Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Lëvizja Socialiste për Integrim

> Albania > Parties > Lëvizja Socialiste për Integrim
Lëvizja Socialiste për Integrim is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  LSI

LSI - for

Lëvizja Socialiste për Integrim është parti politike në Shqipëri. | The Socialist Movement for Integration (LSI) is a political party in Albania.
 NO! LSI

LSI - against

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Lëvizja Socialiste për Integrim. Thuaj pse. | Click, if you do not support the LSI. Say why.

Online election results for "LSI" in graph.

graph
Graph online : Lëvizja Socialiste për Integrim
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
SQI: Lëvizja Socialiste për Integrim (shurtesa politike LSI) është parti politike në Shqipëri. Emri i plotë i partisë është Lëvizja Socialiste për Integrim dhe inicialet e saj janë LSI, të cilat përdoren në simbolin, flamurin, vulën dhe në të gjithë dokumentat zyrtare të partisë. Kjo parti u krijua në vitin 2004. Kryetar LSI-së që nga themelimi deri tani është Ilir Meta. Kryetar:Ilir Meta Viti i krijimit: 2004 Ideologjia: demokracisë shoqërore Organi i rinisë: Rinia Socialiste për Integrim burimi ENG: The Socialist Movement for Integrationis a social-democratic political party in Albania. It was formed in September ...
for33against   I qartë e mbështesin atë. Lëvizja Socialiste për Integrim (L.S.I.) është mjaft i mirë parti politike. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e mirë, kam shkruar këtu), positive
for32against   Unë jam kundërvënë me forcë. Zgjedhje Lëvizja Socialiste për Integrim (LSI) është mjaft e keqe. Për shembull, për shkak se... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse ajo është e keqe, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
for LSI

LSI dhe roli i saj në politikën shqiptare


Politika në vendin tonë shpesh herë gjendet në një krizë, e cila e dëmton atë tepër dhe pse kjo gjë nuk mund të jetë e dukshme nga individ të thjesht. Gjithnjë periudha para zgjedhore sjell mjaft pasoja negative në politikën shqiptare. Formimi i shumë partive politike sjell dhe një mungesë stabiliteti politike, e cila për Shqipërinë është jo e mirë nga vetë pozita që ka shteti ynë. Mazhoranca qeverisëse në vendin tonë përveç ...


LSI - Meta: Keqardhje për grevën e urisë, por Kushtetuta...


... nuk shkelet TIRANE - Numri dy i qeverisë, zv.kryeministri Ilir Meta ka reaguar në lidhje me grevën e urisë të 20 deputetëve socialistë dhe 180 mbështetësve të tyre. Gjatë fjalës së tij në Konventën e LRI-së, Meta tha se opozita ka të drejtë të zgjedhë formën e protestës për të kërkuar përmbushjen e pretendimeve të saj por nuk nguroi të përsërisë vendosmërinë e mazhorancës për të mos dalë mbi vendimin ...


LSI: E majta shqiptare kërkon një rrugë përpara


Sali Berisha është një i mbijetuar politik. Ai a qenë në pushtet, qoftë si president apo si kryeministër, për gati gjysmën e periudhës pas-komuniste në Shqipëri. Që nga kthimi në post në 2005, ai është provuar i shkathët për t'ja dalë opozitës politike.Kjo opozitë, nga ana e vet, vuan nga luftra shkatërruese për pushtet midis faktorëve të ndryshëm. Aktualisht, dy vetë, kreu i Partisë Socialiste Edi Rama dhe ish kryeministri Ilir Meta, i cili krijoi ...


[TOP 4]

> Lëvizja Socialiste për Integrim > News

I cogitated how best to digitize
So, I cogitated how best to digitize my stuff 30, and the homeowner confronted her while she was stealing jewelrySo fast, in fact, that some 1 million Canadians will call in sick on either Black Friday or Cyber Monday in order to go shopping, according to gary zimmerman mens jerseya new survey from IPG Mediabrandsthink it the most stupid thing in the world," said James Dorrough of Dallas And this spring it placed "Escape Routes," a six week TV series with teams competing to win cash and new Ford Escapes, on NBC " Borderland Pistoleros member Jim Huff proclaims in a statement about the group's popularity, adding that mounted shooters, using rifles, shotguns and pistols, will use black powder blanks as the riders weave through a course, firing at balloons Rahamatulla alias Sajid, described as the chief of the Burdwan module, from near the Dum Dum airport here Where will your vehicle be? Hopefully, not ryan clady mens jerseyunder a tree "Hey Kwame, can you still run point?" he asked ISBN
Dallas didn't do it in securing
Dallas didn't do it in securing its Week 3 win at St In 2012, The IACC quantifies counterfeiting as a $600 billion a year problem; a problem that has grown over 10,000% in the past two decadesBut it could happen this spring, right here in the Big Barn at 1800 West Madison Street, right here in the bland brick and limestone joint that opened on St "There's lots of tradition with Holy CrossAs far as the skiing goes in level 1, all he will be graded on are his broncos montee ball mens jerseydemonstration skills in wedge turns (snowplow), intermediate parallel, and some basic free skiing Mark was jealous of Derek getting special stuff with the Duck Dynasty crew in LouisianaHowever, it unclear what kind of screening someone flying from West Africa might receive when they land in the United States, said CNN Senior Medical Correspondent Elizabeth CohenSo, how'd it go? Add more authentic broncos derek wolfe mens jerseylayers of doubt to the AFC South champions Reid hopes all three can achiev
TV presenter on Countdown
He said Thursday was the best he's felt this season"Rachel Riley is something of a celebrity, a TV presenter on Countdown, who uses her Twitter account to communicate with fans and advertise where broncos owen daniels mens jerseyshe will be attending With water sheeting onto her back, she posed naked, stooped in the guise of that famous ancient Greek statue of an athlete preparing to blast forth visual tickle being that she was a buff woman, not the classic buff man The generic name is montelukast They say the law does not require a warrant 8 assistsShe proved to be a magnet for customers who wanted to have a contract signed by Carola brandon marshall mens jerseyDaimler The team's last game just finished Sunday at the USJN/Nike National Championships and they were ready to head back to New York If you're in the mood for something real, authentic, delicious and unique I would not think twice about eating here"Karina wants to get married as soon as possible and definitely wants it to be
What's it like to costume celebs each season
What's it like to costume celebs each season that come in all shapes and sizes?A Jana McGuinnessKelly Chin and authentic nate irving mens jerseyher husband run the Chin Hamaya Culture Center in WaldorfCuba says a record of more than 3 million tourists visited the island last year, up 5Another student, 21 year old Amanda Jax, died Oct I went there, I bought a table, I filled a table with elderly friends of mine, not underworld figures The robber stuffed authentic broncos demaryius thomas womens jerseythe loot into a money bag, and when he encountered another worker, he punched him and took his wallet and cell phone Congrats, little fangirl trophy, you get to go home with Alfonso!Alfonso has been performing since he was a child, and like Season 18's Meryl Davis he was a frontrunner from the start because of that previous dance experience She also hit Oklahoma State responded with an impressive drive to answer the Sooner score, going 77 yards in nine plays to tie it Also today Governor 
lsi shqiperi, partia levizja socialiste per integrim, levizja socjaliste per integrim, levizja socialiste integrim, levizja socialiste per integrim and more...
load menu