Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Partia Republikane e Shqipërisë

> Albania > parti politike > Partia Republikane e Shqipërisë
Partia Republikane e Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
 
photo  PR

PR - votojnë për

Partia Republikane e Shqipërisë është partia politike në Shqipëri. | The Republican Party of Albania (PR) is a national conservative political party in Albania.
 NO! PR

PR - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Partia Republikane e Shqipërisë. Thuaj pse. | Click, if you do not support the PR. Say why.

Online election results for "PR" in graph.

graph
SQI: Partia Republikanee Shqipërisë është partia politike në Shqipëri që u krijua në vitin 1991 dhe i përket spektrit të djathtë politik. Kryetar i saj është Fatmir Mediu. Kryetar: Fatmir Mediu Viti i krijimit: 1991 Spektri politik: konservatorizmi kombëtare, pro-europianizimi burimi ENG: The Republican Party of Albania (Albanian: Partia Republikane e Shqipërisë) is a national conservative political party in Albania. It currently holds a single seat in the Parliament of Albania. Leader: Fatmir Mediu Founded: 1991 Ideology: National conservatism,Pro-Europeanism source January 30, 2013 updated: 2013-11-15
votojnë për33votojnë kundër   I qartë e mbështesin atë. Partia Republikane e Shqipërisë është mjaft i mirë parti politike. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e mirë, kam shkruar këtu), positive
votojnë për34votojnë kundër   Unë jam kundërvënë me forcë. Zgjedhje Partia Republikane e Shqipërisë është mjaft e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e keqe, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
votojnë për PR

Mediu: Vota për PR-në më 23 qershor është votë për PD Bur


Partia Republikane do të jetë pjesë e koalicionit të djathtë në zgjedhjet e 23 qershorit. Kryetari i PR-së, Fatmir Mediu, tha gjatë një takimi me strukturat në qytetin e Kamzës se koalicioni i djathtë garanton rrugën europiane për të gjithë qytetarët shqiptarë. “Kam bindjen se do t’u jepet një shans qytetarëve të Kamzës dhe mbarë Shqipërisë për të gëzuar një status tjetër, një marrëdhënie tjetër me Bashkimin ...


“Gërdeci”, një fëmijë çon ne gjyq ministrin Mediu (PR)


TIRANE - Gjykata e Lartë nisi sot shqyrtimin e padisë që i mitur nga Gërdeci ka depozituar ndaj Ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu. Por, pak pas nisjes së gjyqit, seanca gjyqësore në ngarkim të Mediut u vendos të shtyhet për më 25 janar. Cëshja “Mediu” u rithye dhe njëherë në vemendje pas pushimit që iu bë muaj më parë pasi ish-Ministri i Mbrojtes, sot Ministër i Mjedisit u zgjodh deputet. Gjykata e Lartë nisi sot shqyrtimin e padisë bërë nga ...


PR pergatitet per zgjedhje


Kryetaret e asambleve rajonale dhe kryetaret e degeve te Partise Republikane u takuan me anetare te kryesise se partise per te diskutuar kandidaturat per deputete. Emrat do te vazhdojne te diskutohen ne ditet ne vijim nga kryesia. Por listat perfundimtare do te fiksohen nga asambleja kombetare e republikaneve. Per Fatmir Mediun, Partia Republikane eshte realisht forca e dyte politike pas Partise Demokratike dhe ne kete prizem duhet pare edhe angazhimi per zgjedhjet e ardhshme. “Eshte shume e rendesishme qe te shohim angazhimin tone si force politike dhe brenda se djathtes, per ...


[TOP 4]

> Partia Republikane e Shqipërisë > News
 
www.partia repuplikane.com, Voto partia Republikane, voto partia republikane, partia republikane e shqiperise, PARTIA REPUBLIKANE E SHQIPERISe, partia repuplikane and more...
load menu