Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Silvano Hrelja

> Croatia > Politicians > Hrvatska stranka umirovljenika > Silvano Hrelja
Silvano Hrelja is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
HSU
 
photo Silvano Hrelja

Silvano Hrelja - for

Hrvatski političar. | A Croatian politician and engineer. The current president of the Croatian Party of Pensioners.
 NO! Silvano Hrelja

Silvano Hrelja - against

Klikni, ako ne podržavaju Silvano Hrelja. Reći zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Silvano Hrelja" in graph.

graph
Graph online : Silvano Hrelja
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Silvano Hrelja >

News

Hrelja: Priča o krizi vlasti je bura u čaši vode
Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja rekao je kako ta stranka porez na nekretnine smatra dobrom podlogom za stvaranje kvalitetnijeg poreznog sustava te kako ima dovoljno vremena za reakciju ako se uoče nedostatci. "U ovom slučaju se ne može govoriti o krizi vlasti već o spletu nesretnih okolnosti te ubuduće treba češće razgovarati o strateškim potezima. Svatko ima pravo na svoj stav, a priča o krizi vlasti je samo bura u čaši vode", zaključio je Hrelja.
Barišić: Hrelja se prodao HDZ-u za 50 tisuća kuna
Mladen Barišić danas je izjavio kako je HDZ kupio predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika Silvana Hrelju za samo 50 tisuća kuna iz zloglasnog 'crnog fonda'. Barišić je izjavio kako je to bio sitniš prema novcu koji se isplaćivao drugim stranačkim čelnicima. "Nikada nisam ni znao za crne fondove, a kamoli sudjelovao u takvim rabotama", odmah je uzvratio Silvano Hrelja te dodao kako će odstupiti sa svih funkcija ukoliko se optužbe dokažu.
Neslužbeno: Oporezivat će se cjelokupni iznos plaća i mirovina
HSU će izaći iz vladajuće koalicije ako se ne promijeni danas najavljeni način primjene poreza od tri posto, potvrdio je Silvano Hrelja, objasnivši kako je dogovor s vladinim predstavnicima bio da će se oporezivati neto iznos iznad tri tisuće kuna, a ne cjelokupan iznos mirovne. "Ako ministar Ivan Šuker ostane pri današnjem tumačenju, mi ćemo sutra ujutro na središnjem odboru stranke donijeti odluku o napuštanju koalicije", rekao je Hrelja. Visoki izvori bliski Banskim dvorima, u kojima se i danas priprema rebalans proračuna, potvrđuju kako bi se porezom od tri posto oporezivale plaće i mirovine iznad 3000 kuna u cjelokupnu iznosu. Hrelja promjenu stajališta smatra "neuspjelim pokušajem prijevare hrvatskih umirovljenika i građana" u kojoj, naglašava, HSU ne želi sudjelovati.
Čačić se predomislio, na Hreljino mjesto stavlja svog čovjeka
Šef HSU-a Silvano Hrelja trebao je dobiti mjesto potpredsjednika Sabora, no tome se sada protivi HNS. Radimir Čačić tu funkciju navodno želi dati Miloradu Batiniću, šefu varaždinskog HNS-a i gradonačelniku Ivanca. Preostala dva mjesta zauzet će SDP-ovi Josip Leko i Nenad Stazić. 
silvano hrelja kontakt, silvano hrelja, silvano hrelja biografia and more...
load menu