Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Partia Demokratike e Shqipërisë

> Albania > Parties > Partia Demokratike e Shqipërisë
Partia Demokratike e Shqipërisë is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Partia Demokratike

Partia Demokratike - for

Partia Demokratike është parti politike e qendrës së djathtë në Shqipëri. | The Democratic Party of Albania (PD) is a conservative political party in Albania.
 NO! PD

Partia Demokratike - against

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Partia Demokratike e Shqipërisë. Thuaj pse. | Click, if you do not support the PD. Say why.

Online election results for "Partia Demokratike" in graph.

graph
Graph online : Partia Demokratike e Shqipërisë
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Partia Demokratike e Shqipërisë >

News

Të mbarojmë punën
Të mbarojmë punën Po ua kërkoj votën...për të përfunduar ndërtimin e një Shqipërie Europian dhe të ecim përpara së bashku. From: pdfushata Views: 4725 26 ratings Time: 01:39 More in News & Politics
DUHET TE SHOHESH KETE
DUHET TE SHOHESH KETE Pyesni veten: A mund t'i besojme ketij njeriu e ardhmen e Shqipërisë? From: pdfushata Views: 12613 24 ratings Time: 00:59 More in News & Politics
Fsheh të vërtetën
Fsheh të vërtetën Edi Rama fsheh sërish të vërtetën. From: pdfushata Views: 1226 4 ratings Time: 00:33 More in News & Politics
Perpara
Perpara From: pdfushata Views: 1833 7 ratings Time: 04:40 More in News & Politics 
www partia socialiste org.politik.albania, partia demokratike ne shqiperi, partia a djatht ne shqiperi, prtia demokratike ne shaiperi, Partia Demokratike Shqiperi, partia demokratike, partia demokratike e shqiperis, partia demokristiane e shqiperise, e djathta ne shqiperi, foto e sali berishes and more...
load menu