Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Politička situacija u Srbiji

> Serbia > Events > Politička situacija u Srbiji
Politička situacija u Srbiji is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Позитиван
 
Негативан
photo Полит. ситуација у Србији - задовољан

Полит. ситуација у Србији - задовољан

Кликните на дугме, ако сте задовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are satisfied with the political situation in Serbia. Say why!
Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Кликните на дугме, ако сте незадовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are dissatisfied with the political situation in Serbia. Say why!

Online election results for "Полит. ситуација у Србији - задовољан" in graph.

graph
Graph online : Politička situacija u Srbiji
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Politička situacija u Srbiji >

News

Vučić: Kandidati za gradonačelnika Mali ili Mihajlović
BKTV News: Prvi potpredsednik Vlade i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste koju predvodi SNS biti ili Siniša Mali ili Zorana Mihajlović. Vučić je u intervjuu za “Politiku”, na konstataciju da je dobar deo Srbije već na dan raspisivanja izbora pomislio da zna ko će biti predsednik sledeće vlade, odgovorio da se uopšte ne zna ko će formirati vladu, a pogotovo ko će biti premijer. Na primedbu beogradskog dnevnika da po svim dosadašnjim istraživanjima javnog mnjenja, opozicione stranke nemaju nikakve šanse za ujedinjavanje protiv naprednjaka, lider SNS odgovara da je to “pokušaj mnogih da ostave kod kuće ljude koji bi svoje...
Tadić: Prioritet ekonomija, obrazovanje i zdravstvo
Predsednik Nove demokratske stranke (NDS) Boris Tadić izjavio je da bi za njegovu partiju na izborima 16. marta dobar rezultat bio onaj koji bi omogućio toj stranci da utiče na promenu ustavnog poretka, nove investicije i radna mesta.
Antić: Najbolji rezultat od 2000.
NaDlanu.com: Kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić izjavio je da će koalicija okupljena oko te stranke na izborima ostvariti najbolji rezultat od 2000.Foto: Beta / MUP Srbije"Ne obaziremo se mnogo na šanse konkurenata jer imamo sasvim dovoljno samopouzdanja i vere u uspeh", rekao je Antić za današnji "Blic".Na pitanje da li se SPS plaši da bi mogao da završi u opoziciji posle izbora, Antić je odgovorio da su u toj stranci "ozbiljni ljudi koji ne smatraju da bavljenje politikom znači jedino biti na vlasti".Na pitanje beogradskog dnevnika šta će biti prvo što će uraditi ako postane gradonačelnik Beograda, Antić je rekao da će okupiti saradnike kojima će u centru pažnje biti ljudi."Dakle razvoj Beograda u svakom...
Српски одговор на тужбу Хрватске
Српски правни тим оценио да у излагању Хрватске и испитивању сведока није било јаких доказа да је Србија одговорна за геноцид и није се чуло ништа ново. Од понедељка Србија почиње своје изјашњавање - прво о тужби Хрватске, а потом и о контратужби. 
serbia political situation, ситуація у and more...
load menu