Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Kees van der Staaij

> Netherlands > Politicians > Staatkundig Gereformeerde Partij > Kees van der Staaij
Kees van der Staaij is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
SGP
 
photo Kees van der Staaij

Kees van der Staaij - for

Een Nederlands politicus. | A Dutch politician of the Reformed Political Party (Staatkundig Gereformeerde Partij - SGP).
 NO! Kees van der Staaij

Kees van der Staaij - against

Klik, als u niet ondersteunen Kees van der Staaij. Zeg waarom. | Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Kees van der Staaij" in graph.

graph
Graph online : Kees van der Staaij
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Kees van der Staaij >

News

Nigeria laks in aanpak Boko Haram - Radio 1
nrc.nlNigeria laks in aanpak Boko HaramRadio 1De Nigeriaanse overheid kan meer tegen Boko Haram doen dan nu het geval is. Het gebrek aan resultaten is geen onmacht maar een gevolg van onwil en sabotage.' Dat zei SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij maandag in Dit is de Dag. Van der Staaij ...Nigeria voelt zich in de steek gelatenNederlands Dagblad (abonnement)all 219 news articles »
Miljoen voor onderzoek naar zelfmoorden - ThePostOnline
ThePostOnlineMiljoen voor onderzoek naar zelfmoordenThePostOnlineMeestal wordt gezegd: hadden we maar eerder ingegrepen,” aldus SGP'er Kees van der Staaij. “De maatschappelijke impact is enorm, maar het wordt te weinig als maatschappelijk probleem erkend.” Vorig jaar pleegden 1854 Nederlanders zelfmoord.
Van der Staaij wil Nigeria harder aanspreken op christenvervolging - EO Geloven
BNR NieuwsradioVan der Staaij wil Nigeria harder aanspreken op christenvervolgingEO GelovenKees van der Staaij hoopt in de eerste plaats dat minister van buitenlandse zaken Koenders “een harder punt maakt van de mensenrechten in Nigeria”. Daarnaast hoopt hij met zijn bezoek aan het land bij te kunnen dragen aan bewustwording.'Koenders en Ploumen moeten Nigeria onder druk zetten'NOSBoko Haram zaait verderf in NigeriaTrouwBoko Haram richt bloedbad aan in NigeriaAD.nlNU.nlall 153 news articles »
Trouw: Van der Staaij heeft meest onverwoestbare uiterlijk - Reformatorisch Dagblad
Reformatorisch DagbladTrouw: Van der Staaij heeft meest onverwoestbare uiterlijkReformatorisch DagbladSP-leider Emile Roemer heeft een nieuw kapsel. Z'n haar is niet achterover gekamd, maar hij heeft een wat hipper coupe. Volgens de altijd goed ingelichte commentatoren wijst dat erop dat de SP graag wil regeren. De nieuwe look lijkt een onderdeel van ...and more » 
van der staaij, kees van de staaij, staaij, kees marketin? and more...
load menu