Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Politička situacija u Srbiji

> Serbia > Events > Politička situacija u Srbiji
Politička situacija u Srbiji is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Позитиван
 
Негативан
photo Полит. ситуација у Србији - задовољан

Полит. ситуација у Србији - задовољан

Кликните на дугме, ако сте задовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are satisfied with the political situation in Serbia. Say why!
Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Полит. ситуација у Србији - незадовољан

Кликните на дугме, ако сте незадовољни са политичком ситуацијом у Србији. Рећи зашто! / Click, if you are dissatisfied with the political situation in Serbia. Say why!

Online election results for "Полит. ситуација у Србији - задовољан" in graph.

graph
Graph online : Politička situacija u Srbiji
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Politička situacija u Srbiji >

News

Патриот Матоши, Албанац који је погинуо за "калифат"
Још један Албанац са Косова погинуо борећи се у редовима радикалних исламиста у Сирији. Патриот Матоши био је ученик гњиланске медресе и миљеник локалног имама Зекрије Ћазимија. Смена на челу албанских добровољаца у ИСИЛ-у.
Dodik: Izetbegovićev poltronski odnos prema Erdoganu
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da pružanje podrške predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića Redžepu Tajipu Erdoganu na predsedničkim izborima u Turskoj predstavlja još jednu potvrdu aspiracija koje idu za tim da se ponovo prizovu tursko uplitanje i vladanje, što je neprihvatljivo.
Ružić: Dačić će biti predsednik
Premijer Aleksandar Vučić je za dve godine uspeo da promeni svest kod građana Srbije, lider SPS Ivica Dačić će jednog dana biti predsednik republike, a ja više neću biti u upravi Partizana.
Nastavak Erdoganove ere u Turskoj
Akter: Redžep Tajip Erdogan danas je izabran za predsednika Turske na prvim neposrednim izborima, a na položaju premijera nalazio se duže od decenijeErdogan je rođen februara 1954. u Istanbulu, dok je njegova porodica živela u oblasti Rize, na maloazijskoj obali Crnog mora, nedaleko od granice s Gruzijom.Erdogan je tamo proveo rano detinjstvo, a porodica se vratila u Istanbul kada je imao 13 godina.Odrastao je u sredini koja je držala do islamskog verskog identiteta, što je bilo neuobičajno za društvenu klimu kemalističke Turske, posebno za njenu elitu.Završio je školu "Imam Hatip", što znači da se pripremao da postane imam, ali je docnije studirao poslovnu administraciju na Marmara... 
serbia political situation, ситуація у and more...
load menu