Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Kansallinen Kokoomus

> Finland > Parties > Kansallinen Kokoomus
Kansallinen Kokoomus is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo  Kokoomus

Kokoomus - for

Kansallinen Kokoomus on keskustaoikeistolainen puolue Suomessa. | The National Coalition Party is a liberal political party in Finland.
 NO! Kokoomus

Kokoomus - against

Klikkaa, jos et tukea Kansallinen Kokoomus. Sano miksi. | Click, if you do not support the National Coalition Party. Say why.

Online election results for "Kokoomus" in graph.

graph
Graph online : Kansallinen Kokoomus
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Kansallinen Kokoomus >

News

Kokoomus ja SDP pohjustivat edellisissä hallituksissa ulkomaisten ... - Keskisuomalainen
Kokoomus ja SDP pohjustivat edellisissä hallituksissa ulkomaisten ...KeskisuomalainenSoini yritti tänään kyselytunnilla surkuhupaisasti kiemurrella pois eduskunnan ankaran kritiikin keskiöstä mm. yrittämällä nolon epäonnistuneesti syyttää edellistä hallitusta. Harvoinpa on Soinia nähtykään eduskunnassa niin vaikeana ja todella ...a další »
Kokoomus saa Janne Pesosesta yrittäjätaustaisen puoluesihteerin - Ilta-Sanomat
Ilta-SanomatKokoomus saa Janne Pesosesta yrittäjätaustaisen puoluesihteerinIlta-SanomatPesonen on koulutukseltaan yritysviestinnän tradenomi Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja hallintotieteiden maisteri Tampereen yliopistosta. Hän on suorittanut opintoja myös Turun kauppakorkeakoulussa Porin yliopistokeskuksessa. Pesonen on kotoisin ...Verkkouutiset: Janne Pesonen Kokoomuksen uudeksi ...Satakunnan Kansavšech 19 zpravodajských článků »
Espoon kokoomus riitelee päivähoidon rajaamisesta - Helsingin Sanomat
Helsingin SanomatEspoon kokoomus riitelee päivähoidon rajaamisestaHelsingin SanomatEspoo. Espoon kokoomuksen tiiviit rivit ovat hajoamassa päivähoito-oikeuden rajaamista koskevaan riitaan. Päivähoito-oikeuden rajaamisesta tehtiin jo kaupunginhallituksessa päätös, että valtion mahdollistamaa rajausta ei toteuteta Espoossa.
Kokoomus tarvitsee ukkosen johdattimen - Iltalehti
IltalehtiKokoomus tarvitsee ukkosen johdattimenIltalehtiKokoomus tarvitsee ukkosen johdattimen. Torstai 11.2.2016 klo 16.59. Pelastaako uusi puoluesihteeri puheenjohtaja Alexander Stubbin. Onko Alexander Stubbilla puoluejohtajalta vaadittavaa kanttia hallituksen sisäisiin vääntöihin ja onko hänellä ...Pääkirjoitus: Stubbin "projekti 2018"Aamulehtivšech 2 zpravodajských článků » 
load menu