Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Sali Berisha

> Albania > Politicians > Partia Demokratike e Shqipërisë > Sali Berisha
Sali Berisha is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
PD
 
photo Sali Berisha

Sali Berisha - for

Politikan shqiptar. | An Albanian cardiologist and politician.
 NO! Sali Berisha

Sali Berisha - against

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Sali Berisha. Thuaj pse. | Click, if you do not support Sali Berisha. Say why.

Online election results for "Sali Berisha" in graph.

graph
> Sali Berisha >

Quick opinions

for35against   Sipas mendimit tim Sali Berisha është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
for3against   eshte njeriu me budalla qe ka pasur shqiprija s ne keto 20 vite demokraci dhe shkatrrim nga ana e tij si president ashtu dhe si kryeministe, alfred
for2against   Ka fjalor te padenje per kryetar shteti. Shiti shqiperine te greket (vorrezzat+harta ujore+regjistrimi i popullsise) Nuk ka mbajte premtimet elektorale., Scodran
for2against   Na pati premtu EU-ne na futi ne Organizaten e vendeve Islamike. Shiste nafte serbeve gjate embargos. Lejoi e kontribuoi neshkaterrimin e Shqiperise ne97. Lejoi Janullatosin neTR, Scodran

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

[+] ADD


 
Kryeministri sali berisha, kryeministri sali berisha, sali berisha poll, gjatesia e sali berishes, email ankesave sali berisha, Kryeministri Sali Berisha, kur lindi sali berisha, sali berisha jeta, sali berisha jeta private and more...
load menu