Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Cvitan sutra dolazi na sjednicu Odbora za pravosuđe
Saborski zastupnici SDP-a Arsen Bauk, Peđa Grbin, Orsat Miljenić i Ranko Ostojić danas su ispred Kluba zastupnika SDP-a u Hrvatskom saboru održali konferenciju za medije povodom jučerašnje tiskovne konferencije Predsjednika Vlade RH i Glavnog državnog odvjetnika. „Danas ću predsjedniku Vlade pokazati jedan dokument kojeg je možda vidio, a možda i nije, a zove Ustav RH. […] Post Cvitan sutra dolazi na sjednicu Odbora za pravosuđe je prvi puta viđen na SDP.
Bernardić: Vlada ne smije diskriminirati majke male djece
U javnosti se posljednjih dana pojavila spekulacija kako Vlada planira uvesti mogućnost ograničenja rada nedjeljom za majke malodobne djece. Hrvatska je značajno iznad europskog prosjeka po broju radnika koji radi nedjeljom. Čak 36,7% zaposlenih u našoj zemlji, dok je u EU prosjek znatno niži i iznosi 25,3 posto. Ono što najviše podiže hrvatski prosjek je […] Post Bernardić: Vlada ne smije diskriminirati majke male djece je prvi puta viđen na SDP.
Stvorena platforma stranaka za dobro društvo
Predsjednici pet stranaka potpisali su danas u Koprivnici deklaraciju o Dobrom društvu. Tom su se Deklaracijom obvezali počevši od lokalnih izbora u svibnju ove godine, graditi društvo u kojem su sloboda, rad, jednakost i solidarnost najveće na ljestvici društvenih vrijednosti. Deklaraciju su potpisali predsjednik SDP-a Davor Bernardić, predsjednik HSS-a Krešo Beljak, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja, […] Post Stvorena platforma stranaka za dobro društvo je prvi puta viđen na SDP.
Vladajući su usvojili Zakon koji diskriminira starije od 30 godina
Potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin i zastupnik SDP-a u Hrvatskom Saboru Mirando Mrsić danas su na konferenciji za medije predstavili razloge zahtjeva za ocjenu ustavnosti Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poticanju zapošljavanja koji zbog postavljene dobne granice za pristup mjerama zapošljavanja diskriminira građanke i građane Hrvatske starije od 30 godina. “HDZ i Most ovim […] Post Vladajući su usvojili Zakon koji diskriminira starije od 30 godina je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu