Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Popullariteti i Shqipërisë

> Albania > Events > Popullariteti i Shqipërisë
Popullariteti i Shqipërisë is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Pozitivisht
 
Negativ
photo Shqipëria - Më pëlqen

Shqipëria - Më pëlqen

Më pëlqen Shqipëria. Thuaj pse! / I like this country - Albania. Say why!
Shqipëria - Nuk më pëlqen

Shqipëria - Nuk më pëlqen

Kliko, në qoftë se ju nuk bëni si Shqipëria. Shpjegoni pse jo! / Click, if you do not like this country - Albania. Explain why not!

Online election results for "Shqipëria - Më pëlqen" in graph.

graph
> Popullariteti i Shqipërisë >

Links

[+] ADD


 
me pelqen shqiperia, aulon greek, flamuri dhe kqyeqyteti i albanis, shqiperise map and more...
load menu