Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Mirushe Hoxha

> Macedonia > политичар > Partia Demokratike Shqiptare > Mirushe Hoxha
Mirushe Hoxha сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
PDSH
 
photo Мируше Хоџа

Мируше Хоџа - гласаат за

Първата жена да се кандидатира за председателство на Македония. | The first woman to run for Macedonia’s presidency.
 NO! Мируше Хоџа

Мируше Хоџа - гласаат против

Нажмите, если Вы эту политичку не поддерживаете. Скажите почему. / Click, if you do not support Mirushe Hoxha. Say why.

Online election results for "Мируше Хоџа" in graph.

graph
MAC: Симбол на тенденциите за модернизација на албанската жена. Одлуката на ДПА нивниот кандидат Мируше Хоџа да биде кандидат за претседател изненади многумина. Таа освен што е единствената жена меѓу седумте претенденти за највисоката државна функција, таа е и најмлада. Условот од 40 години го исполни само пред неколку месеци. На поканата да биде кандидат, што дошла директно од почесниот претседател на ДПА Џафери била изненадена дури ...
гласаат за33гласаат против   Во моето мислење Мируше Хоџа (Mirushe Hoxha) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
гласаат за33гласаат против   Јас не се согласувам. Мируше Хоџа (Mirushe Hoxha) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Current preference ratio
гласаат за Мируше Хоџа

Mirushe Hoxha, ADP’s candidate for President of Macedonia


Candidature of Mirushe Hoxha for President of Macedonia. Hoxha said she has gathered the sufficient number of signatures to take part in the election. “I thank all you Albanian citizens and all other who gave their signatures to my candidature. I ensure you won’t be disappointed of voting me,” Hoxha said. Leader of ADP Menduh Thaci said the propaganda will be concentrated at the local and central staffs and nowhere else. ... Shkëlzen Aqifi 02 February 2009 Lexo më shumë:www.alsat.tv 2011-07-01


Мируше Хоџа не забележала нерегуларности


Мируше Хоџа, единствената жена-кандидат за претседател на Македонија, предложена од ДПА, изјави дека се надева изборите да поминат во фер и демократска атмосфера. „Да се потрудиме сите избори да поминат во фер и демократска атмосфера“, рече Мируше Хоџа, откако го оствари своето право на глас на денешните претседателски ...


Мируше Хоџа: Идниот претседател мора да направи многу


Институцијата претседател мора да ја почитува мултиетничноста на државата, рече на вечерашната средба со граѓани на тетовската населба Тетекс кандидатка на ДПА за председател на Македонија, Мируше Хоџа. Идниот претседател мора да направи многу на планот на евроинтеграциите кои треба да течат во две фази, првата е влез на ...


[TOP 4]

> Mirushe Hoxha > News
 
мируше хоџа, miruse hodga, mirushe, mirushehoxha, mirushe hoxha mk, мируше хоџа, МИРУШЕ ХОЏА, mirushe hogja, biografija e mirushe hoxhes and more...
load menu