Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Politične razmere v Sloveniji

> Slovenia > Events > Politične razmere v Sloveniji
Politične razmere v Sloveniji is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Positive
 
Negative
photo Political situation in Slovenia - satisfied

Political situation in Slovenia - satisfied

Kliknite, če ste zadovoljni s politično situacijo v Sloveniji. Reci, zakaj! Click, if you are satisfied with the political situation in Slovenia.
Political situation in Slovenia - dissatisfied

Political situation in Slovenia - dissatisfied

Kliknite, če ste nezadovoljni s politično situacijo v Sloveniji. Reci, zakaj! Click, if you are dissatisfied with the political situation in Slovenia.

Online election results for "Political situation in Slovenia - satisfied" in graph.

graph
Graph online : Politične razmere v Sloveniji
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
TBD
for33against   Zadovoljen sem s politično situacijo v Sloveniji. Ni razloga za oklevanje. Na primer, saj je to ... (če sem hotel napisati, zakaj, sem ga napisal tukaj), positive
for33against   Jaz sem zadovoljna s politično situacijo v Sloveniji. Na primer, saj je to ... (če sem hotel napisati, zakaj, sem ga napisal tukaj), negative
Current preference ratio
for Political situation in Slovenia - satisfied

Nežmah in Kovač: Politične razmere so nepredvidljive


Politična analitika Bernard Nežmah in Miha Kovač se strinjata, da so slovenske politične razmere nepredvidljive. Kot pravi Kovač, je kriza namreč kratkoročno nerešljiva, saj se stranke, ki so izstopile iz koalicije, ne morejo povezati s Pozitivno Slovenijo, nerealne pa so tudi predčasne volitve. Po njegovem mnenju je mogoča celo najbolj bizarna rešitev, in sicer koalicija med PS-jem in SDS-om. Slavko Bobovnik z Bernardom Nežmahom in Mihom Preberite več: RTV SLO (25. januar 2013)


Nova vlada bolj priljubljena kot banke


Ljubljana - Slovenske banke ne izgubljajo zaupanja samo pri bonitetnih hišah, ki že lep čas kritično ocenjujejo njihovo delo, marveč tudi pri ljudeh. Najnovejša Večerova javnomnenjska anketa je pokazala, da je zaupanje v slovenske banke nizko, povprečna ocena znaša 2,5. Novi vladi so anketirani na lestvici ocen od ena do pet namenili povprečno oceno 2,9. Preberite več:DNEVNIK (28. marec 2013)


[TOP 4]

> Politične razmere v Sloveniji > News

Ivanc začel z delom v Triglavovi upravi
Uroš Ivanc je danes prejel odločbo Agencije za zavarovalni nadzor, ki mu dovoljuje opravljanje funkcije člana uprave Zavarovalnice Triglav. V upravi največje slovenske zavarovalnice se je tako pridružil njenemu predsedniku Andreju Slaparju in ostalima dvema članoma Marici Makoter in Benjaminu Jošarju.
Imetnikom zemljišč opozorilo na obvezno zatiranje ambrozije
Bliža se čas cvetenja pelinolistne ambrozije, zato so v Upravi RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin imetnike kmetijskih in nekmetijskih zemljišč danes opozorili na obvezno zatiranje ambrozije, zlasti pa preprečevanje njenega cvetenja in nastanka semen.
Novosti na področju ureditve vožnje v naravnem okolju
Ljubljana, 24. Julija 2014. V začetku julija je stopila v veljavo Novela zakona o ohranjanju...
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB
Tečajnica Banke Slovenije - referenčni tečaji ECB z dne 14. julija 2014. 
political situation in slovenia, political situation slovenia, Current political situation in Slovenia, situation in Slovenia, slovenian politicial situation, medu v sloveniji, political situacion in slovenia, Slovenian political situation, slovenia - political situation and more...
load menu