Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vänsterpartiet

> Sweden > Parties > Vänsterpartiet
Vänsterpartiet is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Vänsterpartiet

Vänsterpartiet - for

Vänsterpartiet, förkortat V, är ett svenskt politiskt parti. | The Left Party is a socialist and feminist political party in Sweden.
 NO! Vänsterpartiet

Vänsterpartiet - against

Klicka på, om du inte stödjer Vänsterpartiet (V). Säg varför. | Click, if you do not support the Left Party. Say why.

Online election results for "Vänsterpartiet" in graph.

graph
Graph online : Vänsterpartiet
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vänsterpartiet >

News

Vänsterpartist intervjuades om visstidsanställningar – raseri mot SVT - Dagens Media
Vänsterpartist intervjuades om visstidsanställningar – raseri mot SVTDagens MediaMycket obehagligt alltihop", twittrar Martin Aagård på Aftonbladet Kultur. Enligt SVT kände reportern inte till att kvinnan som intervjuades var medlem i Vänsterpartiet och kanalen har nu bett om ursäkt. "Kvinnan i inslaget sitter i Ung Vänsters ...
Vänsterpartiet vill göra Lund till Sveriges São Paulo - Dagens Media
Vänsterpartiet vill göra Lund till Sveriges São PauloDagens Media... som passar in på Kiviks marknad? Karl-Oskar Tjernström. Mobilbranschen måste kicka det droglika CTR-beroendet. Simon Källgren. Utomhus - presenteras av AdCityMedia. Vänsterpartiet vill freda Lund från reklam. Foto: Susanna Hansson/Pressbild.and more »
Vänsterpartiet i Bromölla får bassning efter SD-stöd - Sveriges Radio
Sveriges RadioVänsterpartiet i Bromölla får bassning efter SD-stödSveriges RadioEtzler menar att det är en principiell hållning som Vänsterpartiet har, som gäller i hela landet, men det här är en fråga som man inte tidigare har ställts inför. Enligt honom är det väldigt tydligt när man läser i partiets politik att man inte kan ...and more »
Vänsterpartiet kan skärpa regler mot samarbete med SD - Sveriges Radio
Sveriges RadioVänsterpartiet kan skärpa regler mot samarbete med SDSveriges RadioSom vi berättade i morse finns det tecken på att övriga partiers linje att isolera Sverigedemokraterna ifrågasätts i vissa kommuner. Efter det att Vänsterpartiets lokala avdelning i Bromölla trotsat partilinjen och samverkat med Sverigedemokraterna ...Här är kommunen där SD och V samarbetarNyheter24Här samarbetar V med M och SDAftonbladetall 6 news articles » 
argument till att rösta på vänsterpartiet, argument för vänsterpartiet, Vansterpartiet, Vänsterpartiet,, vänsterpartiet argument kultur, VÄNSTERPARTIET, vänsterpartiet skatter argument, vänsterpartiets svaga punkt, vänsterpartiet kalix and more...
load menu