Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Staatkundig Gereformeerde Partij

> Netherlands > Parties > Staatkundig Gereformeerde Partij
Staatkundig Gereformeerde Partij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SGP

SGP - for

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) | The Reformed Political Party is an orthodox Protestant Calvinist political party in the Netherlands.
 NO! SGP

SGP - against

Klik, als u niet ondersteunen de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SGP" in graph.

graph
Graph online : Staatkundig Gereformeerde Partij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Staatkundig Gereformeerde Partij >

News

Waarom de overheid ouderen meer wil... - Telegraaf.nl
z24Waarom de overheid ouderen meer wil...Telegraaf.nlMeer belasting, meer zorgpremie: als het aan de coalitiepartijen en de gedogers van D66, ChristenUnie en SGP ligt, dichten ouderen volgend jaar een gat op de begroting van honderden miljoenen euro's. De grootste minnen op de koopkrachtplaatjes zijn ...'Meer belasting en zorgpremie voor ouderen'Nederlands Dagblad (abonnement)all 36 news articles »
SGP wil lokale aanpak jihadisme - Nederlands Dagblad (abonnement)
SGP wil lokale aanpak jihadismeNederlands Dagblad (abonnement)De radicalisering van Nederlandse moslims moet vooral lokaal worden aangepakt. Dat zei SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij donderdag in het jihaddebat in de Tweede Kamer. "Op het gebied van preventie en het wegnemen van een voedingsbodem ...and more »
SGP hamert op breed gedragen kabinetsbeleid - Nederlands Dagblad (abonnement)
SGP hamert op breed gedragen kabinetsbeleidNederlands Dagblad (abonnement)Dat heeft SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij dinsdag gezegd op een bijeenkomst in Den Haag waarin hij vooruitblikte op het nieuwe politieke jaar. "De inzet op een breed ... Nederland is gebaat bij politieke stabiliteit, zei Van der Staaij. Zeker ...and more »
'Rente over restschuld woning langer aftrekbaar' - Nederlands Dagblad (abonnement)
'Rente over restschuld woning langer aftrekbaar'Nederlands Dagblad (abonnement)De rente over de restschuld die overblijft na de verkoop van een woning wordt langer aftrekbaar. De periode wordt verlengd van tien naar vijftien jaar. Dat heeft het kabinet vorige week tijdens het begrotingsoverleg afgesproken met de oppositiepartijen ...and more » 
sgp geen televisie, sgp bekijken zondag, gereformeerden en zondag, De krant bracht de uitslagen van alle ruim 9500 stembureaus in kaart. Die informatie werd vergeleken, grote gezinnen en sgp en biblebelt, diepgelovig sgp, staatkundig gereformeerde partij against the netherlands, geen tv op zondag, geen tv zondag and more...
load menu