Politikanët dhe zgjedhore, Votojnë në Liria, Të marrin pjesë aktive në Demokraci, Votojnë për Ndryshim, Të referendumit Online
left right close

Kastriot Islami

> Albania > politikë > Partia Socialiste e Shqipërisë > Kastriot Islami
Kastriot Islami është e gatshme për mendimin tuaj, dhe mbështetjen e votave. Voto online!
PS
 
photo Kastriot Islami

Kastriot Islami - votojnë për

Politikan shqiptar, deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë. | An Albanian politician.
 NO! Kastriot Islami

Kastriot Islami - votojnë kundër

Kliko, nëse ju nuk e mbështesin Kastriot Islami. Thuaj pse. | Click, if you do not support Kastriot Islami. Say why.

Online election results for "Kastriot Islami" in graph.

graph
SQI: Kastriot Islami (lindur në Tiranë më 18 gusht 1952) është politikan shqiptar, deputet i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë. Veprimtaria profesionale Profesioni: Fizikan. Punonjës kërkimor-shkencor në Fakultetin e Shkencave të Natyrës; Zëvendësdekan i Fakultetit të Shkencave të Natyrës; Zëvendëskryetar i Këshillit Shkencor; Anëtar i Komitetit Ekzekutiv të Unionit Ballkanik të Fizikës; anëtar i Editorial Board of Journal "Fisica Balkanica". Veprimtaria politike 1996-2013: anëtar i PS-së; 1996-1999: anëtar i Kryesisë së PS-së; 1996-2005: anëtar i KPD të PS-së; 1996-1997: Kryetar i ...
votojnë për33votojnë kundër   Sipas mendimit tim Kastriot Islami është mjaft i mirë politikan. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), positive
votojnë për33votojnë kundër   Unë nuk pajtohem. Kastriot Islami është zgjedhje e keqe. Për shembull, për shkak se ... (nëse kam kërkuar të shkruaj pse, kam shkruar këtu), negative
Current preference ratio
votojnë për Kastriot Islami

Kastriot Islami: “Rama përjashtoi personalitetet në PS, ...


... po ndërton partinë e tij” Deputeti i përjashtuar nga grupi parlamentar i PS, Kastriot Islami ka kritikuar qëndrimin e kreut të PS, Edi Rama ndaj eksponentëve te Partisë Socialiste. Islami tha se, Rama fokusohet në emra që nuk kanë dhënë kontribut të madh në PS dhe se ka lënë në hije personalitete të vyera që kanë punuar për partinë. “PS ka pasur kapacitete që kanë qenë në pozicione të rëndësishme gjatë qeverisjes socialiste. Po ...


Kastriot Islami: “Shuplaka” e OSBE, Rama nuk ishte i ...


...i qetë, i lëviznin sytë TIRANE-Deputeti i Partisë Socialiste, Kastriot Islami deklaroi dje në një emision televiziv se “Edi Rama nuk ka shumë arsye për të qenë i kënaqur nga deklarata e shefit të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, Joao Soares”. Sipas Islamit, ajo që zyrtari i lartë i OSBE-së ka thënë, në fakt është një shuplakë e fortë për politikat bojkotuese të shefit të opozitës. Deputeti socialist shtoi gjithashtu se ...


Кастриот Ислами встретился с депутатами парламента Грузии


Как заявил журналистам после встречи лидер парламентского большинства Петрэ Цискаришвили, "Грузия выполняет все обязательства, которые были возложены не только последней резолюцией Евросовета, но и со дня вступления Грузии в организацию, в отличие от России, которая в этом плане идет по пути регресса". Кроме указанного ...


[TOP 4]

> Kastriot Islami > News
 
kastriot islami minister i financave, kastriot islami mail, kastriot islami bigrafia and more...
load menu