Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Tematski skup: Decentralizacija – temelj uspješne Hrvatske
Danas 16.06. u 17.00h i sutra 17.06.2017 u Tuheljskim toplicama se održava  koordinacija župana, gradonačelnika i načelnika SDP-a s temom „Decentralizacija – temelj uspješne Hrvatske“. Koordinaciji će prisustvovati i predsjednik SDP-a Davor Bernardić. Teme koje će se otvoriti, bit će vezane uz decentralizaciju i fiskalnu decentralizaciju jedinica lokalne i regionalne uprave te kako porezna reforma […] Post Tematski skup: Decentralizacija – temelj uspješne Hrvatske je prvi puta viđen na SDP.
Davor Bernardić: ‘Vrijeme je da se Hrvatska uredi.’
Održan je tematski radni dan s izbornim pobjednicima s naglaskom na dobrobiti decentralizacije zemlje. ‘Temelj uspješne Hrvatske je decentralizacija’ rekao je predsjednik Bernardić osvrnuvši se činjenicu da su općine i gradovi kojima upravlja SDP uspješnije, naprednije,s manjom nezaposlenosti i više investicija. Hrvatska se trenutno nalazi odmah iz Grčke po faktoru decentralizacije, a upravo fiskalna decentralizacija, kao […] Post Davor Bernardić: ‘Vrijeme je da se Hrvatska uredi.’ je prvi puta viđen na SDP.
Davor Bernardić: ‘Pozivam sve da rade u interesu SDP-a, ne protiv interesa SDP-a’
‘Imamo više gradonačelnika i načelnika, imamo razloga za optimizam’ današnje su riječi predsjednika Bernardića prilikom otvaranje sjednice Glavnog odbora stranke. SDP je prošao teško razdoblje posljednjih šest mjeseci, razdoblje konsolidacije, restrukturiranja i donošenja teških odluka. S govornice je uputio čestitke svim mladim kolegicama i kolegama koji su preuzeli odgovornost upravljanja za svoje lokalne sredine i […] Post Davor Bernardić: ‘Pozivam sve da rade u interesu SDP-a, ne protiv interesa SDP-a’ je prvi puta viđen na SDP.
Davor Bernardić: ‘Jak SDP znači jaku Hrvatsku’
Predsjenik Bernardić je za ‘Dnevnik’ Nove TV ponovio kako je SDP jedina čista politička alternativa. Novu saborsku većinu naziva trgovačkom većinom koja je primjer izdaje birača i borbe za fotelje u kojoj se HNS kao stranka isporučio HDZ-u. ‘Hrvatska može i zaslužuje bolje’ riječi su predsjednika Bernardića uvjerenog da bi na prijevremenim parlamentarnim izborima SDP […] Post Davor Bernardić: ‘Jak SDP znači jaku Hrvatsku’ je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu