Политичарите и избори, Гласај во слобода, Активно да учествуваат во демократија, Гласајте за промени, Онлајн референдум
left right close

Ljube Boškoski

> Macedonia > политичар > Ljube Boškoski
Ljube Boškoski сака да знае твоето мислење. Сака вашата поддршка и гласање. Гласајте сега!
Непартиски
 
photo Љубе Бошкоски

Љубе Бошкоски - гласаат за

Mакедонски политичар. | A Macedonian politician, known as "Brother Ljube" (Брат Љубе, Brat Ljube).
 NO! Љубе Бошкоски

Љубе Бошкоски - гласаат против

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему./ Click, if you do not support Ljube Boškoski. Say why.

Online election results for "Љубе Бошкоски" in graph.

graph
MAC: Љубе Бошкоски, познат и како „Брат Љубе“ (роден на 24 октомври 1960 во с. Челопек, Тетовско) е македонски политичар и поранешен министер за внатрешни работи. Политичка кариера По парламентарните избори во 1998 година и победата на ВМРО-ДПМНЕ, бил именуван за заменик на Директорот на Дирекцијата за безбедност и контраразузнавање (ДБК) во Министерството за внатрешни работи на Република Македонија. На 31 јануари 2001 година, бил ...
гласаат за33гласаат против   Во моето мислење Љубе Бошкоски (Ljube Boškoski) е сосема добар политичар. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), positive
гласаат за33гласаат против   Јас не се согласувам. Љубе Бошкоски (Ljube Boškoski) е лош избор. На пример, затоа што ... (Ако сакам да пишувам зошто, го напишав тука), negative
Current preference ratio
гласаат за Љубе Бошкоски

Партијата на Љубе Бошкоски со промоција во Охрид


Партија Обединети за Македонија ќе има своја промоција на програмската платформа и во Охрид. Промоцијата е закажана за недела, 28 март , со почеток во 18 часот, а ќе се одржи во просториите на Центарот за култура "Глигор Прличев". Според најавите, на промоцијата ќе говори лидерот на партијата Љубе Бошкоски. Партијата ...


Љубе Бошкоски реизбран за претседател на Обединети за Макед.


Не сме никаква трета, туку единствената опција за Република Македонија. Ова е пораката која денеска беше испратена од првиот конгрес на Обединети за Македонија, што се одржа во Струмица. Петстотини и педесет делегати со акламација за претседател на партијата, го избраа Љубе Бошковски. Тој е загрижен на несериозниот однос на ...


Љубе Бошкоски бара предвремени избори


Лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски, вчера побара распишување на предвремени парламентарни избори, бидејќи сегашната власт води погрешна политика. „Од она што ние го увидовме презентирајќи ја нашата политичка платформа меѓу граѓаните, е дека ваквата состојба не треба да продолжи. Нешто треба да се менува, ...


[TOP 4]

> Ljube Boškoski > News
 
ИЗБОРИ 15 септември македонија, љубе бошкоски, љубе бошкоски 2001, љубе бошкоски, љубе бошкоски хаг, хашки трибунал љубомир бошкоски, љубе бошкоски кариера and more...
load menu