Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Politične razmere v Sloveniji

> Slovenia > Events > Politične razmere v Sloveniji
Politične razmere v Sloveniji is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Positive
 
Negative
photo Political situation in Slovenia - satisfied

Political situation in Slovenia - satisfied

Kliknite, če ste zadovoljni s politično situacijo v Sloveniji. Reci, zakaj! Click, if you are satisfied with the political situation in Slovenia.
Political situation in Slovenia - dissatisfied

Political situation in Slovenia - dissatisfied

Kliknite, če ste nezadovoljni s politično situacijo v Sloveniji. Reci, zakaj! Click, if you are dissatisfied with the political situation in Slovenia.

Online election results for "Political situation in Slovenia - satisfied" in graph.

graph
Graph online : Politične razmere v Sloveniji
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
TBD
for33against   Zadovoljen sem s politično situacijo v Sloveniji. Ni razloga za oklevanje. Na primer, saj je to ... (če sem hotel napisati, zakaj, sem ga napisal tukaj), positive
for33against   Jaz sem zadovoljna s politično situacijo v Sloveniji. Na primer, saj je to ... (če sem hotel napisati, zakaj, sem ga napisal tukaj), negative
Current preference ratio
for Political situation in Slovenia - satisfied

Nežmah in Kovač: Politične razmere so nepredvidljive


Politična analitika Bernard Nežmah in Miha Kovač se strinjata, da so slovenske politične razmere nepredvidljive. Kot pravi Kovač, je kriza namreč kratkoročno nerešljiva, saj se stranke, ki so izstopile iz koalicije, ne morejo povezati s Pozitivno Slovenijo, nerealne pa so tudi predčasne volitve. Po njegovem mnenju je mogoča celo najbolj bizarna rešitev, in sicer koalicija med PS-jem in SDS-om. Slavko Bobovnik z Bernardom Nežmahom in Mihom Preberite več: RTV SLO (25. januar 2013)


Nova vlada bolj priljubljena kot banke


Ljubljana - Slovenske banke ne izgubljajo zaupanja samo pri bonitetnih hišah, ki že lep čas kritično ocenjujejo njihovo delo, marveč tudi pri ljudeh. Najnovejša Večerova javnomnenjska anketa je pokazala, da je zaupanje v slovenske banke nizko, povprečna ocena znaša 2,5. Novi vladi so anketirani na lestvici ocen od ena do pet namenili povprečno oceno 2,9. Preberite več:DNEVNIK (28. marec 2013)


[TOP 4]

> Politične razmere v Sloveniji > News

Bolezen modrikastega jezika blizu Slovenije, opozorila rejcem k previdnosti
Bolezen modrikastega jezika, ki prizadene govedo, drobnico in srnjad, se je pojavila tudi v madžarskem kraju Gödre, ki je od Slovenije oddaljen 120 kilometrov. Zaradi bližine bolezni uprava za varno hrano opozarja rejce drobnice in goveda na območju Murske Sobote in Ptuja, naj bodo pozorni na morebitne klinične znake bolezni.
Evropski dan antibiotikov – Uporaba antibiotikov mora biti preudarna
Ljubljana, 18. november 2014 – Danes obeležujemo že 6. evropski dan antibiotikov. Še vedno se...
Bundesbank Nemčiji napoveduje mlačno rast vsaj do konca leta
Rast nemškega gospodarstva bo mlačna vsaj do konca letošnjega leta, je v zadnjem mesečnem poročilu zapisala nemška centralna banka Bundesbank. Njena napoved temelji na nadaljnjem nazadovanju gospodarskih pričakovanj in stagnaciji novih naročil.
Srečanje ministra Klemenčiča z neodvisno strokovnjakinjo za človekove pravice starejših Roso Kornfeld Matte
Minister Klemenčič se je v torek, 18. novembra 2014, na Ministrstvu za pravosodje srečal z... 
political situation in slovenia, political situation slovenia, Current political situation in Slovenia, situation in Slovenia, slovenian politicial situation, medu v sloveniji, political situacion in slovenia, Slovenian political situation, slovenia - political situation and more...
load menu