Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Pekka Haavisto

> Finland > Politicians > Vihreät De Gröna > Pekka Haavisto
Pekka Haavisto is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Vihreät
 
photo Pekka Haavisto

Pekka Haavisto - for

Suomalainen poliitikko ja kansanedustaja. | A Finnish politician representing the Green League.
 NO! Pekka Haavisto

Pekka Haavisto - against

Napsauta, jos et tue Pekka Haavisto. Sano miksi. | Click, if you do not support Pekka Haavisto. Say why.

Online election results for "Pekka Haavisto" in graph.

graph
Graph online : Pekka Haavisto
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Pekka Haavisto >

News

Yle: Pekka Haavisto tuomitsi Finnairin Kiina-sopimuksen - Talouselämä
TalouselämäYle: Pekka Haavisto tuomitsi Finnairin Kiina-sopimuksenTalouselämäOmistajaohjauksesta vastaava ministeri Pekka Haavisto (vihr) tuomitsi lentoyhtiö Finnairin ja kiinalaisia työntekijöitä välittävän yrityksen välisen sopimuksen torstaina, kertoo Yle. Vuoden 2002 sopimus kielsi työntekijöiltä muun muassa raskauden ja ...Omistajaohjausministeri Haavisto: Finnairin sopimukset ...YLEHaavisto tuomitsee Finnairin kohtuuttomat työehdotSalon Seudun Sanomatvšech 10 zpravodajských článků »
Vihreät jätti eroanomuksensa – Niinistö ja Haavisto perjantaihin asti ... - YLE
YLEVihreät jätti eroanomuksensa – Niinistö ja Haavisto perjantaihin asti ...YLEPyynnön olivat allekirjoittaneet vihreiden puheenjohtaja, ympäristöministeri Ville Niinistö ja kehitysyhteistyöministeri Pekka Haavisto. Vihreiden puoluevaltuuskunta ja eduskuntaryhmä päättivät lauantaina yksimielisesti jättää hallituksen. Lähdön ...Niinistö ja Haavisto jättivät eronpyyntönsäHelsingin Sanomatvšech 6 zpravodajských článků »
Pekka Haavisto: "Emme ole heikko lenkki EU:ssa" - YLE
YLEPekka Haavisto: "Emme ole heikko lenkki EU:ssa"YLEKehitys- ja omistajaohjausministeri Pekka Haavisto (vihr.) arvioi, että Suomi ei ole kuulunut EU:n haukkoihin Venäjän vastaisten pakotteiden päätöksenteossa. Suomella on erityisosaamista Venäjän kanssa, ja Venäjän merkitys Suomelle on suuri, Haavisto ...Pekka Haavisto: Nyt pitää palkata koneisiin suomalaisiaKeski-UusimaaHaavisto Ylelle: Finnairin palkattava suomalaisiaHelsingin SanomatHaavisto toivoo Finnairille sopimustaUutispäivä DemariKP24 -Verkkouutisetvšech 20 zpravodajských článků »
Pekka Haavisto yllättyi Pekka Saurin romaanista: Tunnistin itseni - Helsingin Sanomat
Pekka Haavisto yllättyi Pekka Saurin romaanista: Tunnistin itseniHelsingin SanomatTulevia tutkijoita Haavisto varoittaa. Parempaa kuin seksi sisältää pitäviä dokumentteja, mutta on silti kuvitelma. ”Pekan kirja lähtee liikkeelle realistisesti, ihan tunnistettavista ihmisistä. Mutta laukkaan ja lentoon päästyään sen fiktiivisyyden ...a další » 
elämäkerta pekka haavisto, finnish presidential election haavisto, pekka haavisto elämäkerta, pekka haavisto puoliso, pekka olavi haavisto sudan 2006, google elections haavisto, pekka haavisto ja antonio flores, pekka haaviston poliittinen ura, pekka haavisto valtiotieteellinen, pekka haaviston elämänkerta, na kosovu pekka haavisto, haavisto election finland site:.com, pekka haavisto antonio, haavisto election, Pekka Haaviston elämänkerta, pekka haavisto tippui eduskunnasta ääntä and more...
load menu