Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Nikola Gruevski

* Prime minister
> Macedonia > политичар > VMRO–DPMNE > Nikola Gruevski
Nikola Gruevski сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
ВМРО-ДПМНЕ
 
photo Никола Груевски

Никола Груевски - гласаат за

Претседател на владата на Република Македонија од 2006. | A Macedonian politician. The current Prime Minister of the Republic of Macedonia.
 NO! Никола Груевски

Никола Груевски - гласаат против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Nikola Gruevski. Say why.

Online election results for "Никола Груевски" in graph.

graph
> Nikola Gruevski >

Pictures

[+] ADD


 
груевски, никола груевски е-маил, кога е роден никола груевски, "nikola gruevski", никола груевски mail, Никола Груевски маил, никола груевски e-mail, никола груевски и георгиевски, биографија за никола груевски and more...
load menu