Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Josip Manolić

> Croatia > Politicians > Josip Manolić
Josip Manolić is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
HND
 
photo Josip Manolić

Josip Manolić - for

Hrvatski političar. | A Croatian politician.
 NO! Josip Manolić

Josip Manolić - against

Kliknite, ako ne podržavaju Josipa Manolića. Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Josip Manolić" in graph.

graph
Graph online : Josip Manolić
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Josip Manolić >

News

Josipović: I partizani i branitelji su stvarali Hrvatsku
"Način na koji je danas otvoreno istraživanje zločina koje su počinili partizani, pogrešan je. Te istrage ne smiju biti u funkciji današnjih političkih borbi", kaže predsjednik Josipović o gorućoj temi. Smatra predsjednik i kako "optužnice" protiv Boljkovca i Manolića "predstavljaju očito prejudiciranje krivnje" te donosi parelelu između antifašističke borbe i Domovinskog rata: "Bez obzira na to što je bilo zločina koji su počinili branitelji, najveći ih je broj časno i herojski branio Hrvatsku... To je bio pravedan i obrambeni rat, a branitelji najzaslužniji za slobodu i demokraciju". "Neka Hrvatska zadrži poštovanje prema svom antifašizmu, Domovinskom ratu i ljudima koji su stvarali Hrvatsku!". Josipović...
Manolić: Tuđman je znao za Merčepove zločine, ali ga nije htio uhititi
"Tomislav Merčep nije nikakav heroj. On je radio protivno politici predsjednika države dr. Franje Tuđmana. Čak je, odbio sudjelovati u proboju na Vukovar, što ja smatram čistom izdajom" izjavio je Josip Manolić na suđenju Tomislavu Merčepu. Manolić je u iskazu kazao i da je tadašnji politički vrh znao za zločine pod Merčepovim zapovjedništvom no da ga nisu uhitili jer bi to bio "materijal za neprijatelja".
Manolić: Sve je to u svrhu izborne kampanje
MUP zasad nema dovoljno dokaza za prijavu protiv Manolića, Boljkovca i Bulata, rekli su Novom listu iz MUP-a te dodali kako ih iz DORH-a pritišču da više rade na zločinima iz Drugog svjetskog rata. Manolić komentira da su ove optužbe u svrhu predizborne kampanje, Bulat kaže da bi Kraš i Končar, da su živi, danas mogli pričati o njemu kao organizatoru ustanka, a Boljkovac govori da nikad nije bio zapovjednik logora. Barata se i brojkama ubijenih Hrvata nakon Drugog svjetskog rata, a procjene idu do 100.000 ljudi.
Nobilo o uhićenju Boljkovca: Počela je kampanja
Vijest o uhićenju Josipa Boljkovca kratko je komentirao Josip Manolić, protiv kojeg se također vodi istraga, navodeći kako je to "glupost na kvadrat". Boljkovčev odvjetnik Anto Nobilo uhićenje povezuje s početkom predizborne kampanje. 
manolić udba, manolić, josip joža manolić, MANOLIĆ JOŽA, josipa meter, MANOLIĆ JOSIP - BIOGRAFIJA and more...
load menu