Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Reiner odbio uvrstiti u dnevni red SDP-ov prijedlog osnivanja istražnog povjerenstva o SOA-i
Klub zastupnika SDP-a optužio je u ponedjeljak predsjednika Sabora Željka Reinera za grubo kršenje zakona i prekoračenje ovlasti jer je na dnevni red plenarne sjednice odbio uvrstiti njihov prijedlog osnivanja istražnog povjerenstva za utvrđivanje činjenica vezanih uz postupanje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović oko navodnih nezakonitosti u radu Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA). Taj je prijedlog u proceduru upućenPročitaj više > Post Reiner odbio uvrstiti u dnevni red SDP-ov prijedlog osnivanja istražnog povjerenstva o SOA-i je prvi puta viđen na SDP.
Milanović: Dosta je eksperimenata!
„Hrvatski građani nisu laboratorijski miševi, 70% građana i više je za izbore i tu volju trebamo poštovati radi interesa hrvatskog naroda i hrvatske države,“ poručio je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a danas u Saboru. „Imat ćemo dovoljno potpisa, i više nego dovoljno da o zastupnicima MOSTA-a ovisi hoće li učiniti ono nužno ili će dopustiti daPročitaj više > Post Milanović: Dosta je eksperimenata! je prvi puta viđen na SDP.
Zagreb Pride 2016.: Hodajmo zajedno za otvoreno društvo slobode, jednakosti, solidarnosti i različitosti
Dragi organizatori Zagreb Pridea, iza vas je 15 godina borbe za jednakost, toleranciju i bolje društvo. Tih 15 godina nije bilo lako i jednostavno. Od 2002. do danas hrvatsko društvo se mijenjalo prema LGBTIQ osobama na bolje i za veliki dio te promjene ste zaslužni vi. Svih ovih 15 godina neumorno ste, čak i ondaPročitaj više > Post Zagreb Pride 2016.: Hodajmo zajedno za otvoreno društvo slobode, jednakosti, solidarnosti i različitosti je prvi puta viđen na SDP.
Milanović: Trebamo što prije ići na nove izbore
“Nalazimo se u jednoj kompliciranoj situaciji u kojoj jedna grupa ljudi koja se naziva Vladom cijelu zemlju maltretira i poruka je da trebamo ići na izbore što prije”, rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na konferenciji za medije održanoj u utorak, 7. lipnja 2016., u središnjici stranke na Iblerovom trgu. Milanović je rekao da jePročitaj više > Post Milanović: Trebamo što prije ići na nove izbore je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu