Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Staatkundig Gereformeerde Partij

> Netherlands > Parties > Staatkundig Gereformeerde Partij
Staatkundig Gereformeerde Partij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SGP

SGP - for

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) | The Reformed Political Party is an orthodox Protestant Calvinist political party in the Netherlands.
 NO! SGP

SGP - against

Klik, als u niet ondersteunen de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SGP" in graph.

graph
Graph online : Staatkundig Gereformeerde Partij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Staatkundig Gereformeerde Partij >

News

Getuigen 2.0 niet risicoloos - Nederlands Dagblad (abonnement)
Getuigen 2.0 niet risicoloosNederlands Dagblad (abonnement)Soms is het goed om verantwoordelijkheid te nemen en soms moet je zeggen: nu niet' (Reformatorisch Dagblad, 28 maart). In Den Haag geldt dat ook. Begin dit jaar zei de SGP-voorman in het Nederlands Dagblad, dat écht meeregeren nu moeilijk zou zijn.
SGP houdt kabinet aan belofte eenverdieners - Nederlands Dagblad (abonnement)
SGP houdt kabinet aan belofte eenverdienersNederlands Dagblad (abonnement)HOEVELAKEN - De SGP houdt het kabinet aan haar belofte om de inkomenspositie van eenverdienersgezinnen te verbeteren, ook nu de coalitie en de 'constructieve drie' (D66, ChristenUnie en SGP) samen geen meerderheid meer hebben in de Eerste ...and more »
SGP'er uit Barneveldse fractie zelfstandig verder - Nederlands Dagblad (abonnement)
SGP'er uit Barneveldse fractie zelfstandig verderNederlands Dagblad (abonnement)BARNEVELD - Het Barneveldse SGP-raadslid Henk van den Brink gaat zelfstandig verder. Hij is het niet eens met de conclusie van de gemeente, dat hij niet integer heeft gehandeld. Het Reformatorisch Dagblad en de Barneveldse Krant berichtten vrijdag ...and more »
Als SGP'er op tv? Ga eerst in gebed - Nederlands Dagblad (abonnement)
Als SGP'er op tv? Ga eerst in gebedNederlands Dagblad (abonnement)DEN HAAG - In nieuwe regels van de SGP-jongeren voor het omgaan met radio en tv staat niets over principiële bezwaren tegen audiovisuele media. Wellicht vanwege een andere nieuwe regel: over interne discussies moet je zwijgen. 'Ga geen ... 
grote gezinnen en sgp en biblebelt, staatkundig gereformeerde partij against the netherlands, gereformeerden en zondag, geen tv zondag, geen tv op zondag, sgp geen televisie, diepgelovig sgp, sgp bekijken zondag, De krant bracht de uitslagen van alle ruim 9500 stembureaus in kaart. Die informatie werd vergeleken and more...
load menu