Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Bernardić: Poskupljenje električne energije je novi udar na najsiromašnije
PREDSJEDNIK SDP-a DAVOR BERNARDIĆ KOMENTIRAO JE NAJAVE VLADE OKO POSKUPLJENJA STRUJE Ministri iz Plenkovićeve Vlade najavili su danas novi udar na standard hrvatskih građana. Postalo je naime jasno da se u Vladinoj kuhinji sprema poskupljenje električne energije za građane i gospodarstvo, što će gotovo sigurno imati lančani učinak i uzrokovati veće cijene hrane i ostalih […] Post Bernardić: Poskupljenje električne energije je novi udar na najsiromašnije je prvi puta viđen na SDP.
Bernardić: Vlada nezaštićenima donosi otkaze, mladima neizvjesnost, a najbogatijima besplatne radnike
SDP-ovi zastupnici danas su se oštro usprotivili promjenama Zakona o poticanju zapošljavanja kojima se mijenja model stručnog osposobljavanja mladih. Nastavlja se princip koji je obilježio dosadašnji rad ove Vlade – pomaže se onima koji imaju, na štetu onih koji nemaju. Pritom se u potpunosti ignoriraju sindikati, kao zakoniti socijalni partneri, a izmjene zakona provlače se […] Post Bernardić: Vlada nezaštićenima donosi otkaze, mladima neizvjesnost, a najbogatijima besplatne radnike je prvi puta viđen na SDP.
Vlada ruši cijenu rada, diže cijenu struje i plina, a građane ostavlja između čekića i nakovnja
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić komentirao je danas u Hrvatskom saboru odluke Plenkovićeve Vlade koje ugrožavaju život velikog dijela hrvatskih građana. Uz najave poskupljenja struje, Vlada hitnom procedurom mijenja regulativu oko poticanja zapošljavanja te uvodi liberalizaciju cijene plina. Cijena plina je na relativno niskoj razini u usporedbi s drugim europskim zemljama, što znači da liberalizacija neće […] Post Vlada ruši cijenu rada, diže cijenu struje i plina, a građane ostavlja između čekića i nakovnja je prvi puta viđen na SDP.
Bernardić: Povratak povjerenja počinje kroz povratak dijaloga
„Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo bilo danas ovdje porazgovarati s predstavnicima sindikalnih središnjica u Hrvatskoj radi uspostave bilo kakvog budućeg povjerenja između socijaldemokrata i sindikata te povratka dijaloga,“ poručio je Davor Bernardić, predsjednik SDP-a nakon današnjeg sastanka s predstavnicima sindikalnih središnjica. „Povratak povjerenja počinje kroz povratak dijaloga, načeli smo brojne teme, od minimalne plaće, […] Post Bernardić: Povratak povjerenja počinje kroz povratak dijaloga je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu