Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Shpëtim Idrizi

> Albania > politikë > Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet > Shpëtim Idrizi
Shpëtim Idrizi është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
PDIU
 
photo Shpëtim Idrizi

Shpëtim Idrizi - votojnë për

Politikan shqiptar, kryetari i Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet. | An Albanian leader of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU).
 NO! Shpëtim Idrizi

Shpëtim Idrizi - votojnë kundër

Kliko, në qoftë se ju nuk e mbështesin Shpëtim Idrizi. Thuaj pse. | Click, if you do not support Shpëtim Idrizi. Say why.

Online election results for "Shpëtim Idrizi" in graph.

graph
SQI: Shpëtim Idrizi është Kryetari i Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet, në Shqipëri. burimi ENG: Shpëtim Idrizi is the Albanian leader of the Party for Justice, Integration and Unity (PDIU). He is a deputy in the Albanian Parliament, alongside Dashamir Tahiri, another PJU MP. On December 10, 2012, Idrizi, and Dashamir Tahiri presented to the Parliament of Albania a resolution where PDIU asked from Greece reparations in the amount of 10 Billion Euros for the Expulsion of Cham Albanians. source January 30, 2013 updated: 2013-11-14
votojnë për34votojnë kundër   Sipas mendimit tim, Shpëtim Idrizi është mjaft i mirë politikan. Ai ka mbështetjen time!, positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë jam kundër! Shpëtim Idrizi është zgjedhje mjaft e keqe. Unë nuk pajtohem me mendimet e tij politike., negative
Current preference ratio
votojnë për Shpëtim Idrizi

Idrizi: Shqipëria të shohë në mënyrë dinjitoze raportet ...


... me shtetin grek Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, reagon pas deklaratave të deputetit të Agimit të Artë: - Çfarë po ndodh sipas jush me shtetin helen? Më vijnë në kokë dy mendime, e para do të thosha që është aq tragjikomike të shohësh një figurë të tillë do të thosha edhe psikopateskë, e cila na vjen si bartëse e një ideologjie, të ideologjisë nazifashiste, e cila ka krijuar shumë dhimbje, por dhe shumë tragjedi për të ...


DITA boton një dosje për Shpëtim Idrizin, gazeta zhduket...


... nga tregu E përditshmja DITA njofton në faqen e vet online se prej dy ditësh persona të panjohur shkojnë që në orët e para të mëngjesit në pikat e shitjes së gazetave dhe blejnë të gjitha kopjet e kësaj të përditshmeje njëherësh. “Kjo histori ka dy ditë që ndodh dhe shkaku janë kopertinat e dy numrave të fundit, të cilat sjellin për lexuesin përmbajtjen e një dosje të Prokurorisë për Shpëtim Idrizin. Zonat ku gazeta zhduket ...


Rezoluta e Shpëtim Idrizit


Tanimë ka një Rezolutë të vërtetë për çështjen çame. Një akt politik të mirëfilltë, të depozituar në Kuvendin e Shqipërisë që e shndërron natyrshëm patriotizmin folklorik në një patriotizëm të së vërtetës, nënshkruar nga Shpëtim Idrizi dhe partia që ai drejton. Kujt do t’ia merrte mendja që do të vinte edhe kjo ditë, e qartë, e kthjellët, pa dëngla, pa belbëzime dhe pa retorikë boshe. ...


[TOP 4]

> Shpëtim Idrizi > News
 
shpetim idrizi, shpetim idrizi bigrafia and more...
load menu