Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Milanović u Karlovcu: Okupimo ljude pune talenta, bistrih očiju i elana koji vodi u bolju budućnost!
Predstavnici Narodne koalicije Silvano Hrelja, Krešo Beljak, Ivan Vrdoljak i Zoran Milanović proveli su utorak u VII. izbornoj jedinici posjetivši Samobor, tvornicu mesnih proizvoda Igomat, OPG Kuzmić te su za kraj dana prisustvovali završnom skupu koalicije u Karlovcu. Prva na listi u sedmoj izbornoj jedinici Milanka Opačić, istaknula je, prije samog predstavljanja kandidata s liste,  […] Post Milanović u Karlovcu: Okupimo ljude pune talenta, bistrih očiju i elana koji vodi u bolju budućnost! je prvi puta viđen na SDP.
Narodna koalicija u Zagrebu: Prema nikome sa zloćom, prema svakome s dobrom voljom i vjerom, idemo do pobjede!
“Jedan je cilj, izborna pobjeda je samo sredstvo. Cilj je jaka Hrvatska, Hrvatska na kojoj nam zavide, Hrvatska koja je duboko vrijednostima i bogatstvom na zapadu, Hrvatska koju će svi gledati s divljenjem, našu ljepoticu. Prigrlimo je!”, poručio je predsjednik SDP-a i kandidat Narodne koalicije za premijera Zoran Milanović na velikom završnom skupu na Trgu […] Post Narodna koalicija u Zagrebu: Prema nikome sa zloćom, prema svakome s dobrom voljom i vjerom, idemo do pobjede! je prvi puta viđen na SDP.
Milanović: stojimo na raspolaganju državi
Narodna koalicija jučer je u Muzeju suvremene umjetnosti dočekala rezultate prijevremenih parlamentarnih izbora. Nakon objave neslužbenih rezultata Državnog izbornog povjerenstva okupljenima se obratio predsjednik SDP-a Zoran Milanović i poručio: Hvala vam svima koji ste izašli na izbore. Ovo nije bio sretan dan za Hrvatsku. Hrvatskoj treba stabilna vlada. Koja će to biti, ne znamo. Osam […] Post Milanović: stojimo na raspolaganju državi je prvi puta viđen na SDP.
Milanović: Neću se više kandidirati za predsjednika SDP-a
„Nakon jučerašnjih izbornih rezultata, ne planiram se više kandidirati za predsjednika SDP-a. Izbori moraju biti unutra 150 dana od dana parlamentarnih izbora. U izbornoj kampanji i promidžbi ne mislim sudjelovati ni na koji način. Očekujem da stranačka tijela, prije svega Glavni odbor, donesu odluku o raspisivanju stranačkih izbora. Po mom sudu bolje je da to […] Post Milanović: Neću se više kandidirati za predsjednika SDP-a je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu