Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Staatkundig Gereformeerde Partij

> Netherlands > Parties > Staatkundig Gereformeerde Partij
Staatkundig Gereformeerde Partij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SGP

SGP - for

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) | The Reformed Political Party is an orthodox Protestant Calvinist political party in the Netherlands.
 NO! SGP

SGP - against

Klik, als u niet ondersteunen de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SGP" in graph.

graph
Graph online : Staatkundig Gereformeerde Partij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Staatkundig Gereformeerde Partij >

News

'SGP moet theocratie loslaten' - Nederlands Dagblad (abonnement)
'SGP moet theocratie loslaten'Nederlands Dagblad (abonnement)GOUDA - De SGP moet haar theocratische gedachtegoed loslaten. Daarvoor pleit Ton van der Schans, docent geschiedenis aan de Driestar in Gouda, in een artikel in het Reformatorisch Dagblad. Volgens de vooraanstaande SGP'er moet de SGP haar ...and more »
SGP wil geld voor onderzoek zelfmoorden - Nederlands Dagblad (abonnement)
SGP wil geld voor onderzoek zelfmoordenNederlands Dagblad (abonnement)De SGP wil dat er geld wordt vrijgemaakt voor wetenschappelijk onderzoek naar het voorkomen van zelfmoorden. SGP-leider Kees van der Staaij zal daarvoor donderdag een motie indienen. Hij rekent op voldoende steun hiervoor van andere partijen.and more »
SGP op plek SP in college van Kampen - Nederlands Dagblad (abonnement)
SGP op plek SP in college van KampenNederlands Dagblad (abonnement)In het nieuwe college neemt de SGP de plek van de SP over. In december stapte de Socialistische Partij uit de coalitie nadat de gemeenteraad voor het schrappen van de huishoudelijke hulp had gestemd. Voor de socialisten was dit een brug te ver, maar ...and more »
PVV haalde nauwelijks kiezers weg bij SGP - Nederlands Dagblad (abonnement)
PVV haalde nauwelijks kiezers weg bij SGPNederlands Dagblad (abonnement)En de veronderstelling dat relatief veel SGP-kiezers op de PVV zijn gaan stemmen, klopt niet. Als scholier raakte Tim Immerzeel gefascineerd door het politieke fenomeen Pim Fortuyn. Tijdens de lessen maatschappijleer op zijn Vlaardingse school werd er ... 
grote gezinnen en sgp en biblebelt, staatkundig gereformeerde partij against the netherlands, gereformeerden en zondag, geen tv zondag, geen tv op zondag, sgp geen televisie, diepgelovig sgp, sgp bekijken zondag, De krant bracht de uitslagen van alle ruim 9500 stembureaus in kaart. Die informatie werd vergeleken and more...
load menu