Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Ostojić: Imamo obezglavljeni sigurnosni sustav
 “Prije deset dana poslao sam pismo gospođi predsjednici i predsjedniku Vlade Oreškoviću da mi pojasne svoj prijedlog za imenovanje čelnika SOA-e, za gospodina Markića. Tražio sam pojašnjenje s obzirom na to da nema rješenja o razrješenju dosadašnjeg čelnika SOA-e, gospodina Lozančića, što je sukladno članku 66. Zakona o sigurnosno obavještajnom sustavu u kojem stoji daPročitaj više > Post Ostojić: Imamo obezglavljeni sigurnosni sustav je prvi puta viđen na SDP.
Milanović: Pomažemo Vladi jer ne radi ništa
“Ovo radimo da bismo Vladi dali poticaj da poduzmu konkretne poteze vezano uz najave banaka da će pokrenuti arbitražne postupke protiv Republike Hrvatske. Vidimo da ne reagiraju, vrijeme prolazi i mislimo da neke mjere i neke korake treba poduzeti s obzirom na to da je Hrvatski sabor u rujnu prošle godine jednoglasno usvojio izmjene dvajuPročitaj više > Post Milanović: Pomažemo Vladi jer ne radi ništa je prvi puta viđen na SDP.
Mrsić: Ova Vlada očito nije vlada građana, nego vlada poslodavaca i krupnog kapitala
“Sudeći prema najavama o uvođenju devetsatnog radnog vremena i o ukidanu plaćene stanke za ručak, nakon napada na medije, represivni aparat, zdravstveni sustav i socijalna prava, očito je da je ova Vlada odlučila napasti i radno zakonodavstvo, uvjete rada radnika u Hrvatskoj i radnička prava,” poručio je danas Mirando Mrsić, saborski zastupnik SDP-a. “U HrvatskojPročitaj više > Post Mrsić: Ova Vlada očito nije vlada građana, nego vlada poslodavaca i krupnog kapitala je prvi puta viđen na SDP.
NAJAVA: Humanitarna akcija Omiljeni cvijet Ane Rukavine
Sutra, u subotu, 9.travnja 2016., tijekom prijepodnevnih sati, humanitarna akcija Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“, održat će se u devedesetak općina i gradova u cijeloj Hrvatskoj. Tradicionalna je to akcija Foruma, tijekom koje se prodajom tulipana, Anina omiljena cvijeta, prikupljaju donacije za Zakladu Ana Rukavina. I ove godine akciji će se pridružitiPročitaj više > Post NAJAVA: Humanitarna akcija Omiljeni cvijet Ane Rukavine je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu