Političari i izbori, glasajte za slobodu, sudjelujte demokraciji, glasajte za promene, Online referendum
left right close

Ruža Tomašić

> Croatia > političar > Ruža Tomašić
Ruža Tomašić spreman je za vaše mišljenje, podršku i glasaju. Glasaj online!
HSP AS
 
photo Ruža Tomašić

Ruža Tomašić - glasati za

Hrvatska političarka. Predsjednica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević. | The current leader of the right-wing Croatian Party of Rights dr. Ante Starčević.
 NO! Ruža Tomašić

Ruža Tomašić - glasati protiv

Klikni, ako ne podržavaju Ruža Tomašić. Reći zašto. / Click, if you do not support Ruža Tomašić. Say why.

Online election results for "Ruža Tomašić" in graph.

graph
Graph online : Ruža Tomašić
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
HRV: Ruža Tomašić (Mladoševica, BiH, 10. svibnja 1958.), hrvatska političarka, predsjednica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević. Politička karijera Zbog nezadovoljstva oko Ante Đapića i njegovog načina vođenja Hrvatske stranke prava, 6. rujna 2009. godine, osniva se Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević. Na konvenciji u Iloku kao prva predsjednica stranke izabrana je Ruža Tomašić. Stranka je registrirana 15. listopada 2009. godine. Na Hrvatskim parlamentarnim izborima 2011. Ruža Tomašić na čelu koalicije Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević - HSP dr. Ante Starčević i Hrvatska čista stranka prava - HČSP dobila je 1 mjesto, te je s te liste izabrana zastupnica za Hrvatski sabor. Na izborima za Europski parlament ...
glasati za33glasati protiv   Iz moje perspektive, Ruža Tomašić vrlo dobar političar. Ja sam support!, positive
glasati za33glasati protiv   Ja sam protiv Ruža Tomašić! Ne slažem se s njegovim političkim stavovima. Želim mu da ode iz politike!, negative
Current preference ratio
glasati za Ruža Tomašić

Problemi u stranci Ruže Tomašić


Koordinacija splitske podružnice HSP Ante Starčević (AS) na današnjem je sastanku odlučila kolektivno istupiti iz te stranke zbog nezadovoljstva postupcima županijskog koordinatora HSP AS Damira Ćosića Rode, te su uputili zahtjev središnjici stranke u Zagrebu da ih se izbriše iz evidencije članstva 'Kolektivno na čelu s koordinatorom za grad Split Ivicom Vladava Đovanijem, te koordinatorima i predsjednicima kotareva i mjesnih odbora, zajedno s članstvom daju neopozive ostavke na sve dužnosti u stranci HSP AS, te istupaju iz stranke', navodi se u ...


[TOP 4]

> Ruža Tomašić > News

Ruža Tomašić Oreškovića poznaje iz Kanade: “Malo govori, a kad priča svi ga slušaju!” - Maxportal
MaxportalRuža Tomašić Oreškovića poznaje iz Kanade: “Malo govori, a kad priča svi ga slušaju!”MaxportalNOVI mandatar Tihomir Orešković značajan dio života proveo je u Kanadi, a osoba koja ga poznaje bolje od ostalih je eurozastupnica Ruža Tomašić, povratnica iz Kanade. “Nekoliko puta bila sam s njim u drušvu. Orešković je samozatajan, nenametljiv, ...Ruža Tomašić upoznala je Tihomira Oreškovića u Kanadi: Ne štedi na kritikama, ne prihvaća dodvorništvo, ne voli ...Slobodna DalmacijaReakcije na imenovanje Tihomira OreškovićaHrvatska radiotelevizijaall 7 news articles »
Raspad stranke Ruže Tomašić u Dugoj Resi - Jutarnji
JutarnjiRaspad stranke Ruže Tomašić u Dugoj ResiJutarnjiNa pitanje Hine, to je opovrgnuo Mihovil Stanišić, zamjenik predsjednice stranke Ruže Tomašić, tvrdeći kako se odlaskom 24 člana dugoreška gradska organizacija nije ugasila te da je u njoj ostalo oko 25 članova, uključujući i predsjednicu Paulinu ...and more »
Pobunjeničke snage grupiraju se iu središtu Carstva. Među njima je Hrvatica Ruža Tomašić - Večernji list
Večernji listPobunjeničke snage grupiraju se iu središtu Carstva. Među njima je Hrvatica Ruža TomašićVečernji listPobunjeničke snage grupiraju se i u središtu Carstva. Među njima je Hrvatica Ruža Tomašić. Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić svoje Facebook prijatelje počastila je snimkom u stilu ..."Hrvatica Ruža Tomašić" kao pobunjenik iz Ratova zvijezda: Konzervativizam se budi...Index.hrDramatična poruka Ruže Tomašić: Pobunjenici spremni na odlučni bojDirektno.hrall 3 news articles »
Ruža Tomašić napadačima iz Koelna: Niste posebni zato što ste izbjeglice, zakon je isti za sve - Index.hr
Index.hrRuža Tomašić napadačima iz Koelna: Niste posebni zato što ste izbjeglice, zakon je isti za sveIndex.hrSEKSUALNE napade na žene u Koelnu u novogodišnjoj noći na Facebooku je komentirala europarlamentarka Ruža Tomašić koju napadi kako kaže, nisu iznenadili. "Šokirana sam posljednjim napadima u Njemačkoj, ali me nažalost nisu iznenadili.Tomašić: Niste posebni jer ste izbjeglice, zakon je isti za sve24sataall 2 news articles » 
load menu