Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Saško Kedev

> Macedonia > политичар > VMRO–DPMNE > Saško Kedev
Saško Kedev сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
ВМРО-ДПМНЕ
 
photo Сашко Кедев

Сашко Кедев - гласаат за

Mакедонски политичар, кардиолог и доктор на медицински науки. | A Macedonian politician and doctor of medical sciences.
 NO! Сашко Кедев

Сашко Кедев - гласаат против

Click, if you do not support Saško Kedev. Say why. / Сашко Кедев

Online election results for "Сашко Кедев" in graph.

graph
MAC: Сашко Кедев ( 6 јули 1962, Штип) е македонски политичар, кардиолог и доктор на медицински науки. Завршил средно образование во својот роден град. Член е на ВМРО-ДПМНЕ и доктор специјалист-кардиолог. Доцент на Медицинскиот факултет, сертифициран европски интервентен кардиолог, сертифициран интервентен кардиолог во САД. Добро знае англиски и италијански јазик. Живее во Скопје. Од 1991 до 1993 беше специјалист на клиниката во Бетезда, САД. ...
гласаат за33гласаат против   Во моето мислење Сашко Кедев (Saško Kedev) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
гласаат за33гласаат против   Јас не се согласувам. Сашко Кедев (Saško Kedev) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Current preference ratio
гласаат за Сашко Кедев

Утрински весник, РМакедония: Новите имена в македонското п


В днешния брой на македонския ежедневник "Утрински весник" е публикувана обстойна статия, представяща кандидатите за нови министри в бъдещото македонско правителство на "новия-стар" премиер Никола Груевски. ... Според автора на материала, Светлана Унковска, "като възможни решения за министър на отбраната продължават да се ...


Груевски и Ахмети разпределиха постовете в новото правителство ‎


ВМРО-ДПМНЕ и Демократичният съюз за интеграция (ДСИ) са постигнали споразумение за формиране на управляваща коалиция, пишат македонските медии. Лидерите на двете партии – Никола Груевски и Али Ахмети са постигнали съгласие за разделение на постовете 2:1 в полза на ВМРО-ДПМНЕ. Това означава, че в новото правителство ще има ...


Кедев и Делев ќе основаат фонд за планинарските домови


Освојувачите на Монт Еверест ќе ги отстапат своите спортски пензии што ќе им ги додели АМС наскоро Владата на Република Македонија пред две години донесе одлука за доделување национални спортски признанија, доживотни пензии на најистакнатите македонски спортисти кои со своите резултати на Олимписките игри, светските и ...


[TOP 4]

> Saško Kedev > News
 
Сашко кедев, sashko kedev, sasko kedev kontakt, sasko kedev broj, Kedev, сашко кедев, kedeva, doktor sasko kedev, "Sasko Kedev", кедев, kardiolog sasko kedev, kedeva diana, flickr sasko kedev and more...
load menu