Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Lene Espersen

> Denmark > Politicians > Det Konservative Folkeparti > Lene Espersen
Lene Espersen is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
DKF
 
photo Lene Espersen

Lene Espersen - for

Dansk folketingspolitiker. | A Danish politician.
 NO! Lene Espersen

Lene Espersen - against

Click, if you do not support. Say why.

Online election results for "Lene Espersen" in graph.

graph
Graph online : Lene Espersen
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Lene Espersen >

News

Nyt job: Lene Espersen siger farvel til dansk politik - TV2
Politiken.dkNyt job: Lene Espersen siger farvel til dansk politikTV2Den tidligere leder af Det Konservative Folkeparti og nuværende politiske ordfører, Lene Espersen, trækker sig med øjeblikkelig virkning fra dansk politik. Efter 20 år i dansk politik har hun valgt at takke ja til et job som administrerende direktør ...Lene Espersen stopper i dansk politikPolitiken.dkLene Espersen stopper i politikDRLene Espersen forlader politikBørsen OnlineFyens Stiftstidendeall 131 news articles »
Lene Espersen: Håber jeg bliver savnet - DR
DRLene Espersen: Håber jeg bliver savnetDRJeg håber da, jeg vil blive savnet. Jeg synes, at jeg igennem seks folketingsvalg har fået rigtig flotte resultater, men ingen er uerstattelig, siger Espersen til DR Nyheder. Lene Espersen fik ved folketingsvalget i 2011 10.561 personlige stemmer ...and more »
Gade skal støvsuge Lene - Fyens Stiftstidende
NORDJYSKEGade skal støvsuge LeneFyens StiftstidendeHer er vurderingen, at det i høj grad var Lene Espersen som person, der formåede at trække stemmer til De Konservative, og derfor vil der være plads til en type som Søren Gade, der er kendt for at kunne tale direkte til vælgerne. Ved valget i 2007 ...Analytiker: Gade kan blive stemmesluger i NordjyllandDRall 104 news articles »
Tilliden daler: Hør politikerne svare udenom - TV2
TV2Tilliden daler: Hør politikerne svare udenomTV2Og nedenunder afviser den tidligere konservative leder Lene Espersen at svare på banksektorens økonomiske støtte til partiet. - Den slags svarer jeg ikke på, siger hun. Og her siger daværende integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V) slet ikke ...and more » 
Espersen, Lene Espersen:, lene, lene argument, espersen, argument pentru lene, immagini lene espersen and more...
load menu