Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Partij voor de Vrijheid

> Netherlands > Parties > Partij voor de Vrijheid
Partij voor de Vrijheid is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  PVV

PVV - for

De Partij voor de Vrijheid (PVV) is een Nederlandse politieke partij. | The Party for Freedom is a right-wing political party in the Netherlands.
 NO! PVV

PVV - against

Klik, als u niet ondersteunen de Partij voor de Vrijheid (PVV). Zeg waarom. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "PVV" in graph.

graph
Graph online : Partij voor de Vrijheid
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Partij voor de Vrijheid >

News

De moeilijke keuzes van fatsoenlijk, intelligent rechts - Elsevier
ElsevierDe moeilijke keuzes van fatsoenlijk, intelligent rechtsElsevierVoor buitenstaanders is het slechts speculeren over de vraag met wie Joram van Klaveren nu in gesprek is. Het bij de PVV weggelopen lid van de Tweede Kamer achtte zichzelf niet het meest aansprekende boegbeeld voor zijn nieuwe partij, VoorNederland ...and more »
Wilders winnaar na Keulen - Telegraaf.nl
Financieele Dagblad (Registratie)Wilders winnaar na KeulenTelegraaf.nlDe massale aanrandingen tijdens oudejaarsnacht in Keulen lijken de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders geen windeieren te hebben gelegd. De partij zou, als er nu verkiezingen zouden zijn, kunnen rekenen op twee extra zetels. De PVV komt daarmee ...PVV naar 41 zetelsFinancieele Dagblad (Registratie)Wilders sluit Rutte uit als regeringspartnerPowNedall 45 news articles »
'Mijn partij is rechtser dan de VVD en netter dan de PVV' - Elsevier
Elsevier'Mijn partij is rechtser dan de VVD en netter dan de PVV'ElsevierToen wist ik dat het niet mijn partij was. De theorie botst met de praktijk. Geert Wilders was inmiddels met zijn Partij voor de Vrijheid het rechtse broertje van de VVD. Na drieënhalf jaar ben ik uit de raad van Almere gestapt en beleidsmedewerker ...Wil Moszkowicz een politieke partij vormen met ex-PVV'ers?Parool.nlall 9 news articles »
PVV wil dat provincie drugssmokkel aanpakt - PZC
PZCPVV wil dat provincie drugssmokkel aanpaktPZCAanleiding voor de schriftelijke vragen van de PVV is de ontdekking, afgelopen vrijdag, van een sportboot met honderden kilo's drugs aan boord. De bemanning was door een reddingsboot uit Breskens opgepikt. Toen was nog het idee dat het ging om ...and more » 
conservatief liberalisme, pvv nederland, pvv argument and more...
load menu