Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Paavo Lipponen

> Finland > Politicians > Suomen Sosialidemokraattinen Puolue > Paavo Lipponen
Paavo Lipponen is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SDP
 
photo Paavo Lipponen

Paavo Lipponen - for

Suomalainen poliitikko ja energiateollisuuden konsultti. | A Finnish politician and former reporter.
 NO! Paavo Lipponen

Paavo Lipponen - against

Klikkaa, jos et tukea Paavo Lipponen. Sano miksi. | Click, if you do not support Paavo Lipponen. Say why.

Online election results for "Paavo Lipponen" in graph.

graph
Graph online : Paavo Lipponen
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Paavo Lipponen >

News

Paavo Lipponen älähti HS:lle: Olkaa huolehtimatta arvovallastani - Verkkouutiset
VerkkouutisetPaavo Lipponen älähti HS:lle: Olkaa huolehtimatta arvovallastaniVerkkouutisetEntinen pääministeri Paavo Lipponen (sd.) kummastelee tulkintoja, joiden mukaan hän olisi kieltäytynyt yhteiskuntasopimuksen selvitysmiehen roolista, koska olisi pelännyt arvovaltatappiota. Helsingin Sanomat totesi maanantaina pääkirjoituksessaan, että ...
Paavo Lipponen antoi sapiskaa KuPSille - Savon Sanomat
Paavo Lipponen antoi sapiskaa KuPSilleSavon SanomatEntinen raskaan sarjan poliitikko ja energiateollisuuden konsultti Paavo Lipponen ei pitänyt näkemästään, kun hän vieraili kauden ensimmäisen kerran Kuopion Palloseuran Veikkausliigan kamppailussa Savon Sanomat Areenalla. – Eipä näyttänyt hyvälle.
Funkis-fani Paavo Lipponen esittelee Kotkan kauneimmat talot - Helsingin Sanomat
Helsingin SanomatFunkis-fani Paavo Lipponen esittelee Kotkan kauneimmat talotHelsingin Sanomat"Olin lentää selälleni, kun tulin tänne ensimmäisen kerran", Paavo Lipponen sanoo astellessaan sisään entiseen pankkisaliin. Korkean ja kapean salin toinen seinä on maalattu vaaleansiniseksi. Vastapäinen ikkuna heijastuu seinästä kuin peilistä.Lipponen esittelee Kotkan kauneimpia rakennuksiaKymen Sanomatvšech 2 zpravodajských článků »
Päivi Lipponen laihtui reippaasti vain 2 kuukaudessa – ”Kohtasin ... - Ilta-Sanomat
Ilta-SanomatPäivi Lipponen laihtui reippaasti vain 2 kuukaudessa – ”Kohtasin ...Ilta-SanomatNuoret naiset ovat niin simpsakoita. Tuolloin kaikki niin helppoa. Kun tulee tähän ikään, tuntuu kuin paino karttuisi ruuantuoksustakin ja maan vetovoima on armoton. On muutettava elintapoja, nykyisin konsulttiyhtiön toimitusjohtajana työskentelevä ...Päivi Lipponen laihtui selvästi kahdessa kuukaudessa - näin hän ...Iltalehtivšech 2 zpravodajských článků » 
lipponen euroopan unionin elintarvikeviraston saamisesta suomeen., paavo lipposen ajokortti, lipponen elämänkerta, paavo lipponen turtola, "orvo lipponen", orvo lipponen, kansanvalta lipponen and more...
load menu