Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Staatkundig Gereformeerde Partij

> Netherlands > Parties > Staatkundig Gereformeerde Partij
Staatkundig Gereformeerde Partij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SGP

SGP - for

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) | The Reformed Political Party is an orthodox Protestant Calvinist political party in the Netherlands.
 NO! SGP

SGP - against

Klik, als u niet ondersteunen de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SGP" in graph.

graph
Graph online : Staatkundig Gereformeerde Partij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Staatkundig Gereformeerde Partij >

News

Kamer verdeeld over donorplan D66 - PowNed
PowNedKamer verdeeld over donorplan D66PowNed"Het gaat veel te ver dat je mensen dwingt stappen te ondernemen om te voorkomen dat de staat beslist over orgaandonatie", stelt Kees van der Staaij (SGP). Als ik niet kies, mag ...... In Nederland staat je hele leven in dienst van het voeden van de ...and more »
Asielprocedure verlengd van zes naar maximaal vijftien maanden - NU.nl
NU.nlAsielprocedure verlengd van zes naar maximaal vijftien maandenNU.nlDe verlenging is volgens hem noodzakelijk in verband met de grote instroom van vluchtelingen in Nederland. Daardoor wordt de huidige termijn vaak overschreden. Het is niet de bedoeling dat alle aanvragen zo lang zullen duren en het is ook geen ...and more »
Samsom: Oeps, te veel vluchtelingen! - PowNed
PowNedSamsom: Oeps, te veel vluchtelingen!PowNedHij zei te streven naar een oplossing die verantwoordelijkheid toont voor de mensen die hier naartoe komen, maar ook voor de "mensen die hier al zijn". Eerder in december zei de politicus in het Nederlands Dagblad dat een bevolking van zeventien ...and more »
Bijna 700 organisaties willen verbod op vuurwerk - RTL Nieuws
RTL NieuwsBijna 700 organisaties willen verbod op vuurwerkRTL NieuwsNa GroenLinks, de Partij voor de Dieren en 50Plus heeft nu ook de SGP zich achter het manifest geschaard. Tweede Kamerlid Roelof Bisschop: "De SGP wil dat er een einde komt aan de slachtoffers, schade, overlast en luchtvervuiling die het vele vuurwerk ...and more » 
sgp geen televisie, geen tv op zondag, diepgelovig sgp, De krant bracht de uitslagen van alle ruim 9500 stembureaus in kaart. Die informatie werd vergeleken, gereformeerden en zondag, sgp bekijken zondag, grote gezinnen en sgp en biblebelt, geen tv zondag, staatkundig gereformeerde partij against the netherlands and more...
load menu