Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Tražimo da povjerenik zaštiti radnike i male dobavljače
“Želimo da povjerenik uspije isplatiti plaće, tražimo da zaštiti radnike i male dobavljače i da u roku od tridesetak dana popiše sve tražbine, ali ih i javno objavi kako bi svi građani Republike Hrvatske znali kakva je prava situacija u Agrokoru s punom zaštitom malih i srednjih dobavljača i radnika,” poručio je danas saborski zastupnik […] Post Tražimo da povjerenik zaštiti radnike i male dobavljače je prvi puta viđen na SDP.
Nenad Debelić Rabu će donijeti novi razvoj i pokrenuti zaustavljene projekte
“Rab napokon zaslužuje imati novu osnovu razvoja, a to je aerodrom, radna zona Mišnjak i svi ostali prioritetni projekti,” poručio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić danas na Rabu gdje je dao potporu kandidatu za gradonačelnika Raba Nenadu Debeliću. “Projekti su zaustavljeni od strane HDZ-ove vlasti i sada je prilika da građanke i građani Raba prepoznaju […] Post Nenad Debelić Rabu će donijeti novi razvoj i pokrenuti zaustavljene projekte je prvi puta viđen na SDP.
NAJAVA: Sjednica Predsjedništva SDP-a
Sjednica predsjedništva SDP-a održat će se u četvrtak 13. travnja u 17 sati u sjedištu stranke na Trgu Drage Iblera 9. Post NAJAVA: Sjednica Predsjedništva SDP-a je prvi puta viđen na SDP.
Bernardić: HDZ poručuje – ‘Tko nije jamio sad ima priliku’
Danas je u središnjici SDP-a održana izvanredna sjednica Predsjedništva Socijaldemokratske partije Hrvatske zbog Agrokora i alarmantne situacije u kojoj su se našli za dobavljači i proizvođači u Hrvatskoj. Predsjednik SDP-a Davor Bernardić upozorio je kako je Vlada ‘Lex Agrokorom’ otvorila Pandorinu kutiju i poručila „tko nije jamio sad ima priliku“. Upozorio je također na težak […] Post Bernardić: HDZ poručuje – ‘Tko nije jamio sad ima priliku’ je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu