Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Politička situacija u Srbiji

> Serbia > Events > Politička situacija u Srbiji
Politička situacija u Srbiji is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Позитиван
 
Негативан
photo Полит. ситуација у Србији - задовољан

Полит. ситуација у Србији - задовољан

Кликните на дугме, ако сте задовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are satisfied with the political situation in Serbia. Say why!
Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Кликните на дугме, ако сте незадовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are dissatisfied with the political situation in Serbia. Say why!

Online election results for "Полит. ситуација у Србији - задовољан" in graph.

graph
Graph online : Politička situacija u Srbiji
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Politička situacija u Srbiji >

News

Stefanović: Okupljanje opozicije od ogromnog značaja
Radio Televizija Vojvodine: Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović izjavio je danas da je od ogromnog značaja okupljanje opozicije na programskim osnovama i uz kredibilne ljude koji će birače izvesti na izbore radi promene aktuelne vlasti.Stefanović je za agenciju Beta rekao da je siguran da će se do sledećih izbora okupiti stranke koje su suštinska opozicija i koje se programski, vrednosno i opoziciono spajaju već sada."Vreme koje je ispred nas najbolje će pokazati sve subjekte i njihove mogućnosti. Od primera Vojvodine, gde će se u postavljanju prema pokrajinskoj vlasti videti prava snaga i ko je suštinska opozicija u Srbiji, pa do primera Kragujevca, gde je došlo do brutalne kupovine odbornika i prekrajanja...
Vasin: Poslanik napustio DS zbog obećanja da će biti notar
Blic: Predsednik vojvođanskog odbora Demokratske stranke (DS) Miroslav Vasin izjavio je danas da će ta stranka uskoro obavestiti javnost o načinu na koji je jedan njen poslanik u parlamentu Vojvodine prešao u Pokret socijalista.Na pitanje novinara u Skupštini Vojvodine da li su tačne medijske spekulacije da je poslaniku Zoranu Tankosiću, koji je iz DS-a prešao u Pokret socijalista, ponudjeno da to učini u zamenu da postane notar u opštini Plandište, Vasin je rekao da će DS o tome uskoro obavestiti javnost.- Ali, svi već sada mogu da pretpostave da li je to tačno - kazao je Vasin.On je optužio Srpsku naprednu stranku da joj je plan da u Skupštinu Vojvodine uvede one stranke za koje gradjani...
ДСС: Више незапослених него 2012. године
Демократска странка Србије тврди да Влада Србије обмањује грађане о наводном смањењу броја незапослених, док је истина потпуно другачија.
Popović: Sandulović nikada nije bio savetnik Đinđića
Dugogodišnji saradnik bivšeg premijera Zorana Đinđića Vladimir Popović Beba izjavio je danas da Nikola Sandulović nikada nije bio savetnik Zorana Đinđića. 
ситуація у, serbia political situation and more...
load menu