Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Milanović: Okupljamo široku narodnu koaliciju i idemo vratiti Hrvatsku na siguran smjer
U subotu, 9. srpnja 2016. u središnjici SDP-a na Iblerovom trgu u Zagrebu održana je sjednica Glavnog odbora na kojoj su glavne teme bile vezane uz skorašnje prijevremene parlamentarne izbore. Glavni odbor donio je Odluku o imenovanju izbornog stožera te Odluku o davanju ovlasti predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću da završi pregovore i potpiše Koalicijski sporazum […] Post Milanović: Okupljamo široku narodnu koaliciju i idemo vratiti Hrvatsku na siguran smjer je prvi puta viđen na SDP.
Siguran smjer za Hrvatsku – s Narodnom koalicijom dolazi stabilna vlada
“Građani imaju dvije opcije – ili novi eksperiment ili stabilnost i siguran smjer s Narodnom koalicijom”, poručili su Arsen Bauk, Branko Grčić i Darko Parić na konferenciji za medije održanoj u srijedu, 27. srpnja, u sjedištu splitskog SDP-a i pozvali građane da na izborima daju glas Narodnoj koaliciji. Arsen Bauk je na početku rekao da […] Post Siguran smjer za Hrvatsku – s Narodnom koalicijom dolazi stabilna vlada je prvi puta viđen na SDP.
Mladi zaslužuju sigurno i stabilno radno mjesto
Članovi Foruma mladih SDP-a Osijek i Osječko-baranjske županije upozorili su danas javnost na razorne posljedice ukidanja mjere stručnog osposobljavanja za mlade bez zasnivanja radnog odnosa. „U lipnju je HZZ zaustavio mjere aktivne politike zapošljavanja mladih i želimo upozoriti da je to loše i da će time mladi još teže dolaziti do radnog mjesta. Više od […] Post Mladi zaslužuju sigurno i stabilno radno mjesto je prvi puta viđen na SDP.
Narodna koalicija potpisala Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore
Predsjednici stranaka Narodne koalicije (SDP, HNS, HSS i HSU) danas su u Zaboku potpisali Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Hrvatski sabor.  “U ovom dijelu Hrvatske, a posebno u Hrvatskom zagorju su se počeli vidjeti i osjećati prvi rezultati našeg rada, naših nastojanja i uspjeha, katkad i neuspjeha. Ovdje se živi na normalan način, […] Post Narodna koalicija potpisala Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu