Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Glavni odbor SDP-a raspisao unutarstranačke izbore
U subotu 24. rujna 2016. Glavni odbor SDP-a donio je Odluku o raspisivanju izbora za Predsjednika/cu SDP-a i članova/ica organa SDP-a. Izbori za predsjednika/icu SDP-a održat će se 19. studenog, eventualni drugi krug izbora 26. studenog, a izbori za članove/ice organa SDP-a održat će se na 14. Konvenciji stranke 3. prosinca. Odlukom o raspisivanju izbora započeo je izborni postupak, […] Post Glavni odbor SDP-a raspisao unutarstranačke izbore je prvi puta viđen na SDP.
Opačić: Oštro osuđujemo događaje u vukovarskoj bolnici
Potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić osvrnula se na Facebook status molitvene zajednice u Vukovaru u kojem piše da imaju najavu da pacijentica dolazi u bolnicu radi pobačaja. “Ovo je definitivno dokaz da su oni imali informaciju o tome tko dolazi i kada dolazi u vukovarsku bolnicu”, rekla je Opačić u izjavi predstavnicima medija u srijedu ispred središnjice […] Post Opačić: Oštro osuđujemo događaje u vukovarskoj bolnici je prvi puta viđen na SDP.
Milanović: Neću se više kandidirati za predsjednika SDP-a
„Nakon jučerašnjih izbornih rezultata, ne planiram se više kandidirati za predsjednika SDP-a. Izbori moraju biti unutra 150 dana od dana parlamentarnih izbora. U izbornoj kampanji i promidžbi ne mislim sudjelovati ni na koji način. Očekujem da stranačka tijela, prije svega Glavni odbor, donesu odluku o raspisivanju stranačkih izbora. Po mom sudu bolje je da to […] Post Milanović: Neću se više kandidirati za predsjednika SDP-a je prvi puta viđen na SDP.
Milanović: stojimo na raspolaganju državi
Narodna koalicija jučer je u Muzeju suvremene umjetnosti dočekala rezultate prijevremenih parlamentarnih izbora. Nakon objave neslužbenih rezultata Državnog izbornog povjerenstva okupljenima se obratio predsjednik SDP-a Zoran Milanović i poručio: Hvala vam svima koji ste izašli na izbore. Ovo nije bio sretan dan za Hrvatsku. Hrvatskoj treba stabilna vlada. Koja će to biti, ne znamo. Osam […] Post Milanović: stojimo na raspolaganju državi je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu