Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Ljube Boškoski

> Macedonia > Politicians > Ljube Boškoski
Ljube Boškoski is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
Непартиски
 
photo Љубе Бошкоски

Љубе Бошкоски - for

Mакедонски политичар. | A Macedonian politician, known as "Brother Ljube" (Брат Љубе, Brat Ljube).
 NO! Љубе Бошкоски

Љубе Бошкоски - against

Нажмите, если Вы этого политика не поддерживаете. Скажите почему./ Click, if you do not support Ljube Boškoski. Say why.

Online election results for "Љубе Бошкоски" in graph.

graph
> Ljube Boškoski >

Arguments

[+] ADD

Партијата на Љубе Бошкоски со промоција во Охрид


Партија Обединети за Македонија ќе има своја промоција на програмската платформа и во Охрид. Промоцијата е закажана за недела, 28 март , со почеток во 18 часот, а ќе се одржи во просториите на Центарот за култура "Глигор Прличев". Според најавите, на промоцијата ќе говори лидерот на партијата Љубе Бошкоски. Партијата ...


Љубе Бошкоски реизбран за претседател на Обединети за Макед.


Не сме никаква трета, туку единствената опција за Република Македонија. Ова е пораката која денеска беше испратена од првиот конгрес на Обединети за Македонија, што се одржа во Струмица. Петстотини и педесет делегати со акламација за претседател на партијата, го избраа Љубе Бошковски. Тој е загрижен на несериозниот однос на ...


Љубе Бошкоски бара предвремени избори


Лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски, вчера побара распишување на предвремени парламентарни избори, бидејќи сегашната власт води погрешна политика. „Од она што ние го увидовме презентирајќи ја нашата политичка платформа меѓу граѓаните, е дека ваквата состојба не треба да продолжи. Нешто треба да се менува, ... 
ИЗБОРИ 15 септември македонија, љубе бошкоски, љубе бошкоски 2001, љубе бошкоски, љубе бошкоски хаг, хашки трибунал љубомир бошкоски, љубе бошкоски кариера and more...
load menu