Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Diskriminacije u zdravstvenom sustavu ne smije biti
SDP je u utorak predstavio svoj prijedlog izmjena Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a bivši ministar zdravlja Siniša Varga prozvao je svoga nasljednika, HDZ-ovca Darija Nakića da će njegove reforme u zdravstvenom sustavu dovesti do diskriminacije građana i po platežnoj moći i po mjestu stanovanja. “Otkad je ministar Nakić zadužen za sustav zdravstva, u medijima se spominjuPročitaj više > Post Diskriminacije u zdravstvenom sustavu ne smije biti je prvi puta viđen na SDP.
SDP traži uvođenje dobrovoljnog članstva u Hrvatskoj gospodarskoj komori
Klub zastupnika SDP-a uputio je prijedlog Zakona o Hrvatskoj gospodarskoj komori u saborsku proceduru. Glavni razlog je olakšanje poslovanja našim poduzetnicima, a preko 90 posto njih želi da imaju mogućnost dobrovoljnog članstva u Hrvatskoj gospodarskoj komori. “Pozicija u kojoj se Hrvatska gospodarska komora nalazi u zadnjih 15 godina je takva da je ona isključivo teretPročitaj više > Post SDP traži uvođenje dobrovoljnog članstva u Hrvatskoj gospodarskoj komori je prvi puta viđen na SDP.
Udruga Franak podržava interpelaciju SDP-a o radu Vlade
Saborski zastupnici SDP-a Peđa Grbin i Boris Lalovac sastali su se s predstavnicima Udruge Franak kako bi raspravili daljnje mjere za poboljšanje položaja kreditnih dužnika u Hrvatskoj. Udruga Franak do sada još nije dobila konkretne podatke od hrvatske Vlade o predarbitražnim zahtjevima banaka, koje je zatražila, te je stoga podržala nedavno predloženu interpelaciju 25 zastupnikaPročitaj više > Post Udruga Franak podržava interpelaciju SDP-a o radu Vlade je prvi puta viđen na SDP.
SDP i HSU predlažu prijenos vlasništva nad umirovljeničkim domovima na lokalnu samoupravu
Klubovi zastupnika SDP-a i HSU-a uputili su u srijedu u saborsku proceduru prijedlog zakona kojim bi se vlasništvo nad domovima umirovljenika s Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) prenijelo na jedinice lokalne i regionalne samouprave. Prijedlog su na konferenciji za novinare u Saboru predstavili Mirando Mrsić (SDP) i Silvano Hrelja (HSU), upozorivši kako HZMO nePročitaj više > Post SDP i HSU predlažu prijenos vlasništva nad umirovljeničkim domovima na lokalnu samoupravu je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu