Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Staatkundig Gereformeerde Partij

> Netherlands > Parties > Staatkundig Gereformeerde Partij
Staatkundig Gereformeerde Partij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SGP

SGP - for

De Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP) | The Reformed Political Party is an orthodox Protestant Calvinist political party in the Netherlands.
 NO! SGP

SGP - against

Klik, als u niet ondersteunen de Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP). Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SGP" in graph.

graph
Graph online : Staatkundig Gereformeerde Partij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Staatkundig Gereformeerde Partij >

News

SGP-leider vreest populisten - Nederlands Dagblad (abonnement)
SGP-leider vreest populistenNederlands Dagblad (abonnement)Dat zei SGP-leider Kees van der Staaij vrijdagmiddag in Gouda, op het jaarlijkse congres van zijn partij. Dat ging deze keer over het vertrouwen in overheid, samenleving en politiek. 'Protestpartijen hebben zeker een functie', zei Van der Staaij, 'maar ...
Pechtold geeft uitleg over samenwerking D66, CU, SGP - Nederlands Dagblad (abonnement)
Pechtold geeft uitleg over samenwerking D66, CU, SGPNederlands Dagblad (abonnement)Met die waarschuwing vooraf ging D66-leider Alexander Pechtold eind 2012 een bondgenootschap aan met de politieke leiders van ChristenUnie en SGP. De oude ban tussen deze christelijke partijen en D66, als uitgesproken seculiere partij, werd ...and more »
SGP Urk valt uiteen om integriteitsonderzoek - Nederlands Dagblad (abonnement)
SGP Urk valt uiteen om integriteitsonderzoekNederlands Dagblad (abonnement)URK - De SGP-fractie op Urk is uiteengevallen. De fractie heeft het vertouwen opgezegd in de raadsleden Jan Hakvoort en Willard Woord en fractieondersteuner Jan Sinke. Dat meldden Omroep Flevoland en de lokale krant Het Urkerland zaterdag.and more »
Vrouw op SGP-lijst bij verkiezing waterschap - Nederlands Dagblad (abonnement)
Vrouw op SGP-lijst bij verkiezing waterschapNederlands Dagblad (abonnement)URK - De SGP Flevoland heeft Co van den Heuvel op de lijst gezet voor de verkiezing van het waterschapsbestuur in Flevoland. Het is voor het eerst dat de partij een vrouw voor de waterschapsverkiezingen op de lijst zet. Bij de Provinciale ...and more » 
grote gezinnen en sgp en biblebelt, staatkundig gereformeerde partij against the netherlands, gereformeerden en zondag, geen tv zondag, geen tv op zondag, sgp geen televisie, diepgelovig sgp, sgp bekijken zondag, De krant bracht de uitslagen van alle ruim 9500 stembureaus in kaart. Die informatie werd vergeleken and more...
load menu