Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Kees van der Staaij

> Netherlands > Politicians > Staatkundig Gereformeerde Partij > Kees van der Staaij
Kees van der Staaij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SGP
 
photo Kees van der Staaij

Kees van der Staaij - for

Een Nederlands politicus. | A Dutch politician of the Reformed Political Party (Staatkundig Gereformeerde Partij - SGP).
 NO! Kees van der Staaij

Kees van der Staaij - against

Klik, als u niet ondersteunen Kees van der Staaij. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Kees van der Staaij" in graph.

graph
Graph online : Kees van der Staaij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Kees van der Staaij >

News

Van der Staaij: Structureel meer geld voor defensie - RTL Nieuws
RTL NieuwsVan der Staaij: Structureel meer geld voor defensieRTL Nieuws... heeft de SGP-leider gezegd in het RTL-programma Campagne op Z. Volgens Van der Staaij is versterking van de slagkracht van het leger belangrijk: 'Er is gebrek aan transporthelikopters en transportvliegtuigen, tekort aan munitie en reserver onderdelen.'1 miljard euro voor Defensie genoeg? Hangt ervan af wat je wilt bereiken'BNR NieuwsradioSGP wil miljard extra voor DefensieNederlands Dagblad (abonnement)all 8 news articles »
Campagne op Z: Frits Wester interviewt Kees van der Staaij - RTL Nieuws
RTL NieuwsCampagne op Z: Frits Wester interviewt Kees van der StaaijRTL NieuwsIn aanloop naar de verkiezingen van 18 maart interviewt Frits Wester de fractieleiders van de Tweede Kamerpartijen. Vandaag was het de beurt aan SGP-voorman Kees van der Staaij. Bekijk het gesprek hier terug. Elke doordeweekse dag is een fractieleider ...
SGP wil campagne tegen vreemdgaan crowdfunden - ThePostOnline
ThePostOnlineSGP wil campagne tegen vreemdgaan crowdfundenThePostOnline“Het afkeuren van overspel in het huwelijk is een politiek taboe, terwijl overspel zoveel kinderen en relaties beschadigt,” zegt Van der Staaij. “Ik vind het bizar dat er mensen zijn die grof geld verdienen met oproepen om je eigen partner te bedriegen ...Nederlandse partij SGP lanceert campagne tegen vreemdgaanKnack.beSGP start campagne tegen vreemdgaanHartvannederland.nlSGP wil geld voor campagne tegen vreemdgaanRTL Nieuwsall 19 news articles »
Van der Staaij (SGP) in CIP-Vragenuurtje - Reformatorisch Dagblad
Reformatorisch DagbladVan der Staaij (SGP) in CIP-VragenuurtjeReformatorisch DagbladSGP-leider Kees van der Staaij is maandagavond te gast in het CIP-Vragenuurtje. Tijdens de live video-uitzending kunnen er vragen gesteld worden aan Van der Staaij. Thema van de avond is 'Wet & Evangelie op het Binnenhof'. Tussen 20.30 uur en 21.30 ...and more » 
van der staaij, kees van de staaij, staaij, kees marketin? and more...
load menu