Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet

> Albania > parti politike > Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
 
photo  PDIU

PDIU - votojnë për

Partia per Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) | The Party for Justice, Integration and Unity is a nationalist political party in Albania.
 NO! PDIU

PDIU - votojnë kundër

Kliko, në qoftë se ju nuk e mbështesin Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet. Thuaj pse. | Click, if you do not support the PDIU. Say why.

Online election results for "PDIU" in graph.

graph
SQI: Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ose shkurt PDIU është një parti politike në Shqiperi të cilit është qëllim primar promovimin e çështjeve kombëtare të shqiptarëve, duke përfshirë edhe Kosovë, Shqiptarët në Republikën e Maqedonisë, Mali i Zi, Preshevës dhe sidomos çame. Fillimisht u themelua Partia Drejësi dhe Integrim e drejtuar nga Shpëtim Idrizi. Më pas në 17 shkurt 2011 Partia Drejtësi dhe Integrim edhe Partia Drejtësi e Unitetit u shkrinë së bashku dhe themeluan Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet. Kryetar i saj është Shpëtim Idrizi ndërsa Tahir Muhedini ish-kryetari i ...
votojnë për33votojnë kundër   Unë e mbështes Partinë për Drejtësi, Integrim dhe unitet (PDIU)! Nga këndvështrimi im është një parti e mirë dhe të besueshëm., positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë jam kundërvënë me forcë. Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet (PDIU) është një zgjedhje e keqe. Kjo parti thjesht nuk mund t'i besohet!, negative
Current preference ratio
votojnë për PDIU

PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës,..


PDIU prezanton kandidatin për deputet në qarkun e Korçës, Idrizi: Të sigurt për fitore Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet, zhvilloi Konferencën e Rrethit Devoll, në të cilën u prezantua edhe kandidati për deputet në Qarkun e Korçës, z. Spartak Meraku. Konferenca u zhvillua në qytetin e Bilishtit me pjesëmarrjen e më shumë se 300 delegatëve dhe u përshëndet nga kryetari i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, z. Shpëtim Idrizi. Takimi u çel nga kryetari i ...


PDIU kërkesë Berishës dhe Bashës: Përshpejtoni lejen për ...


... ndërtimin e xhamisë së Tiranës PDIU i bën thirrje Qeverisë dhe Bashkisë së Tiranës që të përshpejtojnë procedurat për dhënien e lejes për ndërtimin e xhamisë së madhe të Tiranës. Përmes një deklarate për mediet, PDIU thekson se “Kryeministri dhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës kanë bërë disa herë prononcime publike për dhënien e lejes për këtë xhami, një e drejtë legjitime kjo që i ...


PDIU: Greqia të dialogojë për çështjen çame dhe për ...


... kufijtë detarë Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka dalë sot në një deklaratë për shtyp lidhur më çështjen çame dhe kufijtë detarë të Shqipërisë. “Çështja e kufijve detarë mes Shqipërisë dhe Greqisë nuk zgjidhet nëpërmjet deklaratës së njëanshme të palës greke në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Krejt e kundërta, Greqia agravon situatën me të gjitha vendet e saj fqinje me një ...


[TOP 4]

> Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet > News
 
load menu