Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Sali Berisha

> Albania > politikë > Partia Demokratike e Shqipërisë > Sali Berisha
Sali Berisha është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
PD
 
photo Sali Berisha

Sali Berisha - votojnë për

Politikan shqiptar. | An Albanian cardiologist and politician.
 NO! Sali Berisha

Sali Berisha - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Sali Berisha. Thuaj pse. | Click, if you do not support Sali Berisha. Say why.

Online election results for "Sali Berisha" in graph.

graph
SQI: Sali Berisha lindi më 15 tetor 1944 në Viçidol, (Shqipëri) aktualisht është deputet në Kuvendit të Shqipërisë. Njihet si presidenti i parë i Shqipërisë i zgjedhur nga një parlament i zgjedhur me zgjedhje të lira demokratike në vitet 1992-1997. Sali Berisha ishte mjek kardiolog, profesor universiteti dhe kërkues shkencor, kur hyri në politikë si udhëheqës i opozitës anti-komuniste që filloi në vitin 1989. Aktiviteti politik Në dhjetor të vitit 1990 ai iu bashkua që në ditën e parë demonstratave të studentëve të cilat e detyruan regjimin të lejonte sistemin shumëpartiak. Me krijimin e partisë së ...
votojnë për35votojnë kundër   Sipas mendimit tim Sali Berisha është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
votojnë për3votojnë kundër   eshte njeriu me budalla qe ka pasur shqiprija s ne keto 20 vite demokraci dhe shkatrrim nga ana e tij si president ashtu dhe si kryeministe, alfred
votojnë për2votojnë kundër   Ka fjalor te padenje per kryetar shteti. Shiti shqiperine te greket (vorrezzat+harta ujore+regjistrimi i popullsise) Nuk ka mbajte premtimet elektorale., Scodran
votojnë për2votojnë kundër   Na pati premtu EU-ne na futi ne Organizaten e vendeve Islamike. Shiste nafte serbeve gjate embargos. Lejoi e kontribuoi neshkaterrimin e Shqiperise ne97. Lejoi Janullatosin neTR, Scodran
Current preference ratio
votojnë për Sali Berisha

R. T. Erdoğan, Sali Berisha to open Albania-Kosovo highway


Prime Minister Recep Tayyip Erdoğan, along with his Albanian counterpart, Sali Berisha, will later this month inaugurate a highway connecting Albania and Kosovo, the Anatolia news agency has reported. Kosovo would also be represented at senior level at the inauguration ceremony, which will take place on June 25.Turkish-US consortium Bechtel-Enka constructed a 61-kilometer stretch of the highway, running between the Albanian cities of Durres and Kukes, Anatolia reported, adding that the highway would reduce travel time from Durres to the Morina checkpoint on the border with Kosovo from six ...


Albania's Berisha vows to continue fighting corruption


TIRANA, Albania -- Prime Minister Sali Berisha said on Wednesday (June 10th) that his government will continue efforts to fight corruption. But USAID has warned that Albania may fail to qualify for US assistance for not fighting corruption as effectively as necessary. USAID Mission Director Robert Mahoney says that Albania, as a NATO member, should do much more in this area. (Lajme, Sot, MIA - 10/06/09) Source: SETimes.com


Dr Sali Berisha: Albania needs investments


Albanian Prime Minister Dr Sali Berisha invited global businessmen to invest in Albania profiting from the fiscal facilitations that the country offers. Prime Minister Sali Berisha attended yesterday morning the opening session of the two-day proceedings of Crans Montana Economic Forum, held at the venues of the Tirana International Hotel. Albanian Prime Minister Dr Sali Berisha invited global businessmen to invest in Albania profiting from the fiscal facilitations that the country offers."This forum is a very important event for Albania. The country needs investments" Albanian PM said, ...


[TOP 4]

> Sali Berisha > News
 
Kryeministri sali berisha, kryeministri sali berisha, sali berisha poll, gjatesia e sali berishes, email ankesave sali berisha, Kryeministri Sali Berisha, kur lindi sali berisha, sali berisha jeta, sali berisha jeta private and more...
load menu