Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Partia për Drejtësi dhe Integrim

> Albania > Parties > Partia për Drejtësi dhe Integrim
Partia për Drejtësi dhe Integrim is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  PDI

PDI - for

Partia për Drejtësi dhe Integrim (PDI) | The Party for Justice and Integration was an Albanian political party. Dissolved in 2010.
 NO! PDI

PDI - against

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Partia për Drejtësi dhe Integrim. Thuaj pse. | Click, if you do not support the PDI. Say why.

Online election results for "PDI" in graph.

graph
> Partia për Drejtësi dhe Integrim >

Details

[+] ADD

SQI:

 

Partia për Drejtësi dhe Integrim është një Parti klasike që respekton plotësisht ligjin relativ për organizimin e Partive Politike në Shqipëri dhe që angazhohet në të gjitha aspektet e politikës së jashtme dhe tradicionale Shqiptare si dhe rajonale, por tani për tani ka patur dhe ka si betejë politike kryesore, respektimin e të drejtave themelore të njeriut për popullsinë Çame.

 

burimi

 

 

ENG:

 

The Party for Justice and Integration (Albanian: Partia për Drejtësi dhe Integrim) was an Albanian political party that tends to represent the Cham Albanians in politics. On 17 February 2011 it is joined to Party for Justice, Integration and Unity.

 

Leader: Tahir Muhedini

Founded: 2004

Dissolved: 2010

Merged into: Party for Justice, Integration and Unity (PDIU)

Ideology: Upholds and protects the rights of the Cham Albanians

 

source

January 29, 2013

updated: 2013-11-15

ElectionsMeter is not responsible for the content of the text. Please refer always to the author. Every text published on ElectionsMeter should include original name of the author and reference to the original source. Users are obliged to follow notice of copyright infringement. Please read carefully policy of the site.

If the text contains an error, incorrect information, you want to fix it, or even you would like to mange fully the content of the profile, please contact us. contact us..


 
partia per drejtesi integrim e unitet, partia ligne de drejtesi, partia pêr drejtesi dhe integrim, pdi shqiperi and more...
load menu