Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Politične razmere v Sloveniji

> Slovenia > Events > Politične razmere v Sloveniji
Politične razmere v Sloveniji is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Positive
 
Negative
photo Political situation in Slovenia - satisfied

Political situation in Slovenia - satisfied

Kliknite, če ste zadovoljni s politično situacijo v Sloveniji. Reci, zakaj! Click, if you are satisfied with the political situation in Slovenia.
Political situation in Slovenia - dissatisfied

Political situation in Slovenia - dissatisfied

Kliknite, če ste nezadovoljni s politično situacijo v Sloveniji. Reci, zakaj! Click, if you are dissatisfied with the political situation in Slovenia.

Online election results for "Political situation in Slovenia - satisfied" in graph.

graph
Graph online : Politične razmere v Sloveniji
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
TBD
for33against   Zadovoljen sem s politično situacijo v Sloveniji. Ni razloga za oklevanje. Na primer, saj je to ... (če sem hotel napisati, zakaj, sem ga napisal tukaj), positive
for33against   Jaz sem zadovoljna s politično situacijo v Sloveniji. Na primer, saj je to ... (če sem hotel napisati, zakaj, sem ga napisal tukaj), negative
Current preference ratio
for Political situation in Slovenia - satisfied

Nežmah in Kovač: Politične razmere so nepredvidljive


Politična analitika Bernard Nežmah in Miha Kovač se strinjata, da so slovenske politične razmere nepredvidljive. Kot pravi Kovač, je kriza namreč kratkoročno nerešljiva, saj se stranke, ki so izstopile iz koalicije, ne morejo povezati s Pozitivno Slovenijo, nerealne pa so tudi predčasne volitve. Po njegovem mnenju je mogoča celo najbolj bizarna rešitev, in sicer koalicija med PS-jem in SDS-om. Slavko Bobovnik z Bernardom Nežmahom in Mihom Preberite več: RTV SLO (25. januar 2013)


Nova vlada bolj priljubljena kot banke


Ljubljana - Slovenske banke ne izgubljajo zaupanja samo pri bonitetnih hišah, ki že lep čas kritično ocenjujejo njihovo delo, marveč tudi pri ljudeh. Najnovejša Večerova javnomnenjska anketa je pokazala, da je zaupanje v slovenske banke nizko, povprečna ocena znaša 2,5. Novi vladi so anketirani na lestvici ocen od ena do pet namenili povprečno oceno 2,9. Preberite več:DNEVNIK (28. marec 2013)


[TOP 4]

> Politične razmere v Sloveniji > News

Skupščina Premogovnika Velenje zavrnila predlog malih delničarjev o likvidaciji rudnika
Skupščina Premogovnika Velenje, ki sta jo zahtevala delničarja MP Naložbe iz Ljubljane in Tower iz Luksemburga, je med drugim zavrnila predlog omenjenih dveh malih delničarjev o prenehanju oz. likvidaciji rudnika. Zavrnjen je bil tudi predlog o vložitvi tožbe proti članom vodenja, nadzora in tretjih oseb za povrnitev škode.
Srečanje ministra Klemenčiča z neodvisno strokovnjakinjo za človekove pravice starejših Roso Kornfeld Matte
Minister Klemenčič se je v torek, 18. novembra 2014, na Ministrstvu za pravosodje srečal z...
Ljubljanska borza: SBI TOP teden začel s padcem (daljše)
Na Ljubljanski borzi je indeks blue chipov SBI TOP današnje trgovanje končal pri vrednosti 821,90 točke, kar je 2,98 točke oz. 0,36 odstotka manj kot v petek. Najbolj so se ob sicer skromnem prometu pocenile delnice Luke Koper, za 1,88 odstotka.
9. redna seja Vlade RS
Vlada RS je na današnji seji med drugim sprejela Operativni program za izvajanje evropske... 
political situation in slovenia, political situation slovenia, Current political situation in Slovenia, situation in Slovenia, slovenian politicial situation, medu v sloveniji, political situacion in slovenia, Slovenian political situation, slovenia - political situation and more...
load menu