Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Josip Manolić

> Croatia > Politicians > Josip Manolić
Josip Manolić is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
HND
 
photo Josip Manolić

Josip Manolić - for

Hrvatski političar. | A Croatian politician.
 NO! Josip Manolić

Josip Manolić - against

Kliknite, ako ne podržavaju Josipa Manolića. Reci zašto. / Click, if you do not support this candidate. Say why.

Online election results for "Josip Manolić" in graph.

graph
Graph online : Josip Manolić
Full functionality only if Javascript and Flash is enabled
> Josip Manolić >

News

Nobilo o uhićenju Boljkovca: Počela je kampanja
Vijest o uhićenju Josipa Boljkovca kratko je komentirao Josip Manolić, protiv kojeg se također vodi istraga, navodeći kako je to "glupost na kvadrat". Boljkovčev odvjetnik Anto Nobilo uhićenje povezuje s početkom predizborne kampanje.
Josipović: I partizani i branitelji su stvarali Hrvatsku
"Način na koji je danas otvoreno istraživanje zločina koje su počinili partizani, pogrešan je. Te istrage ne smiju biti u funkciji današnjih političkih borbi", kaže predsjednik Josipović o gorućoj temi. Smatra predsjednik i kako "optužnice" protiv Boljkovca i Manolića "predstavljaju očito prejudiciranje krivnje" te donosi parelelu između antifašističke borbe i Domovinskog rata: "Bez obzira na to što je bilo zločina koji su počinili branitelji, najveći ih je broj časno i herojski branio Hrvatsku... To je bio pravedan i obrambeni rat, a branitelji najzaslužniji za slobodu i demokraciju". "Neka Hrvatska zadrži poštovanje prema svom antifašizmu, Domovinskom ratu i ljudima koji su stvarali Hrvatsku!". Josipović...
Manolić: Karamarko '91. nije obavljao specijalne zadatke
Ministar Predrag Matić i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko vode žustru javnu polemiku o tome tko je od njih dvojice 1991. godine bio pravi branitelj, a tko nije. Na Matićevu primjedbu da Karamarko te godine nije sudjelovao u Domovinskom ratu, predsjednik HDZ-a uzvratio mu je da se on u to vrijeme "bavio nekim specifičnim zadaćama o kojima Matić nema pojma i ne treba ni znati". "Karamarko kao šef mojeg kabineta nije imao nikakve specijalne zadatke. Bio je zatrpan papirima kao što sam bio i ja sam. Da je on tada radio bilo što posebno, što bi odudaralo od posla uobičajenog za šefa nečijeg kabineta, ja bih to sigurno upamtio", rekao je za Novi list tadašnji premijer Josip Manolić.
Manolić: Tuđman je znao za Merčepove zločine, ali ga nije htio uhititi
"Tomislav Merčep nije nikakav heroj. On je radio protivno politici predsjednika države dr. Franje Tuđmana. Čak je, odbio sudjelovati u proboju na Vukovar, što ja smatram čistom izdajom" izjavio je Josip Manolić na suđenju Tomislavu Merčepu. Manolić je u iskazu kazao i da je tadašnji politički vrh znao za zločine pod Merčepovim zapovjedništvom no da ga nisu uhitili jer bi to bio "materijal za neprijatelja". 
manolić udba, manolić, josip joža manolić, MANOLIĆ JOŽA, josipa meter, MANOLIĆ JOSIP - BIOGRAFIJA and more...
load menu