Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Tito Petkovski

> Macedonia > политичар > Nova socijaldemokratska partija > Tito Petkovski
Tito Petkovski сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
НСДП
 
photo Тито Петковски

Тито Петковски - гласаат за

Mакедонски политичар, претседател на НСДП. | A Macedonian politician. The current leder of the New Social Democratic Party.
 NO! Тито Петковски

Тито Петковски - гласаат против

Кликнете ако не го поддржуваат Tito Petkovski. Кажете зошто. / Click, if you do not support Tito Petkovski. Say why.

Online election results for "Тито Петковски " in graph.

graph
MAC: Тито Петковски (роден 23 јануари 1945 во с. Псача, Крива Паланка) е македонски политичар, претседател на Нова социјалдемократска партија. Пратеник е во Собранието на Република Македонија во сите пратенички состави од осамостојувањето на Република Македонија. Завршил Правен факултет со правосуден испит. Работел во Општинскиот суд во Крива Паланка, како правник во Републичкиот завод за урбанизам, во Извршниот совет на Собранието ...
гласаат за33гласаат против   Од мојата перспектива, Tito Petkovski е многу добар политичар. Јас го поддржувам / неа!, positive
гласаат за33гласаат против   Јас сум против Tito Petkovski! Јас не се согласувам со неговите политички ставови. Сакам тој да си замине далеку од политиката!, negative
Current preference ratio
гласаат за Тито Петковски

Груевски: Тито Петковски ми нанесе душевна болка


Премиерот Груевски ги доживеал тврдењата на претседателот на НСДП, Тито Петковски многу емоционално, со чувство на загриженост и внатрешен немир. На денешното второ рочиште, каде што се соочија двајцата политичари, Груевски истакна дека никогаш не прифатил промена на името. - Тврдењата на Тито Петковски ги доживеав ...


[TOP 4]

> Tito Petkovski > News
 
load menu