Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Popullariteti i Shqipërisë

> Albania > ngjarje > Popullariteti i Shqipërisë
Popullariteti i Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
Pozitivisht
 
Negativ
photo Shqipëria - Më pëlqen

Shqipëria - Më pëlqen

Më pëlqen Shqipëria. Thuaj pse! / I like this country - Albania. Say why!
Shqipëria - Nuk më pëlqen

Shqipëria - Nuk më pëlqen

Kliko, në qoftë se ju nuk bëni si Shqipëria. Shpjegoni pse jo! / Click, if you do not like this country - Albania. Explain why not!

Online election results for "Shqipëria - Më pëlqen" in graph.

graph
Graph online : Popullariteti i Shqipërisë
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
SHQ: Shqipëria, zyrtarisht Republika e Shqipërisë, është shtet i pavarur në Evropën Juglindore. Shtrihet në pjesën perëndimore të Gadishullit Ballkanik dhe kufizohet në veriperëndim me Malin e Zi, në verilindje me Kosovën, në perëndim me Maqedonia dhe në jug me Greqinë. Në perëndim laget me detet Adriatik dhe Jon dhe ndodhet vetëm 78 km larg Italisë përgjatë ngushtesës së Otrantos. Shqipëria ka një sipërfaqe prej 28,748 km² dhe mbi 3.5 milion banorë, prej të cilëve mbi 900,000 banojnë në kryeqytetin dhe qendrën më të rëndësishme, Tiranën. Trashëgimtare e qytetërimit ...
votojnë për33votojnë kundër   Më pëlqen Shqipëria. Nuk ka arsye të hezitoni. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë nuk e mbështesin Shqipërinë. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
votojnë për Shqipëria - Më pëlqen
[TOP 4]

> Popullariteti i Shqipërisë > News

Shqipëria nuk i shpëton sarkazmës së Steven Colbert
Në programin satirik Colbert Report të datës 26 mars në kanalin televiziv amerikan Comedy Central, në një segment që ironizonte faktin që klube europiane të futbollit kontraktojnë fëmijë që nuk... The post Shqipëria nuk i shpëton sarkazmës së Steven Colbert appeared first on lajmepolitike.com.
Shqipëria i bashkohet BE-së në vendosjen e sanksioneve ndaj Rusisë
Shqipëria i është bashkuar grupit të shteteve që kanë vendosur sanskione ndaj Rusisë.  Zyra e  shtypit  e Baroneshës Catherina Ashton konfirmon se Shqipëria, Mali i Zi dhe katër vende të... The post Shqipëria i bashkohet BE-së në vendosjen e sanksioneve ndaj Rusisë appeared first on lajmepolitike.com.
Vucic: I gatshëm të takohem me kryeministrin Rama
Kryeministri i zgjedhur i Serbisë, Aleksander Vuçiç,  shpreh gatishëmrinë për tu takuar me kryeministrin shqiptar Edi Rama. Në një intervistë për “Dojçe Vele”, Vuçiç e vlerëson këtë takim si të... The post Vucic: I gatshëm të takohem me kryeministrin Rama appeared first on lajmepolitike.com.
ODIHR: Misioni i parë monitorues për zgjedhjet e ardhshme nis në janar
ODIHR do të nisë monitorimin e procesit të zgjedhjeve parlamentare në fillim të janarit 2013. Ekipi monitorues i ODHIR, do të ketë si objekt të gjithë procesin e përgatitjes së... The post ODIHR: Misioni i parë monitorues për zgjedhjet e ardhshme nis në janar appeared first on lajmepolitike.com. 
me pelqen shqiperia, aulon greek, flamuri dhe kqyeqyteti i albanis, shqiperise map and more...
load menu