Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Saško Kedev

> Macedonia > политичар > VMRO–DPMNE > Saško Kedev
Saško Kedev сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
ВМРО-ДПМНЕ
 
photo Сашко Кедев

Сашко Кедев - гласаат за

Mакедонски политичар, кардиолог и доктор на медицински науки. | A Macedonian politician and doctor of medical sciences.
 NO! Сашко Кедев

Сашко Кедев - гласаат против

Click, if you do not support Saško Kedev. Say why. / Сашко Кедев

Online election results for "Сашко Кедев" in graph.

graph
> Saško Kedev >

Pictures

[+] ADD


 
Сашко кедев, sashko kedev, sasko kedev kontakt, sasko kedev broj, Kedev, сашко кедев, kedeva, doktor sasko kedev, "Sasko Kedev", кедев, kardiolog sasko kedev, kedeva diana, flickr sasko kedev and more...
load menu