Politicians and Election, Vote in Freedom, Actively Participate in Democracy, Vote for Change, Online referendum
left right close

Josep Maria Mauri

> Andorra > Politicians > Josep Maria Mauri
Josep Maria Mauri is ready for your opinion, support and vote. Vote online NOW!
 
photo Josep Maria Mauri

Josep Maria Mauri - for

Un sacerdot catòlic català. | A Catalan Catholic priest. The current Representative of the Episcopal Co-Prince of Andorra.
 NO! Josep Maria Mauri

Josep Maria Mauri - against

Feu clic a, sinó donar suport a Josep Maria Mauri. Digueu per què. / Click, if you do not support Josep Maria Mauri. Say why.

Online election results for "Josep Maria Mauri" in graph.

graph
> Josep Maria Mauri >

Arguments

[+] ADD

Mn. Josep M. Mauri jura com a nou Representant Personal...


... del Copríncep Episcopal Aquest divendres 20 de juliol de 2012, a les 11:30h del matí, el M.I. Mn. Josep Maria Mauri Prior, Vicari general de la Diòcesi d'Urgell, ha estat nomenat i ha jurat el càrrec com a Representant Personal del Copríncep Episcopal d'Andorra, en un acte sobri i solemne al Palau Episcopal de La Seu d'Urgell. El M.I. Mn. Josep M. Mauri Prior és Vicari General i Vicari per als Assumptes Econòmics del Bisbat d'Urgell. En els dos darrers anys, ha vingut desenvolupant la tasca d'Adjunt a Representant del Copríncep ...


El Govern felicita Josep Maria Mauri i lloa la tasca de ...


... Nemesi Marquès El Govern d’Andorra es felicita pel nomenament de Josep Maria Mauri com a representant personal del copríncep episcopal, succeint Nemesi Marquès. El Govern vol agrair la tasca de servei a Andorra de Nemesi Marquès, que ha estat un interlocutor privilegiat durant trenta anys, primer com a delegat permanent del copríncep i des del 1993 com el seu representant personal. Llegir més:FÒRUM.ad (20 juliol 2012) 
load menu