Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Socialistische partij

> Belgium > Parties > Socialistische partij
Socialistische partij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  PS (België)

PS (België) - for

Parti Socialiste / Socialistische partij (PS) | Le Parti socialiste est un parti politique belge. | The Socialist Party is a Belgian political party.
 NO! PS (België)

PS (België) - against

Klik, als u geen ondersteuning PS. Zeg waarom. | Cliquez, si vous ne soutenez pas ce parti. Dire pourquoi. | Click, if you do not support this party. Say why.

Online election results for "PS (België)" in graph.

graph
Graph online : Socialistische partij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Socialistische partij >

News

Bashir: Behoud de nachttrein naar Kopenhagen, Praag en Warschau
SP-Kamerlid Farshad Bashir wil dat staatssecretaris Mansveld in overleg treedt met Deutsche Bahn en Danske Statsbaner om de nachttrein van Amsterdam naar Kopenhagen, Praag en Warschau te behouden.
SP: steun door boycot getroffen bedrijven
De SP steunt het werkgeverspleidooi voor steun aan door de Russische boycot getroffen bedrijven. Het wordt de hoogste tijd dat het kabinet in actie komt. De partij wil dat er geld beschikbaar komt vanuit de Europese Unie om getroffen boeren en tuinders tegemoet te komen voor de schade door de Russische boycot. ‘Dit kan je niet allemaal onder ondernemersrisico scharen,’ aldus fractievoorzitter Emile Roemer. Verder vindt de SP dat de mogelijkheden voor boeren en tuinders verruimd moeten worden om collectief te (onder-)handelen en prijs- en volume-afspraken te maken tegenover supermarkten en andere inkopers met een dominante marktpositie.
Karabulut: Wat heeft Schiphol te vrezen?
Op uitnodiging van de vakbond en aangesloten beveiligers heeft Sadet Karabulut donderdag een bezoek gebracht aan Schiphol. Karabulut: ‘We staan er misschien niet bij stil maar duizenden beveiligers zetten zich dag en nacht in om de veiligheid van passagiers en personeel te waarborgen. Interessant voor mij om de mannen en vrouwen achter de schermen te spreken.'
Het eigen risico vergroot de tweedeling in Nederland
"Ik kan het eigen risico niet betalen, dus mijden ik en mijn drie kinderen al jaren alle zorg en de tandarts. Dat hierdoor schade is ontstaan mag duidelijk zijn." Zomaar één van de duizenden reacties die de SP ontving op het Meldpunt Eigen Risico. 
parti socialiste belge, parti socialiste idéologie belge, belgique election communal, PARTI SOCIALISTE BELGE, ps socialistische, partie socialiste belge, belgique election .be and more...
load menu