Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Staatkundig Gereformeerde Partij

> Netherlands > Parties > Staatkundig Gereformeerde Partij
Staatkundig Gereformeerde Partij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SGP

SGP - for

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) | The Reformed Political Party is an orthodox Protestant Calvinist political party in the Netherlands.
 NO! SGP

SGP - against

Klik, als u niet ondersteunen de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SGP" in graph.

graph
Graph online : Staatkundig Gereformeerde Partij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Staatkundig Gereformeerde Partij >

News

Alle peuters straks naar de opvang - PowNed
PowNedAlle peuters straks naar de opvangPowNedAlle peuters in Nederland moeten enkele uren per week naar de kinderopvang kunnen. Het maakt dan niet uit of ouders wel of niet werken. ... misschien dat de sgp nu eindelijk de steun aan het kabinet kan intrekken? sennholz | 01-09-15 | 21:14 | niet ok!and more »
PvdA en SGP willen opheldering over Palestijnse boetes - Reformatorisch Dagblad
Reformatorisch DagbladPvdA en SGP willen opheldering over Palestijnse boetesReformatorisch DagbladSGP-leider Kees van der Staaij wil weten of het kabinet het een „zuiver gebruik van ontwikkelingsgeld” vindt om boetes te betalen. Hij is er zelf in elk geval tegen, blijkt uit zijn Kamervragen. Van der Staaij denkt dat Nederland met het betalen van de ...SGP stelt vragen over hulpgeld aan PalestijnenRadio 1all 4 news articles »
Steven Verhagen: Emirates en Qatar Airways concurreren ons kapot - Dit is de dag
Dit is de dagSteven Verhagen: Emirates en Qatar Airways concurreren ons kapotDit is de dagSGP stelt vragen over hulpgeld aan Palestijnen. Nederlands hulpgeld zou al jaren worden besteed om boetes van Palestijnse boeren af te lossen. De SGP vindt dat onwenselijk, en vraagt minister.and more »
Overdwars: PVV'er Graus flirt met mannenbroeders van de SGP - Nederlands Dagblad
Nederlands DagbladOverdwars: PVV'er Graus flirt met mannenbroeders van de SGPNederlands Dagblad'Mijn allerbeste vrienden zitten bij de SGP. Mocht de PVV niet hebben bestaan, dan zou ik net als Kees, Elbert en Roelof een mannenbroeder zijn.' Den Haag. Dit 'verklapt' PVV-Kamerlid Dion Graus deze week in een 'openhartig interview' met weekblad ... 
sgp geen televisie, geen tv op zondag, diepgelovig sgp, De krant bracht de uitslagen van alle ruim 9500 stembureaus in kaart. Die informatie werd vergeleken, gereformeerden en zondag, sgp bekijken zondag, grote gezinnen en sgp en biblebelt, geen tv zondag, staatkundig gereformeerde partij against the netherlands and more...
load menu