Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Somogyért Egyesület

> Hungary > Parties > Somogyért Egyesület
Somogyért Egyesület is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Somogyért

Somogyért - for

A Somogyért Egyesület (Somogyért) | The Association for Somogy is a local political party in the county of Somogy in Hungary, allied with the MSZP.
 NO! Somogyért

Somogyért - against

Kattintson, ha nem támogatják a Somogyért Egyesület. Mondd, miért. | Click, if you do not support the Association for Somogy. Say why.

Online election results for "Somogyért" in graph.

graph
Graph online : Somogyért Egyesület
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Somogyért Egyesület >

News

MN: Gyanúsított lett Gyenesei
Magánokirat-hamisítással gyanúsítja a Fejér megyei rendőrség Gyurcsány Ferenc volt önkormányzati miniszterét. Gyenesei István Somogyért Egyesület elnökeként a gyanú szerint utólag dátumozta egy képviselő lemondó nyilatkozatát. [...] Bővebben! Komment (19)
Gyenesei István tagadja a magánokirat-hamisítás vádját
Tagadta az ellene felhozott vádakat a magánokirat-hamisítással vádolt Gyenesei István, a Somogyért Egyesület elnöke a Kaposvári Városi Bíróságon kedden kezdődött perben. [...] Bővebben! Komment (9)
Gyenesei István (Dr. Gyenesei István blogja): Mi történt?
Nem tehetek mást, mint elfogadom a Teremtő akaratát. Tőle kaptam az élővilág legcsodálatosabb ajándékaként Jutkámat, és most visszavette. Váratlanul és érthetetlen sietséggel. [...] Bővebben! Komment (21)
Jogerősen okiratot hamisított a volt miniszter
Jogerősen is pénzbüntetésre - 900 ezer forint megfizetésére - ítélte magánokirat-hamisítás miatt Gyenesei Istvánt, a Somogyért Egyesület elnökét, volt önkormányzati minisztert szerdán a Kaposvári Törvényszék. [...] Bővebben! Komment (14) 
somogyért and more...
load menu