Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Lalovac: Narodna koalicija nudi stabilnu vladu za nastavak rasta
Uime Narodne koalicije danas su ispred nove Zračne luke Dubrovnik Siniša Hajdaš Dončić, Branko Grčić, Matija Posavec i Boris Lalovac predstavili program Siguran smjer za prometni i infrastrukturalni razvoj Hrvatske.  “Iza nas se nalazi jedan od najvažnijih i najvećih projekata iz vremena Vlade Zorana Milanovića, a to je kompletna izgradnja i rekonstrukcija dubrovačke zračne luke, […] Post Lalovac: Narodna koalicija nudi stabilnu vladu za nastavak rasta je prvi puta viđen na SDP.
Milanović: Uz HSS bolje vidimo kako pomoći poljoprivredi
U četvrtak su na OPG-u Patkoš u Orahovici program Siguran smjer za poljoprivredu predstavili Ana-Marija Petin i predsjednik Krešo Beljak iz HSS-a, dok je u ime SDP-a program predstavio predsjednik stranke Zoran Milanović. Ana-Marija Petin istaknula je kako smjer za poljoprivredu nudi mjere koje će pomoći u zaustavljanju negativnih trendova, napuštanju neuspješnog „feudalnog modela“, restrukturiranju […] Post Milanović: Uz HSS bolje vidimo kako pomoći poljoprivredi je prvi puta viđen na SDP.
Milanović i Vrdoljak predstavili Siguran smjer za promet i infrastrukturu u Trogiru
Predstavnici Narodne koalicije prezentirali su dio programa pod nazivom siguran smjer za promet, infrastrukturu i zapošljavanje u Trogiru, u neposrednoj blizini mjesta gdje će uskoro biti dovršen novi most koji povezuje Čiovo s kopnom.  Skup je otvorio Ranko Ostojić naglasivši zadovoljstvo velikim odazivom turista u još jednoj uspješnoj sezoni naglasivši kako od iduće godine neće […] Post Milanović i Vrdoljak predstavili Siguran smjer za promet i infrastrukturu u Trogiru je prvi puta viđen na SDP.
Opačić: Nastavit ćemo gdje smo stali u jačanju socijalne zaštite
Potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić predstavila je danas u Zorokovcu pokraj Ozlja program Narodne koalicije o socijalnoj politici. „Odabrali smo ovu lokaciju bivšeg centra za rehabilitaciju Zorokovec jer najbolje opisuje što smo provodili u četiri godine mandata. Svi štićenici ovog bivšeg centra nalaze se u zajednicama ili udomiteljskim obiteljima u njihovim mjestima i više su uključeni […] Post Opačić: Nastavit ćemo gdje smo stali u jačanju socijalne zaštite je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu