πολιτική και εκλογή, Ψηφοφορία στην Ελευθερία, Συμμετοχή σε δημοκρατία, Ψηφοφορία για την Αλλαγή, Online δημοψήφισμα
left right close

Nikolaos Michaloliakos

> Greece > πολιτικός > Golden Dawn > Nikolaos Michaloliakos
Nikolaos Michaloliakos αναμένουμε τη γνώμη σας, η υποστήριξη και η ψηφοφορία. Ψηφοφορία online!
XA
 
photo Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Νικόλαος Μιχαλολιάκος - ψηφίζω για

Γενικός Γραμματέας του κόμματος Χρυσή Αυγή. | The leader of Golden Dawn, a Greek right-wing extremist party since 1993.
 NO! Μιχαλολιάκος

Νικόλαος Μιχαλολιάκος - ψηφίζω εναντίον

Κάντε κλικ, αν δεν στηρίζουν Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Πείτε γιατί. / Click, if you do not support Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Say why.

Online election results for "Νικόλαος Μιχαλολιάκος" in graph.

graph
Graph online : Nikolaos Michaloliakos
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
EEL: Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου (γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1957), είναι ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Χρυσή Αυγή. Έχει εκλεγεί στο δημοτικό ...
ψηφίζω για33ψηφίζω εναντίον   Κατά τη γνώμη μου, Nikolaos Michaloliakos είναι αρκετά καλό και αξιόπιστο πολιτικό. Αυτός / αυτή έχει την υποστήριξή μου!, positive
ψηφίζω για33ψηφίζω εναντίον   Είμαι εναντίον! Nikolaos Michaloliakos είναι πολύ κακή επιλογή. Δεν συμφωνώ με τις πολιτικές του απόψεις., negative
Current preference ratio
ψηφίζω για Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας - ΒΙΝΤΕΟ


Ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για το πολυνομοσχέδιο του υπ&omi ...


[TOP 4]

> Nikolaos Michaloliakos > News

Δήλωση Βόμβα του Πλεύρη στην ΕφΣυν: Η CIA ελέγχει τις ακροδεξιές ... - AlfaVita (Σάτιρα) (Δελτίο Τύπου) (Ιστολόγιο)
AlfaVita (Σάτιρα) (Δελτίο Τύπου) (Ιστολόγιο)Δήλωση Βόμβα του Πλεύρη στην ΕφΣυν: Η CIA ελέγχει τις ακροδεξιές ...AlfaVita (Σάτιρα) (Δελτίο Τύπου) (Ιστολόγιο)Δεδομένου όμως ότι η μόνη αξιοπρόσεκτη παρόμοια οργάνωση είναι η Χρυσή Αυγή και ο μόνος αρχηγός που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ισόβιος αρχηγός της, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αναγκαστικά η σκέψη του αναγνώστη οδηγείται σ' αυτή την ...και ακόμα περισσότερα »
Ο Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Σχολιάζει την εκλογή Μητσοτάκη! - DiferNews
Ο Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel: Σχολιάζει την εκλογή Μητσοτάκη!DiferNewsO Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην ζήτημα της σύνθεσης του νέου ΕΣΡ, επισημαίνοντας ότι επιχειρείται η αντικατάσταση του παλαιού καθεστώτος των νταβατζήδων με νέους. Για την εκλογή Μητσοτάκη τόνισε ότι η διαπλοκή πανηγύρισε την εξέλιξη ...και ακόμα περισσότερα »
Νικόλαος Μιχαλολιάκος; Απών! - Η Εφημερίδα των Συντακτών
Η Εφημερίδα των ΣυντακτώνΝικόλαος Μιχαλολιάκος; Απών!Η Εφημερίδα των ΣυντακτώνΜε γλώσσα κεντρώου ευπατρίδη πολιτικού, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ξεκίνησε την αγόρευσή του με ένα πρωτοφανές φιλοκυβερνητικό άνοιγμα: «Είπε ο κ. Τσίπρας, ο κύριος πρωθυπουργός, ότι η χώρα σταματά να είναι μνημονιακή αποικία. Είθε. Αναμένομεν».Περίανδρος: «Αν ανοίξω το στόμα μου, τους στέλνω φυλακή» (vids)gazzetta.grΚαι τα 23 άρθρα ειδήσεων »
Μιχαλολιάκος: Εθνικά επιζήμιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Φύγετε για να σωθεί ... - Εξπρές
Μιχαλολιάκος: Εθνικά επιζήμιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Φύγετε για να σωθεί ...ΕξπρέςΔιάκριση σε βάρος του κόμματός του, κατήγγειλε ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος και υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή εξαιρέθηκε από την ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων ...και ακόμα περισσότερα » 
michaloliakos, μιχαλολιακος and more...
load menu