Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Staatkundig Gereformeerde Partij

> Netherlands > Parties > Staatkundig Gereformeerde Partij
Staatkundig Gereformeerde Partij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SGP

SGP - for

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) | The Reformed Political Party is an orthodox Protestant Calvinist political party in the Netherlands.
 NO! SGP

SGP - against

Klik, als u niet ondersteunen de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SGP" in graph.

graph
Graph online : Staatkundig Gereformeerde Partij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Staatkundig Gereformeerde Partij >

News

Operatie open ruggetje voor geboorte vergoed - Telegraaf.nl
Telegraaf.nlOperatie open ruggetje voor geboorte vergoedTelegraaf.nlVoorwaarde is wel dat deze vrouwen worden voorgedragen door een Nederlands Universitair Medisch Centrum. Eerder drong onder meer de SGP in de Tweede Kamer aan op het vergoeden van prenatale chirurgie bij spina bifida, de medische term voor ...Foetale operatie open ruggetje vergoedKatholiek Nieuwsbladall 24 news articles »
Islamitische basisschool in Hoorn - PowNed
PowNedIslamitische basisschool in HoornPowNedDie zijn pas tevreden als heel Nederland een kalifaat is geworden en dat met behulp van de linkse kliek . pas als het te laat is gaan ze inzien dat ze al jaren Nederland en onze waarden en normen aan het verkwanselen zijn. ... Aanvulling het zijn ...and more »
Geen tolheffing op Duitse vaarwegen - Groninger Krant
Groninger KrantGeen tolheffing op Duitse vaarwegenGroninger KrantDat antwoordt Transportcommissaris Bulc van de Europese Commissie op schriftelijke vragen van Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie-SGP) over plannen van de Duitse regering voor tol op Duitse waterwegen. Van Dalen: “Ik heb de Europese ...
Getuigen 2.0 voor SGP niet risicoloos - Nederlands Dagblad (abonnement)
Getuigen 2.0 voor SGP niet risicoloosNederlands Dagblad (abonnement)Collega-gedogers D66 en ChristenUnie vonden het een beschamende vertoning: D66-leider Alexander Pechtold zei dat de onderhandelingen over een basaal mensenrecht 'Nederland volstrekt belachelijk maken' en Arie Slob vroeg de regeringspartijen te ...and more » 
sgp geen televisie, geen tv op zondag, diepgelovig sgp, De krant bracht de uitslagen van alle ruim 9500 stembureaus in kaart. Die informatie werd vergeleken, gereformeerden en zondag, sgp bekijken zondag, grote gezinnen en sgp en biblebelt, geen tv zondag, staatkundig gereformeerde partij against the netherlands and more...
load menu