Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Varaždin: Treće sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a
Davor Bernardić, Karolina Leaković, Orsat Miljenić, Ranko Ostojić, Tonino Picula, Gordana Sobol i Vesna Škulić – kandidatkinje i kandidati za predsjednika/cu SDP-a, danas su sudjelovali na trećem sučeljavanju kandidatkinja i kandidata održanom u Varaždinu. Orsat Miljenić istaknuo je da se kandidira jer želi pobjednički SDP, ne zbog nas koji smo u stranci, nego i zbog građana i […] Post Varaždin: Treće sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a je prvi puta viđen na SDP.
Osijek: Četvrto sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a
Večeras je u Osijeku održano sučeljavanje Davora Bernardića, Karoline Leaković, Orsata Miljenića, Ranka Ostojića, Tonina Picule, Gordane Sobol i Vesne Škulić – kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a Hrvatske.  “Drago mi je da tijekom ovih unutarstranačkih izbora SDP pokazuje onu svoju pravu demokratsku crtu. Meni su članice i članovi najvažniji i zbog toga se zalažem da […] Post Osijek: Četvrto sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a je prvi puta viđen na SDP.
Rijeka: Drugo sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a
Danas je u Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci održano drugo sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a – Davora Bernardića, Karoline Leaković, Orsata Miljenića, Ranka Ostojića, Tonina Picule, Gordane Sobol i Vesne Škulić.  “Smatram da SDP mora kao stranka ravnopravnih napraviti društvo jednakih. Čini mi se da se u protekom razdoblju nismo najbolje profilirali kao stanka radnica i […] Post Rijeka: Drugo sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a je prvi puta viđen na SDP.
Zagreb: Završno sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a
U Zagrebu je danas održano peto, ujedno i posljednje sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a Hrvatske: Davora Bernardića, Karoline Leaković, Orsata Miljenića, Ranka Ostojića, Tonina Picule, Gordane Sobol i Vesne Škulić. “Predsjednica sam Socijaldemokratskog Foruma Žena, a kandidirala sam se jer želim da zajedno gradimo novi i moderan SDP koji će biti zasnovan na […] Post Zagreb: Završno sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za predsjednika/cu SDP-a je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu