Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Tahir Muhedini

> Albania > politikë > Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet > Tahir Muhedini
Tahir Muhedini është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
PDIU
 
photo Tahir Muhedini

Tahir Muhedini - votojnë për

Politikan shqiptar. | An Albanian politician, the honorary presient of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU).
 NO! Tahir Muhedini

Tahir Muhedini - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Tahir Muhedini. Thuaj pse. | Click, if you do not support Tahir Muhedini. Say why.

Online election results for "Tahir Muhedini" in graph.

graph
ENG: Tahir Muhedini is the honorary president of the Party for Justice, Integration and Unity. He won a council seat in the Municipality of Tirana as a result of the 2007 local elections. source Januay 29, 2013 updated: 2013-11-14
votojnë për33votojnë kundër   Sipas mendimit tim Tahir Muhedini është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë nuk pajtohem. Tahir Muhedini është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
votojnë për Tahir Muhedini

Tahir Muhedini: Parlamenti Evropian hap diskutimin e ...


... çështjes çame Doris Pak: Greqia të lejojë çamët të kthehen në vendlindje. Për herë të parë pas 62 vjetësh, në institucionin më të rëndësishëm evropian, shtrohet për diskutim çështja e komunitetit çam. Madje, çështja çame mbylli dje raundin e 13-të të takimeve Bashkimi Evropian-Shqipëri. Në pikën e axhendës kushtuar minoriteteve, kërkesa e një deputeti greko-qipriot, Demetriu Panajotis, për ...


Muhedini: Dule një racist i vonuar e një antiçam i tërbuar


TIRANE - Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI), Tahir Muhedini reagoi sot pas deklaratave te kreut të Partisë së Bashkimit për të Drejtat e Njeriut (PBDNJ) Vangjel Dule për cështjen Came. Kreu i PDI i cilësoi në një deklaratë për shtyp, pretendimet e Dules si të frymëzuara nga qarqe anti-shqiptare. “Komuniteti çam i organizuar në Partinë për Drejtësi dhe Integrim, por edhe i gjithë opinioni shqiptar ka ndjekur me indinjat prononcimet e Vangjel Dules, Kryetarit të PBDNJ ...


Muhedini: Çështja çame,një tragjedi me përmasat e gjenocidit


Për herë të parë në zgjedhjet e 28 qershorit në Parlamentin e Shqipërisë u zgjodh edhe nje deputet i Partisë për Drejtësi dhe Integrim, parti që mbron interesat e komunitetit çam. Por pas mbledhjes së parlamentit, deputeti i PDI-së Dashamir Tahiri formoi një parti të re, së bashku me deputetin socialist Shpëtim Idrizi. Aktualisht komuniteti çam ka dy parti që përfaqësonjnë të drejtat e saj, Partisë për të Drejtësi dhe Integrim dhe Partia për ...


[TOP 4]

> Tahir Muhedini > News
 
tahir muhedini now, tahirmuhedini, tahir muhedini mosha, tahir muhedini kryetar i pdiu and more...
load menu