Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socijaldemokratska partija Hrvatske

> Croatia > Parties > Socijaldemokratska partija Hrvatske
Socijaldemokratska partija Hrvatske is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  SDP

SDP - for

Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) je politička stranka lijevoga centra. | The Social Democratic Party of Croatia
 NO! SDP

SDP - against

Kliknite, ako ne podržavaju SDP (Socijaldemokratska partija Hrvatske). Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "SDP" in graph.

graph
Graph online : Socijaldemokratska partija Hrvatske
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socijaldemokratska partija Hrvatske >

News

Bernardić se sastaje s predsjednikom Socijaldemokrata Slovenije Dejanom Židanom
Predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske Davor Bernardić,  sastat će se u ponedjeljak, 9. siječnja u 12:00 sati u Ljubljani s predsjednikom Socijaldemokrata Slovenije Dejanom Židanom.  Glavna tema sastanka je suradnja pograničnih općina i gradova, razmjena iskustava u upravljanju jedinicama lokalne samouprave i slovensko iskustvo u radu foruma regionalnih jedinica. Riječ je o prvom sastanak predsjednika socijaldemokrata […] Post Bernardić se sastaje s predsjednikom Socijaldemokrata Slovenije Dejanom Židanom je prvi puta viđen na SDP.
Bernardić: SDP i SD obnavljaju odnose s ciljem promicanja socijaldemokratskih vrijednosti i bolje suradnje
Predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske Davor Bernardić , susreo se danas s predsjednikom Socijaldemokrata Slovenije Dejanom Židanom u Ljubljani.  Tema susreta je bila bolja suradnja partnerskih stranaka u budućnosti  i razmjena iskustava u upravljanju jedinica lokalne samouprave kroz slovensko iskustvo u radu foruma regionalnih jedinica. Riječ je o prvom sastanku predsjednika SDP-a i SD-a nakon dugo […] Post Bernardić: SDP i SD obnavljaju odnose s ciljem promicanja socijaldemokratskih vrijednosti i bolje suradnje je prvi puta viđen na SDP.
Tražimo od Vlade da predstavi financijski plan vraćanja INA-e
SDP podržava odluku Vlade RH da se INA vrati Hrvatskoj. Međutim, tražimo od Vlade da postupi odgovorno te da javnosti predstavi financijski plan vraćanja INA-e kako bi taj proces bio transparentan. Podsjećamo da je SDP prije dva tjedna tražio da se sazove saborski Odbor za europske poslove koji bi raspravio zahtjeve Europske komisije za promjenu […] Post Tražimo od Vlade da predstavi financijski plan vraćanja INA-e je prvi puta viđen na SDP.
Bernardić se sastao s njemačkim ministrom Rothom
Predsjednik Socijaldemokratske partije Hrvatske Davor Bernardić sastao se danas u sjedištu SDP-a s državnim ministrom za europske poslove Savezne Republike Njemačke (SPD) Michaelom Rothom. Sastanak je održan u sklopu službene Rothove posjete Hrvatskoj. Uz Bernardića na sastanku je bio tajnik SDP-a za međunarodne odnose Domagoj Hajduković te koordinator za FES Zagreb Branko Kolarić, a uz […] Post Bernardić se sastao s njemačkim ministrom Rothom je prvi puta viđen na SDP. 
sdp hrvatska e mail, e-mail sdp hrvatska za kontakt, e-mail sdp hrvatska, sdp hrvatske email, sdp hrvatska e-mail, utemeljena socialdemocratic and more...
load menu