Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Partia Demokristiane e Shqipërisë

> Albania > parti politike > Partia Demokristiane e Shqipërisë
Partia Demokristiane e Shqipërisë është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
 
photo  PDK

PDK - votojnë për

Partia Demokristiane është parti politike në Shqipëri. | The Christian Democratic Party of Albania (PDK) is a small political party in Albania.
 NO! PDK

PDK - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Partia Demokristiane. Thuaj pse. | Click, if you do not support the PDK. Say why.

Online election results for "PDK" in graph.

graph
SQI: Partia Demokristiane është parti politike në Shqipëri që u krijua në vitin 1991 dhe i përket spektrit politik të qendrës së djathtë. Kryetar: Nard Ndoka Viti i krijimit: dhjetor 11, 1991 Spektri politik: demokracia kristiane burimi ENG: The Christian Democratic Party of Albania (Albanian: Partia Demokristiane e Shqipërisë or PDK) is a small Christian democratic political party in Albania. The PDK's first election was in 1996, where it won no seats in the 140 seat Assembly of Albania (Parliament) but took 1.3% of the popular vote. In the following year, 1997, it won a single Assembly seat while taking 1% of the vote. Four years later, in 2001, the PDK again took 1% of the vote but failed to win an ...
votojnë për32votojnë kundër   I qartë e mbështesin atë. Partia Demokristiane e Shqipërisë është mjaft i mirë parti politike. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e mirë, kam shkruar këtu), positive
votojnë për31votojnë kundër   Unë jam kundërvënë me forcë. Zgjedhje Partia Demokristiane (PDK) është mjaft e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e keqe, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
votojnë për PDK

Mendo pozitivisht!


Partia Demokristiane tashmë ka zgjedhur si slogan për fushatën e zgjedhjeve të 8 Majit: “Mendo pozitivisht”. E kemi menduar shumë, diskutuar po ashtu, madje duke e krahasuar me shumë slogane të partive demokristiane europiane, të përdoruara gjatë fushatave të tyre të fundit elektorale. Po të zgjedhësh gjuhën për të komunikuar me zemrën e drobitur të elektoratit shqiptar, nuk është e lehtë. Pas njëzet viteve tranzicion, ku shpresat elektorale janë ...


PDK në krah të socialistëve në protestën e 30 Prillit


TIRANE - Një tjetër aleat i është shtuar Partisë Socialiste vetëm dy ditë para protestës së madhe që do të mbahet në kryeqytet. Kreu i PDK-së Nard Ndoka dha mbështetjen e tij në mbledhjen e Këshillit Kombëtar duke u rreshtuar në krah të të majtëve për zbardhjen e të vërtetës së 28 qershorit. “Partia Demokristiane është sot në një dilemë edhe për partnerët e ardhshëm politikë. PDK është një parti ...


Vrasja e kreu i PDK-së Alex Keka


Atentat me eksploziv të telekomanduar në distancë kreut të PDK, Aleks Keka Dyshohet se eksplozivi është vendosur në makinë poshtë sediljes së shoferit Fushata zgjedhore është përgjakur sërish dje. Kësaj radhe ngjarja ka ndodhur në Malësinë e Madhe, ku kreu i Partisë Demokristiane, Aleks Keka, ka humbur jetën, kur makina me të cilën udhëtonte ka shpërthyer, pasi poshtë sedijes së shoferit ishte vënë eksploziv i cili është aktivizuar me ...


[TOP 4]

> Partia Demokristiane e Shqipërisë > News
 
si te mendoj pozitivisht, mentaliteti demokristian, pdk shqiperi, pdk shqiperise, pdk drejt qenders, lista partia demokristiane shqipri, partia demokristiane e shqiperise pdk, partija demokristiane shqiperise and more...
load menu