Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Trajko Veljanovski

> Macedonia > Politicians > VMRO–DPMNE > Trajko Veljanovski
Trajko Veljanovski is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
ВМРО-ДПМНЕ
 
photo Трајко Вељаноски

Трајко Вељаноски - for

Македонски правник и политичар. | A Vice president of Macedonia and Speaker of the Parliament.
 NO! Трајко Вељаноски

Трајко Вељаноски - against

Кликнете ако не го поддржуваат Trajko Veljanovski. Кажете зошто. / Click, if you do not support Trajko Veljanovski. Say why.

Online election results for "Трајко Вељаноски " in graph.

graph
> Trajko Veljanovski >

Arguments

[+] ADD

Вељаноски: Не сме обесхрабрени од недобивањето датум за преговори


И покрај долгогодишниот кандидатски статус и недобивање датум за почеток на преговорите за членство во ЕУ и покрај недобивањето членство во НАТО, Македонија без обесхрабрување ќе продолжи да ги спроведува потребните реформи и обврски, пред с`, заради своите граѓани, а и за да биде конкурентна, и политички и економски. ... 
load menu