Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Politička situacija u Srbiji

> Serbia > Events > Politička situacija u Srbiji
Politička situacija u Srbiji is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Позитиван
 
Негативан
photo Полит. ситуација у Србији - задовољан

Полит. ситуација у Србији - задовољан

Кликните на дугме, ако сте задовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are satisfied with the political situation in Serbia. Say why!
Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Кликните на дугме, ако сте незадовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are dissatisfied with the political situation in Serbia. Say why!

Online election results for "Полит. ситуација у Србији - задовољан" in graph.

graph
Graph online : Politička situacija u Srbiji
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Politička situacija u Srbiji >

News

CIK proglasio zvanične rezultate izbora na Kosovu
Centralna izborna komisija Kosova (CIK) saopštila je da je danas proglasila zvaničnim rezultate vanrednih parlamentarnih izbora, održanih 8. juna.
Danica Drašković u Odboru direktora NIS
Vaseljenska TV: Beograd – Posle pauze od godinu dana, supruga lidera SPO Danica Drašković ponovo se vratila u Naftnu industriju Srbije (NIS), i to kao član Odbora direktora. Draškovićeva je ponovo u NIS-u na predlog države Srbija, što je bio slučaj i 2009. godine. Inače, prošle godine se spekulisalo da je Draškovićeva izbačena iz Upravnog odbora NIS, što je kasnije obrazloženo time da joj je istekao mandat. Danica Drašković nije juče odgovarala na pozive „Blica“ da komentariše svoje najnovije postavljenje. Osim Draškovićeve, u NIS-u će se naći i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, koji je izabran je za predsednika Skupštine akcionara, kome inače ovo mesto sleduje po ministarskoj funkciji. Član Odbora...
Papa u Beogradu?
Večernje novosti: NEŠTO krupno događa se na liniji Beograd - Vatikan. Tajna diplomatija zategnuta je kao najtanja žica na tamburi i sve se poslednjih meseci ubrzava. Ministar inostranih dela države Srbije, Ivica Dačić, primio je prošle nedelje u Beogradu sekretara Svete stolice za odnose s državama, nadbiskupa Dominika Mambertija, i nakon sastanka izjavio da je papin dolazak u Srbiju državni interes ove zemlje. Predsednik Nikolić, na iznenađenje mnogih, takođe se sastao s Mambertijem i nakon toga otišao korak dalje od Dačića; kazao je da će mu biti drago da kao predsednik Srbije poželi dobrodošlicu papi. Znači, gotova stvar: eto pape među Srbima! Ne. Da bi došao u Srbiju, papa prethodno mora da dobije blagoslov Srpske pravoslavne crkve,...
Nemački poslanici iz CDU 10. jula u Beogradu
Poslanici nemačkog Bundestaga Andreas Šokenhof, Hans Joakim Falenski i Johan Vadephul iz redova vladajuće Hrišćansko-demokratske unije (CDU) dolaze 10. jula u dvodnevnu posetu Beogradu, piše "Danas", a viši saradnik Saveta za politiku demokratizacije iz Berlina Bodo Veber kaže da će oni insistirati da dijalog sa Prištinom dobije novu dinamiku. 
serbia political situation, ситуація у and more...
load menu