Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Partia për Drejtësi dhe Integrim

> Albania > parti politike > Partia për Drejtësi dhe Integrim
Partia për Drejtësi dhe Integrim është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
 
photo  PDI

PDI - votojnë për

Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI) | The Party for Justice and Integration was an Albanian political party. Dissolved in 2010.
 NO! PDI

PDI - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Partia për Drejtësi dhe Integrim. Thuaj pse. | Click, if you do not support the PDI. Say why.

Online election results for "PDI" in graph.

graph
SQI: Partia për Drejtësi dhe Integrim është një Parti klasike që respekton plotësisht ligjin relativ për organizimin e Partive Politike në Shqipëri dhe që angazhohet në të gjitha aspektet e politikës së jashtme dhe tradicionale Shqiptare si dhe rajonale, por tani për tani ka patur dhe ka si betejë politike kryesore, respektimin e të drejtave themelore të njeriut për popullsinë Çame. burimi ENG: The Party for Justice and Integration (Albanian: Partia për Drejtësi dhe Integrim) was an Albanian political party that tends to represent the Cham Albanians in politics. On 17 February 2011 it is joined to Party for Justice, Integration and Unity. Leader: Tahir ...
votojnë për33votojnë kundër   I qartë e mbështesin atë. Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI) është mjaft i mirë parti politike. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e mirë, kam shkruar këtu), positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë jam kundërvënë me forcë. Zgjedhje Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI) është mjaft e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e keqe, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
votojnë për PDI

Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, ...


... Integrim dhe Unitet Bashkohen PDU dhe PDI, krijohet Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet -PDIU. Urime zotërinjve Idrizi, Muhedini dhe Tahiri, e përgëzojmë partinë e re, një fuqi të vetme për përfaqësimin e çamve, si dhe për bashkimin dhe ndërgjegjësimin e patriotëve të rinj shqiptarë për zgjidhjen e çështjes Çame. Urojmë që të bashkuar të rikthehemi në trojet tona stërgjyshore në këtë dekadë të re të Shekullit ...


PDI: Dule një racist i vonuar e një antiçam i tërbuar


TIRANE - Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI), Tahir Muhedini reagoi sot pas deklaratave te kreut të Partisë së Bashkimit për të Drejtat e Njeriut (PBDNJ) Vangjel Dule për cështjen Came. Kreu i PDI i cilësoi në një deklaratë për shtyp, pretendimet e Dules si të frymëzuara nga qarqe anti-shqiptare. “Komuniteti çam i organizuar në Partinë për Drejtësi dhe Integrim, por edhe i gjithë opinioni shqiptar ka ndjekur me indinjat prononcimet e Vangjel Dules, Kryetarit të PBDNJ ...


Idrizi thirrje Muhedinit: Bashkim për kauzën came (PDI)


DELVINË - Pasi ka vendosur të hyjë në parlament, kryetari i Partisë për Drejtësi dhe Uinitet, Shpëtim Idrizi ka nisur një tur takimesh në rrethe për sensibilizimin e cështejs came. Gjatë një takimi në Delvinë, Idrizi ka ftuar kryetarin e partisë tjetër, që mbron interesat e këtij komunitetin, Tahir Muhedinin për të qënë bashkë në kauzën came. “Gjej rastin që nga kjo tribunë ti bëj një thirrje publike Tahir Muhedinit që të ...


[TOP 4]

> Partia për Drejtësi dhe Integrim > News
 
partia per drejtesi integrim e unitet, partia ligne de drejtesi, partia pêr drejtesi dhe integrim, pdi shqiperi and more...
load menu