Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Lene Espersen

> Denmark > Politicians > Det Konservative Folkeparti > Lene Espersen
Lene Espersen is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
DKF
 
photo Lene Espersen

Lene Espersen - for

Dansk folketingspolitiker. | A Danish politician.
 NO! Lene Espersen

Lene Espersen - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Lene Espersen" in graph.

graph
Graph online : Lene Espersen
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Lene Espersen >

News

Lene Espersen vil fratage Syrien-krigere dansk statsborgerskab - JydskeVestkysten
Lene Espersen vil fratage Syrien-krigere dansk statsborgerskabJydskeVestkystenI en kronik langer politisk ordfører hos de Konservative, Lene Espersen, hårdt ud efter de unge mænd med indvandrerbaggrund, der rejser tilbage til Syrien og Irak for at deltage i hellig krig. Hun vil samtidig have IS stemplet som terrororganisation ...
Lene Espersen: Fratag Syrien-krigere dansk statsborgerskab - JydskeVestkysten
DRLene Espersen: Fratag Syrien-krigere dansk statsborgerskabJydskeVestkystenI en kronik langer politisk ordfører hos de Konservative, Lene Espersen, hårdt ud efter de unge mænd med indvandrerbaggrund, der rejser tilbage til Syrien og Irak for for at deltage i hellige krige. Hun vil samtidig have IS stemplet som ...K: Islamisk Stat skal på EU's terrorlisteDRK vil give danske jihadister kamp til stregen: Smid dem udTV2all 6 news articles »
Lene Espersens hårde kurs mod hellige krigere mødes med skepsis - JydskeVestkysten
JydskeVestkystenLene Espersens hårde kurs mod hellige krigere mødes med skepsisJydskeVestkystenPartier i rød blok tvivler på, at det nytter at tage passet fra de danskere, der rejser til lande som Syrien og Irak for at deltage i kampe. Også terrorforsker tvivler på effekten. Tidligere udenrigsminister Lene Espersen (K) vil sætte »hårdt mod ...and more »
Pape giver comeback til Lene Espersen - Politiken.dk
DRPape giver comeback til Lene EspersenPolitiken.dkLene Espersen er tilbage helt i toppen af Det konservative Folkeparti. Den tidligere partiformand bliver i dag udpeget til posten som politisk ordfører for partiet. Det vil ske på det konservative sommergruppemøde, der i dag finder sted i Nyborg ...Lene Espersen træder igen ind på den store politiske sceneDRLene Espersen ny politisk ordfører hos KonservativeBørsen OnlineLene Espersen får comeback som ny politisk ordførerTV2/NORDNORDJYSKEall 24 news articles » 
lene, lene argument, Espersen, argument pentru lene, Lene Espersen:, espersen, lene espersen jpg and more...
load menu