Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Politička situacija u Srbiji

> Serbia > Events > Politička situacija u Srbiji
Politička situacija u Srbiji is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Позитиван
 
Негативан
photo Полит. ситуација у Србији - задовољан

Полит. ситуација у Србији - задовољан

Кликните на дугме, ако сте задовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are satisfied with the political situation in Serbia. Say why!
Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Кликните на дугме, ако сте незадовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are dissatisfied with the political situation in Serbia. Say why!

Online election results for "Полит. ситуација у Србији - задовољан" in graph.

graph
Graph online : Politička situacija u Srbiji
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Politička situacija u Srbiji >

News

KO je Nikola Sandulović?
NaDlanu.com: Nakon što se pojavio na Vučićevom predavanju u Londonu i javno ga optužio za pretnje smrću, svi žele da znaju ko je zapravo ovaj čovek!Ovaj kontroverzni biznismen je do razlaza sa Đinđićem bio jedan od njegovih najpoverljivijih ljudi i čovek zadužen za kontakte sa inostranstvom i ljudima iz unutrašnje politike.Tačan razlog njihovog razlaza niko ne zna, ali Sandulović i Đinđić razišli su se maja 2002, kada su se poslednji put videli u njegovom kabinetu, ali su ostali u kontaktu."Čuli smo se sve do 9. marta 2003, kada je objavljen intervju sa mnom, odnosno tri dana pre njegovog ubistva." tvrdi Sandulović.Nikola...
Stefanović: Okupljanje opozicije od ogromnog značaja
Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da je od ogromnog značaja okupljanje opozicije na programskim osnovama i uz kredibilne ljude koji će birače izvesti na izbore radi promene aktuelne vlasti.
Stefanović: Okupljanje opozicije od ogromnog značaja
Radio Televizija Vojvodine: Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da je od ogromnog značaja okupljanje opozicije na programskim osnovama i uz kredibilne ljude koji će birače izvesti na izbore radi promene aktuelne vlasti.Stefanović je za agenciju Beta rekao da je siguran da će se do sledećih izbora okupiti stranke koje su suštinska opozicija i koje se programski, vrednosno i opoziciono spajaju već sada."Vreme koje je ispred nas najbolje će pokazati sve subjekte i njihove mogućnosti. Od primera Vojvodine, gde će se u postavljanju prema pokrajinskoj vlasti videti prava snaga i ko je suštinska opozicija u Srbiji, pa do primera Kragujevca, gde je došlo do brutalne kupovine odbornika i prekrajanja...
Pavićević: Premijer namigne, poslanici aplaudiraju
Građani su izgubili poverenje u politiku, vlast samo obećava, dok vladajuća većina u Skupštini aplaudira na svaki mig premijera, izjavio je za B92 poslanik i zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević. 
ситуація у, serbia political situation and more...
load menu