Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Mladi nisu samo budućnost, već sadašnjost!
Povodom Međunarodnog dana mladih kojeg obilježavamo 12. kolovoza Forum mladih SDP-a želi glasno i jasno upozoriti na položaj mladih u Hrvatskoj jer mladi više nemaju vremena za čekanje. Dosta nam je! Odlazak mladih iz Hrvatske u države Europske unije sam po sebi ne bi bio problem, dapače, bio bi prednost jer bi to značilo usavršavanje, […] Post Mladi nisu samo budućnost, već sadašnjost! je prvi puta viđen na SDP.
POVODOM 100 DANA IZVANREDNE UPRAVE : Zašto ustrajemo na osnivanju Povjerenstva za Agrokor
Nakon što je Ante Ramljak, posebni povjerenik Vlade za Agrokor, danas pred Vladom obrazlagao poteze iz proteklih 100 dana, ali i novinarima kada su ga pitali hoće li Lex Agrokor prouzročiti tužbe protiv države odgovorio –  „da njegova zadaća nije čitanje zakona“  – želimo još jednom podsjetiti na važnost inicijative SDP-a za osnivanjem saborskog povjerenstva. […] Post POVODOM 100 DANA IZVANREDNE UPRAVE : Zašto ustrajemo na osnivanju Povjerenstva za Agrokor je prvi puta viđen na SDP.
Čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti
Svim građankama i građanima Republike Hrvatske čestitamo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti! Posebno čestitamo svim braniteljima koji su časno branili domovinu i sudjelovali u akciji Oluja. SDP Hrvatske se ovog dana prisjeća i svih žrtava iz Domovinskog rata i želi pozvati cjelokupnu hrvatsku javnost: poklonimo se hrabrim braniteljima, kleknimo pred svim žrtvama i krenimo u […] Post Čestitka za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti je prvi puta viđen na SDP.
NAJAVA: Sjednica Predsjedništva SDP-a i Sjednica Glavnog odbora SDP-a
U nedjelju, 23. srpnja u 9:00 sati u sjedištu stranke na Trgu Drage Iblera 9 održat će se sjednica Predsjedništva SDP-a, nakon koje će se s početkom u 10:30 sati održati sjednica Glavnog odbora SDP-a. Post NAJAVA: Sjednica Predsjedništva SDP-a i Sjednica Glavnog odbora SDP-a je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu