Parties > Vänsterpartiet
Vänsterpartiet is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Vänsterpartiet

Vänsterpartiet - for

Vänsterpartiet, förkortat V, är ett svenskt politiskt parti. | The Left Party is a socialist and feminist political party in Sweden.
 NO! Vänsterpartiet

Vänsterpartiet - against

Klicka på, om du inte stödjer Vänsterpartiet (V). Säg varför. | Click, if you do not support the Left Party. Say why.

Online election results for "Vänsterpartiet" in graph.

graph
Graph online : Vänsterpartiet
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vänsterpartiet >

News

Vänsterpartiet Syriza vinner stort i Grekland - Veckans Affärer
TV4Vänsterpartiet Syriza vinner stort i GreklandVeckans AffärerVänsterpartiet Syriza tog en övertygande seger i söndagens grekiska parlamentsval och var nära egen majoritet. Premiärminister Antonis Samaras, Ny Demokrati, erkände sig besegrad på söndagskvvällen och gratulerade Syriza-ledaren Alexis Tsipras.Vänsterpartiet Syriza i historisk segerTV4"Det grekiska folket har skrivit historia"AftonbladetGrekland väntas gå mot vänster i valetSvenska DagbladetUpsala Nya Tidning -Expressen -Hufvudstadsbladetall 267 news articles »
Nya vänsterpartiet Podemos går starkt framåt i Spanien - Sveriges Radio
Sveriges RadioNya vänsterpartiet Podemos går starkt framåt i SpanienSveriges RadioImorgon håller det nya vänsterpartiet Podemos en manifestation i Madrid under namnet "En marsch för förändring". Trots att Podemos bara har funnits i ett år kan det bli största parti i det spanska parlamentsvalet i höst. Och efter det vänsterradikala ...Vänstern i Spanien vädrar morgonluftSvenska YLETiotusentals spanjorer deltog i vänstertågAftonbladetTiotusentals i protest på Madrids gatorSvenska Dagbladetall 42 news articles »
Vänsterpartiet – Den grekiska brunvänsterns nyttiga idiot - Svenska Dagbladet
Vänsterpartiet – Den grekiska brunvänsterns nyttiga idiotSvenska DagbladetAtt Vänsterpartiet inte har några bekymmer med att Syriza härbärgerar en rad personer och rörelser på den yttersta vänsterkanten är kanske inte att förvånas över. Men det stannar inte där. Sjöstedt sväljer nu kameler av en storlek och i en takt som är ...and more »
Så skall Vänsterpartiet motarbeta privatiseringar - Lidköpingsnytt.nu
Så skall Vänsterpartiet motarbeta privatiseringarLidköpingsnytt.nuvensterpartiet - Med en starkare vänster och rödgrön majoritet i Sveriges kommuner och landsting, SKL, kommer det märkas att det blir en ny inriktning på arbetet. Vänsterpartiet ser som en viktig uppgift att arbeta mot privatiseringar och ... 
argument till att rösta på vänsterpartiet, argument för vänsterpartiet, Vansterpartiet, Vänsterpartiet,, vänsterpartiet argument kultur, VÄNSTERPARTIET, vänsterpartiet skatter argument, vänsterpartiets svaga punkt, vänsterpartiet kalix and more...
load menu