Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Vänsterpartiet

> Sweden > Parties > Vänsterpartiet
Vänsterpartiet is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Vänsterpartiet

Vänsterpartiet - for

Vänsterpartiet, förkortat V, är ett svenskt politiskt parti. | The Left Party is a socialist and feminist political party in Sweden.
 NO! Vänsterpartiet

Vänsterpartiet - against

Klicka på, om du inte stödjer Vänsterpartiet (V). Säg varför. | Click, if you do not support the Left Party. Say why.

Online election results for "Vänsterpartiet" in graph.

graph
Graph online : Vänsterpartiet
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Vänsterpartiet >

News

Vänsterpartiet: - En god beskjed fra Löfven - Fædrelandsvennen
Vänsterpartiet: - En god beskjed fra LöfvenFædrelandsvennenVänsterpartiet: - En god beskjed fra Löfven. Stockholm (NTB): Vänsterpartiet fikk ikke ta del i det politiske samarbeidet mellom den svenske regjeringen og Alliansen. Partiet er likevel fornøyd med utfallet.and more »
Norrköping Oppositionsrådet Mona Olsson (V) tycker det är skönt att extravalet ... - Norrköpings Tidningar
Norrköpings TidningarNorrköping Oppositionsrådet Mona Olsson (V) tycker det är skönt att extravalet ...Norrköpings TidningarDet är inget nederlag för Vänsterpartiet. Vi är glada för att det inte blir något extraval och vi var informerade. Vi söker fortfarande samarbete med regeringen och är beredda att förhandla om kommande budgetar, säger Mona Olsson, och inflikar: – Det ...
Vänsterpartiet: Vi har vetat att samtal pågått - Expressen
Sveriges RadioVänsterpartiet: Vi har vetat att samtal pågåttExpressenDet är framför allt positivt att vi kan slippa ett extraval, att Sverige kan styras, det innebär också att vinstöverenskommelsen mellan regeringen och vänsterpartiet ligger fast och att den politik vi hade velat genomföra med vår gemensamma budget blir ...Vänsterpartiet nöjda med överenskommelsenSveriges Radioall 2 news articles »
"Vänsterpartiet är den stora vinnaren på uppgörelsen" - Veckans Affärer
Svenska Dagbladet"Vänsterpartiet är den stora vinnaren på uppgörelsen"Veckans Affärer"Vänsterpartiet är den stora vinnaren på uppgörelsen". Amerikansk börsyra fortsätter, bostadspriserna i Sverige rusar vidare och Vänsterpartiet utropar sig själva till den stora politiska segraren efter Decemberöverenskommelsen. VÄNSTERPARTIET ÄR ...Överenskommelsen ger Vänsterpartiet makt – “Ta bort vinstjakten i välfärden”Nyheter Idagall 5 news articles » 
argument till att rösta på vänsterpartiet, argument för vänsterpartiet, Vansterpartiet, Vänsterpartiet,, vänsterpartiet argument kultur, VÄNSTERPARTIET, vänsterpartiet skatter argument, vänsterpartiets svaga punkt, vänsterpartiet kalix and more...
load menu